De beste en slechtste seksspeeltjes van 2023 | Sextoy Toppers & Floppers 2023

18-12-2023

De beste en slechtste seksspeeltjes van 2023

Het is weer eind december, dus het is weer tijd voor onze traditionele Toppers & Floppers post, waarin we je vertellen wat de beste en slechtste sextoys van 2023 zijn! Of in elk geval van de toys die wij dit jaar getest hebben dan, en dat zijn er weer flink wat! Ook dit jaar hebben we weer elke maandag, woensdag en vrijdag een review (oké, soms was het een artikel) online geplaatst en elke zondag een video.

Er is weer van alles voorbij gekomen, van super-meh tot omg, wow! En natuurlijk een hoop toys die gewoon ‘wel prima’ zijn en niet bijzonder. Maar deze post gaat niet over die toys die best ok√© zijn, nee, in deze post zie je alleen de absolute toppers en floppers. En natuurlijk hebben wij ook weer een leuke giveaway geregeld met een aantal van onze favoriete toys, want wij delen deze blijdschap graag met jou!

De giveaway komt woensdag online. Maar nu eerst, de beste sextoys van 2023!

De beste sextoys van 2023, getest door Tess

15. Satisfyer Rrrolling Pleasure

De satisfyer rrrolling pleasure naast een lipstick. De satisfyer rrrolling pleasure ligt op een kubus, met daarvoor de letters satisfyer rrrolling pleasure.

Deze vibrator heeft een rollend balletje, maar dat deed me eigenlijk helemaal niks. Maar de vorm van deze sextoy bleek voor mij perfect voor mijn G-spot! Dus vergeet het balletje, focus je op de vorm van de Rrrolling Pleasure van Satisfyer. En het leuke is dat ie ook nog eens heel vriendelijk geprijsd is!

Je kan de Satisfyer Rrrolling Pleasure hier bestellen bij bol.com.

14. Yes For Love Natural Lubricant with Seaweed

De tube yes for love natural lubricant in een cirkel, op een roze en oranje ondergrondje. Yes for love natural lubricant op een hartjes-schaaltje.

Een glijmiddel in mijn favorieten-lijst! Ik gebruik dit glijmiddel nu al een tijdje en ik heb er zelfs nog meer tubes van besteld. Ik ben echt wel gek op dit glijmiddel, het voelt echt superfijn en hydraterend. De tube waar het inzit vind ik wel een nadeel, want het komt er echt wat onhandig uit. Maar ik hou zoveel van dit glijmiddel, dat dat niet uitmaakt. Het bevat alleen maar fijne ingredi√ęnten die lief zijn voor je vagina, superbelangrijk als je ‘t mij vraagt!

Je kan Yes For Love Natural Seaweed Lubricant hier bestellen bij Loveware

13. ToyJoy Frozen Fountain

De beste en slechtste seksspeeltjes van 2023 | sextoy toppers & floppers 2023 De glass worxx by toyjoy frozen fountain in mijn hand.

Ik hou van glazen dildo’s en de ToyJoy Frozen Fountain is ook weer zo’n fijne! De bolletjes worden steeds groter, wat een heel stimulerend effect geeft. Maar eigenlijk vind ik ‘m het lekkerst met het grote bolletje eerst. Die stimuleert mijn G-spot ook goed en daar word ik altijd blij van! Omdat ‘ie van glas is, neemt hij ook snel een andere temperatuur aan, wat ook heel leuk is om mee te spelen. En wat ook leuk is: hij is echt niet duur!

Je kan de ToyJoy Frozen Fountain hier bestellen bij Willie 

12. Bunt Double Vibrator 

De Bunt Double Vibrator is leuk voor alle genders, ongeacht je geslachtsdelen. Hij heeft in elk ‘flapje’ een motor zitten en het voelt heel lekker als je die aan beide kanten van je clitoris houdt. Als penisvibrator is hij ook echt superleuk! Beetje glijmiddel erbij en let’s go! Hij ziet er leuk uit, werkt heel goed √©n is best wel budget-proof!

Je kan de Bunt Double Vibrator hier bestellen bij Orion.

11. Blush The Realm Lycan 

The realm lycan op een houten ondergrondje met een roze achtergrondje. Mijn hand om the realm lycan.

Hoewel ik niet per se heel erg van fantasy dildo’s hou, ben ik wel echt van deze Blush The Real Lycan gaan houden. Hij heeft best wel een woeste look wat ik heel tof vind. Hij heeft superveel structuur, die ook echt goed voelbaar is als ik ‘m gebruik. Het materiaal voelt heel lekker aan, net weer anders dan het siliconen bij andere dildo’s. Hij heeft wel een stevig formaat, maar dat komt voor een groot deel ook door zijn lengte en de dikte onderop. Dus hoewel hij er super imposant uitziet, vind ik het in de praktijk wel meevallen. Al valt het niet mee met de hoeveelheid geweldige orgasmes die de Lycan mij geeft!

Je kan de Blush The Realm Lycan hier kopen bij Willie

10. AWAQ.U Vibrator 02 

De awaq. U vibrator 02 naast een lipstick De awaq. U vibrator 02 in mijn hand.

Ik vind de AWAQ.U Vibrator 02 niet echt mooi, de naam is gek en de knopjes werken onduidelijk. En toch staat hij in mijn lijst met favoriete toys. Want whoah, deze vibrator heeft écht hele fijne vibraties. Krachtig en diep, zelfs mijn G-spot wordt daar blij van, terwijl die normaal écht niet onder de indruk is van vibraties. Gecombineerd met vibraties tegen mijn clitoris krijg ik de lekkerste blended orgasms. Ja, de AWAQ.U 02 was wel echt een verrassing dit jaar!

Je kan de AWAQ.U Vibrator 02 hier kopen bij Orion

09. Creature Cocks Mystique Unicorn Dildo

(De review over deze dildo komt vrijdag online)Een unicorn dildo kan natuurlijk niet ontbreken in deze favoriete sextoy lijst. Ik hou heel erg van dildo’s √©n van unicorns. Maar een goede unicorn dildo vinden is nog helemaal niet zo makkelijk. Vaak is de vorm vrij spits en dat lijkt me niet per se lekker voelen. Maar deze Creature Cocks Mystique Unicorn Dildo heeft precies de juiste vorm. De ribbels voelen heerlijk aan en het materiaal is ook zo lekker zacht en squishy. I love it!

Je kan de Creature Cocks Mystique Unicorn Dildo hier kopen bij Easytoys

08. Womanizer Duo 2

De womanizer duo 1 en 2 en twee flesjes sliquid De inhoud van de verpakking van de womanizer duo 2

De Womanizer Duo is echt √©√©n van mijn all time favorite sextoys! De Womanizer Duo 2 heeft best wel wat fijne verbeteringen. En √©√©n ding wat ik wat vervelend vind: dat ‘ie na zoveel minuten vanzelf uit gaat als je niet op een knopje hebt gedrukt. Maar zelfs met die functie, vind ik dit nog steeds zo’n geweldig goed seksspeeltje wat echt de beste orgasmes geeft.

Je kan de Womanizer Duo hier bestellen bij Womanizer

07. We-Vibe Rave 2 

De we-vibe rave 2 op mijn hand. De we-vibe rave 2 gebogen.

Dit is de vernieuwde versie van de We-Vibe Rave, een asymmetrische vibrator die echt geweldig is! Je kan ‘m zelf verbuigen zodat ‘ie perfect jouw G-spot raakt. En de vibraties zijn echt heel goed, de standjes zijn heel leuk en hij heeft twee motoren! Daardoor voelt hij echt heel bijzonder, dit wil je echt meemaken!

Je kan de We-Vibe Rave hier bestellen bij We-Vibe

06. Je Joue Amour 

De je joue amour in mijn hand. De beste en slechtste seksspeeltjes van 2023 | sextoy toppers & floppers 2023

Ik ben een beetje verliefd op de Je Joue Amour. Het hartje is best dun siliconen en daardoor dus heel flexibel. Het voelt gewoon zo in je hand al heel fijn. Maar als je de vibrator aanzet en je gaat met het hartje over je hele lichaam (of dat van je partner), dat is zo heerlijk! Ook bij je vulva voelt dat geweldig. Ik dacht eerst dat dit vooral fijn zou voelen, maar dat ik er niet van zou kunnen klaarkomen. Maar ik zat er zo naast! De vibraties worden echt goed doorgegeven en klaarkomen is geen probleem, dankzij die geweldige diepe Je Joue vibraties!

Je kan de Je Joue Amour hier bestellen bij bol

05. Fun Factory Bootie Fem 

De fun factory bootie fem naast een lipstick. De fun factory bootie fem gebogen in mijn hand.

De Fun Factory Bootie Fem is echt een bijzondere buttplug. Hij is speciaal ontworpen voor mensen met een vagina, wat voor een buttplug toch best uniek is. Deze schattige buttplug heeft mij geholpen met mijn eerste anaal-orgasme en het was geweldig. Hij is tijdens seks (in de ruime zin van het woord) amazing, maar ook om te dragen en mee rond te lopen is hij super comfortabel. Deze plug is amazing voor iedereen met een vagina; of je nou nog nooit iets anaals hebt gedaan of al ervaren bent.

Je kan de Fun Factory Bootie Fem hier bestellen bij Easytoys

04. Snail Vibe Curve 

De snail vibe curve op een gekleurd ondergrondje. De snail vibe curve uitgerold

Ik was al fan van de originele Snail Vibe, maar de Snail Vibe Curve is nog beter! Je brengt de punt van de vibrator in (het ronde deel met opening is het handvat) en dan rust de bal tegen je clitoris. Als je ‘m verder inbrengt, rolt ‘ie uit terwijl de bal tegen je clitoris aan blijft zitten. De Curve werkt nog beter en makkelijker dan de originele versie. De vibraties zijn geweldig, de stimulatie is super en nou ja, eigenlijk is alles geweldig aan deze vibrator.

Je kan de Snail Vibe Curve hier bestellen bij Easytoys

03. FemmeFunn Essenza 

De femmefunn essenza met daarachter een kaart met een hartje waarin staat 'do it for yourself'. De femmefunn essenza op mijn hand.

De FemmeFunn Essenza is een stotende vibrator en dat doet ‘ie z√≥ goed! Wat een kracht! Deze toy is echt voor mensen die wel van wat power houden, want hij gaat van best wel hard tot aan standje drilboor. Whoah! Dan heb je ook nog de clitorisstimulator, die vibreert gewoon ok√©, maar omdat het stoten z√≥ indrukwekkend is, maakt dat helemaal niet uit. Wow, ik ben onder de indruk van deze Essenza.

Je kan de FemmeFunn Essenza hier bestellen bij Willie

02. Vixen Creations VixSkin Maverick Caramel Dildo 

De Vixen Creations VixSkin Maverick Caramel Dildo voelt z√≥ echt dat het bijna eng is. Dit is een dual densitiy dildo, wat betekent dat de binnenkant wat steviger is en de buitenkant extra zacht. Hierdoor voelt ‘ie net als een echte penis, het is echt wonderlijk. Maar in gebruik is deze dildo ook echt superfijn, ik word hier echt heel blij van. Oh, en hij is ook heel goed om te oefenen met pijpen/deepthroaten, mocht je daar interesse in hebben. Omdat ‘ie zoveel echter voelt, is dat met deze dildo veel beter te doen dan met een ‘gewone’ dildo.

Je kan de Vixen Creations VixSkin Maverick hier bestellen bij Sinful

01. Fun Factory Vim 

De fun factory vim in mijn hand. Close-up van de knopjes van de fun factory vim.

De Fun Factory Vim is eigenlijk gewoon de perfecte wandvibrator, ik ben zo fan van de Vim! De vibraties zijn superdiep en gaan van fijn zacht tot heel hard. Terwijl het geluid wel zacht blijft. Er zit wat extra gewicht in de motor en hierdoor zijn de vibraties extra diep en dringen ze ook extra diep door in de clitoris. Ondanks dit extra gewicht, is de Vim toch wat lichter dan de gemiddelde wandvibrator. Door de groefjes op de kop blijft glijmiddel heel makkelijk op z’n plek wat heel praktisch is. De knopjes werken ook heel handig. Met √©√©n keer klikken ga je naar het volgende standje, en als je ‘m ingedrukt houdt kan je ‘m nog preciezer instellen.

Je kan de Fun Factory Vim hier bestellen bij Loveware

De beste sekspeeltjes van 2023, getest door Jay

Hoi! Jay hier! Ik vind toch dat ik dat even moet typen, ook al heet dit stukje dan wel “De beste seksspeeltjes getest door Jay”. Je zit inmiddels toch al een tijd Tess’ haar werk te lezen.

Ik moet zeggen, met een paar uitzonderingen vond ik 2023 niet een heel spannend jaar voor seksspeeltjes voor de penis, anus of prostaat. Daar waren zeker positieve uitzonderingen op, die vind je hier natuurlijk ook terug. Maar ik hoop van harte dat 2024 toch vol is van meer geweldige ontdekkingen, nieuwe technieken en veel meer lekkers. Dat zeg ik ook wel, omdat ik nu al weet dat er in 2024 wat leuke dingen aankomen. Maar goed, dat is niet nu.

Dus snel door naar mijn beste seksspeeltjes van 2023, in random order, want ze zijn allemaal heel erg lekker, en er steekt er, eerlijk is eerlijk, niet echt een met kop en schouders bovenuit.

Tenga Bobble Crazy Cubes

Tenga bobble crazy cubes

Ik kreeg deze nieuwe Tenga Masturbator net aan het begin van 2023, en nog steeds is het een hele fijne masturbator, je koopt hem bij Erotouch.

Fun Factory VIM

De fun factory vim en een flesje sliquid sassy

Tess heeft de Fun Factory Vim ook al in haar lijstje staan, en ik snap dat wel. Want ook als je een penis (en prostaat) hebt moet je de Fun Factory Vim echt een keer proberen. De ongelofelijk diepe vibraties doen dingen met je lijf op manieren die je nog niet ervaren hebt.

En geloof mij, je wil die vibraties ervaren.

Je kan de Fun Factory Vim hier bestellen bij Loveware

KYO F-Motion

Kyo f-motion

Ik zei aan het begin van mijn post dat er een aantal positieve uitzonderingen zijn op de middelmatigheid van 2023. En ik denk dat de KYO F-motion hier samen met nog een andere toy met kop en schouders bovenuit steekt.

Je koopt de KYO F-motion bij Motsutoys.

KYO Plush doll DX

Kyo plushdoll dx

Meteen nog een KYO product en wel de KYO Plush doll DX, een mensgrote knuffel en sekspop die je gewoon meegemaakt moet hebben.

Je koopt de KYO Plush Doll bij Motsutoys

Tenga Flip Zero Gravity EV

Tenga flip zero gravity ev

Dat vibrerende masturbators heel erg lekker kunnen zijn had ik een beetje opgegeven. Maar Tenga, als toch wel een van mijn favoriete merken, liet mij dit jaar ervaren dat het toch ook heel lekker kan zijn.

Je koopt de Tenga Flip Zero Gravity EV bij Bol.com

De beste BDSM toys

05. Sinful Neopreen Dijbeenboeien 

Een sinful neopreen dijbeenboei naast de verpakking. Sinful neopreen dijbeenboeien in mijn hand.

Deze dijbeenboeien zijn heel eenvoudig, maar super effectief. En ze zullen bij veel mensen passen, want ze zijn 108 cm lang. Ze zijn heel makkelijk om te doen want ze zijn voorzien van klittenband. Ze zitten comfortabel. En als je de polsen (bijvoorbeeld met polsboeien) vastmaakt aan de ringen van de dijbeenboeien, ervaar je echt het gevoel van restrictie, maar zonder dat je in een oncomfortabele houding gedwongen wordt. Ik gebruik ze nog steeds met veel plezier!

Je kan de Sinful Neoporeen Dijbeenboeien hier kopen bij Sinful.

04. Rimba Tepelklemmen met leidsel 

De rimba tepelklemmen met leidsel liggen op een regenboog ondergrondje. Een klemmetje opengeknepen in mijn hand. Je ziet hoe het rare hoekje in mijn vinger drukt.

Deze klemmetjes zijn eigenlijk ook heel simpel, maar oh zo leuk! Je kan de klemmetjes gebruiken op tepels, maar ook bijvoorbeeld op vulvalippen, en op die manier kan je dan iemand aangelijnd meenemen. De klemmetjes klemmen goed, maar niet al te pijnlijk, waardoor dit praktisch ook goed te doen is. Helemaal leuk als je into BDSM en misschien wat spelen met vernedering bent!

Je kan de Rimba Tepelklemmen met leidsel hier kopen bij Loveware

03. Strict Bondage Harness with Bows 

Dit Strict Bondage Harness, wat ik eigenlijk meer een bondage-broekje vind, is sexy √©n praktisch! Je draagt het als een broekje en je krijgt er polsboeien bij, die je aan de ringen op het broekje kan vastmaken. Het draagt comfortabel, de look is tof, en de bondage mogelijkheden zijn effectief. What’s not to like? Het broekje is er niet alleen in plus-size, maar ook in regular size √©n in het lichtroze!

Je kan het Strict Bondage Harness with Bows hier kopen bij Easytoys

02. MEO Metal Paddle 

De beste en slechtste seksspeeltjes van 2023 | sextoy toppers & floppers 2023 De kant met de puntjes van de meo metal paddle.

De MEO Metal Paddle is intens! Hij is van metaal, dus natuurlijk geeft hij voor geen millimeter mee, wat al snel voor best heftige pijn zorgt. Bij mij zakt die pijn ook wel weer snel weg, maar laat wel fijne rode billen achter. De achterkant van de paddle heeft allemaal kleine puntjes, die met een klap nóg heftiger aankomen. Maar je kan daar ook heel leuk mee over de (net gespankte) huid krassen. Pittig, maar zó leuk!

Je kan de MEO Metal Paddle hier kopen bij MEO

01. MEO The Punch 

De meo the punch op een roze en blauw ondergrondje. Ik deuk de padding van de meo the punch in.

De MEO The Punch paddle is er zo één die regelmatig mee mag in mijn speeltas. Het rode deel van de paddle is gevoerd en geeft een vrij zachte, doffe klap. Het doet me denken aan een klap met een bokshandschoen. Voor mij voelt dit écht heel lekker. De andere kant is hard en glad. En pijnlijk, zo pijnlijk! De afwisseling van die verschillende sensaties maakt deze paddle super tof!

Je kan de MEO The Punch hier kopen bij MEO

De floppers van 2023

Magic Motion Crystal Duo

De voorkant van de verpakking van de magic motion crystal duo De magic motion crystal duo in mijn hand.

De Magic Motion Crystal Duo is een bekkenbodem-trainer. Je gebruikt ‘m met app. Of nou ja, dat zou je doen als de connectie niet continu wegvalt. Als het je al lukt om de connectie te bewaren, is het nog niet veel soeps wat het trainingsprogramma is wel echt skeer. Net zoals de vibraties. Het enige leuke aan deze toy is de verpakking. Dus doe maar gewoon niet.

Je kan de Magic Motion Crystal Duo hier bestellen bij Easytoys

Zalo Nave Vibrating Nipple Clamps 

De zalo nave en een lipstick De zalo nave met de opzetstukjes.

De Zalo Nave Vibrating Nipple Clamps zijn vibrerende tepelklemmen met een afstandsbediening. Ze klemmen best goed, niet echt pijnlijk en ze zijn ook vrij licht. So far, so good. Maar waar het om gaat, de vibratie, is gewoon om te huilen zo slecht. De vibratie is zo buzzy dat het klinkt alsof er twee bijen om je heen vliegen. En dat geluid is ook gelijk het enige waardoor je weet dat ze aanstaan, want de vibratie is nauwelijks te voelen in je tepels. Knap om de functie waar het om gaat zo te verkloten.

Je kan de Zalo Nave Vibrating Nipple Clamps hier kopen bij bol.com

Womanizer Wave 

De womanizer wave op een blauw ondergrondje, met daar voor de letters womanizer wave. Close-up van de womanizer wave.

Een douchekop speciaal om mee te masturberen. Het klonk als mijn droom die werkelijkheid werd. Maar dreams were crushed. Want deze Womanizer Wave douchekop is minder geschikt om mee te masturberen dan de gemiddelde douchekop. Het was eigenlijk een grote teleurstelling.

Je kan de Womanizer Wave hier bestellen bij Easytoys

Love Distance Reach G 

De love distance reach g naast een lipstick. De bandjes aan de love distance reach g

Met de bandjes was het eigenlijk onmogelijk om de Love Distance Reach G in te brengen, zonder bandjes ging het net. De hoek is heel gek en de top van de vlinder raakte mijn clitoris ook niet eens. De vibraties zijn ook al niet indrukwekkend en de app is vooral teleurstellend. Meh.

De Love Distance Reach G is niet meer te koop (gelukkig maar)

Satisfyer Hug Me 

De satisfyer hug me en een 3d model van een clitoris De satisfyer hug me gebogen in mijn hand.

De Satisfyer Hug Me lijkt best wel op de We-Vibe Nova (die wél geweldig is), maar is duidelijk niet meer dan een slap aftreksel. De vibraties in de staaf zijn wel heel goed, maar de vibraties in de clitorisstimulator zijn gewoon slecht. Ook is de vorm van de clitorisstimulator helemaal niet zo fijn. Hij is dan wel een stuk goedkoper dan de Nova, maar beter spaar je dan toch even door.

Je kan de Satisfyer Hug Me hier bestellen bij bol.com

Shibari Bondage Rope Bite Gag 

De shibari bondage rope bite gag in mijn hand. Close-up van de shibari bondage rope bite gag.

De Shibari Bondage Rope Bite Gag, de naam zegt het al, een gag waar je in bijt. Het is fijn als dat dan ook daadwerkelijk lukt. Misschien ligt het aan de vorm van mijn hoofd, maar ik kan met mijn tanden net aan bij het voorste randje van de gag. Het voelt echt heel sukkelig, als je ergens in wilt bijten en het lukt gewoon niet. Hij hing dus voor het grootste deel voor mijn mond. Ik voelde me als zo’n kleine hond die een veel te grote tak of speeltje probeert te pakken, maar wat maar niet lukt.

Je kan de Shibari Bondage Rope Bite Gag hier bestellen bij Meo

Le Wand Necklace Vibe 

De le wand necklace vibe en een lipstick. De lader van de le wand necklace vibe

Deze ketting is natuurlijk een kopie van de Crave Vesper (die ik je ook niet aan kan raden). Ik vind de look echt tof en het idee van een vibrator aan een ketting vind ik heel sexy. Leuk idee, uitvoering nee. Hij heeft maar twee steady standjes, die niet van elkaar zijn te onderscheiden, en dan nog wat patronen. Maar krachtige vibraties, nee, dat heeft deze Necklace Vibe niet. En om ‘m op te laden, heb ik Jay nodig. Die dan met heel veel moeite de oplader weet aan te sluiten. Mij lukt het niet.

Je kan de Le wand Necklace Vibe hier bestellen bij Willie

Fimtech performance ring

Firmtech performance ring

De enige echte flop voor de penis van 2023, is voor de Firmtech Performance Ring. Een cockring die alleen op de wereld is zodat Firmtech zoveel mogelijk geld aan je kan verdienen, wat een grap.

Je koopt de Firmtech Performance Ring bij Easytoys

Vergeet niet woensdag terug te komen voor onze eindejaars giveaway!!

 

 

 

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

3 Reacties

 1. Eigenlijk had ik wel verwacht dat Le Wand Contour bij de toppers zou zitten gezien je lovende recencie.

  Antwoord
  • Die presteert supergoed, maar is voor mijn pols toch echt te zwaar.

   Antwoord
 2. De satisfyer hug me? Was van plan om deze aan te kopen. Dank voor de tip (flop)

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.