De beste en slechtste seksspeeltjes van 2022 | Sextoy Toppers & Floppers 2022

23-12-2022

We zijn alweer aan het einde van het jaar. Dit jaar ging een stuk sneller voorbij, voor mijn gevoel. Ondertussen zijn we weer ruim 150 reviews verder, dus tijd om eens te kijken wat nu de toppers & floppers van 2022 waren op sextoygebied. In deze post vertellen Jay en ik wat de beste sextoys zijn die we in 2022 hebben getest, maar natuurlijk delen we ook onze all time favoriete seksspeeltjes.

En geheel volgens traditie doen we natuurlijk ook een leuke giveaway, want al deze leuke geweldige toys gunnen we jou natuurlijk ook! We kunnen ze helaas niet allemaal weggeven, maar een aantal hele leuke hebben we wel kunnen regelen. Die giveaway kan je maandag online vinden!

En dan nu: de lijsten!

De beste sextoys getest door Tess in 2022

Wil je de reviews lezen over deze toys? Klik dan op de titel!

12. Hueman Outer Space Vibrerende Buttplug

De hueman outer space vibrerende buttplug op een blauw achtergrondje. De hueman outer space vibrerende buttplug in mijn hand, mijn vinger door de opening/het handvat.

Als je mij een beetje kent, weet je dat ik niet zo’n fan ben van anale toys. En dan toch een anaalvibrator in mijn top 12! Ik vind het zelf ook verrassend. De Hueman Outer Space is een anaal toy die ik wel echt heel tof vind. Hij ziet er natuurlijk echt awesome uit, dit shiny siliconen is echt helemaal leuk. Maar vooral vind ik deze sextoy leuk omdat je er gewoon lekker mee kan experimenteren. Hij heet wel buttplug, maar het is niet zo’n toy waarbij ik het gevoel heb dat ik ‘m gelijk in zou moeten brengen. Je kan prima de buitenkant van je anus stimuleren, zonder ‘m uberhaupt in te brengen. En wanneer je dat wél wil, kan je het gewoon rustig aan, bolletje voor bolletje doen. Of het bij één bolletje laten, als dat genoeg is. Dat vind ik echt leuk van deze toy, lekker een beetje ontdekken wat je lekker vindt op anaal gebied.

Je kan de Hueman Outer Space hier bestellen bij Easytoys.

11. Satsifyer Hot Lover Vibrator

De satisfyer hot lover naast een lipstick De beste en slechtste seksspeeltjes van 2022 | sextoy toppers & floppers 2022

Het is koud, wie wil er nou niet een verwarmende duovibrator? Maar afgezien van deze opwarm-functie, vind ik deze Hot Lover ook echt een fijne duovibrator. Hij ziet er natuurlijk supertof uit, met die kleurtjes, maar de vorm is ook gewoon heel goed. Inwendig raakt hij mijn G-spot écht heel goed en de clitorisstimulator raakt ook precies het juiste plekje. De vibraties zijn krachtig en diep én je kan ‘m ook nog met de app (laten) bedienen.

Je kan de Satisfyer Hot Lover hier bestellen bij bol.com.

10. Je Joue Hera

De je joue hera op een blauw ondergrondje met drie unicorns er omheen. De je joue hera in mijn hand, en ik trek aan de clitorisstimulator.

Nog een duovibrator! De Je Joue Hera. Je Joue staat bekent om z’n hele diepe vibraties. In het Engels noem je dat ‘rumbly’ en zo voelt het ook echt. De Hera heeft een wat aparte vorm, net even anders dan de gemiddelde duovibrator. Maar hij voelt echt heel goed! Als je zachtjes stoot met de Je Joue Hera, dan blijft de clitorisstimulator nog steeds op de juiste plek zitten. Superfijn, want zo kan je heerlijke ‘blended orgasms’ krijgen en dat zijn echt de meest intense orgasmes!

Je kan de Je Joue Hera hier bestellen bij bol.com.

09. Pixey Aqua Wand

De pixey aquawand naast een lipstick De pixey aquawand in mijn hand

Deze Pixey Aqua Wand ziet er helemaal stylish uit. Maar het belangrijkste: hij doet het heel goed! Pixey staat bekend om zijn harde vibraties. Ze voelen echt wel anders dan de vibraties van bijvoorbeeld een Doxy. De trilfrequentie van Pixey is hoger. Sommige mensen hebben duidelijk een voorkeur voor het één of het ander, zelf vind ik het allebei erg lekker. Zo lang het maar hard trilt, en dat doet ‘ie zeker!

Zoals de naam al doet vermoeden, is deze wandvibrator waterproof. Maar wat ik ook erg fijn vind, is dat het geluid wat deze Pixey maakt een stuk liever is dan het geluid van andere krachtige wandvibrators. Het is echt een veel minder storend geluid. En wat ook heel tof is, zijn de vibratiepatronen. Dat zijn best wel lange patronen, waardoor ze erg verrassend zijn.

Je kan de Pixey Aqua Wand hier bestellen bij bol.com.

08. Fun Factory Amor Pride

De fun factory amor pride naast een lipstick De fun factory amor pride in mijn hand.

Een regenboogdildo kan natuurlijk niet ontbreken in mijn eindejaarsoverzicht. Maar deze Amor dildo staat er niet alleen in vanwege zijn awesome look. Nee, deze dildo is écht heel fijn. En eerlijk gezegd had ik dat zo op ‘t eerste gezicht helemaal niet verwacht. Ik hou wel van een beetje formaat, en deze Amor ziet er toch een beetje klein uit. Maar, blijkt dat dit dus echt de ideale maat is voor mij!

De Fun Factory Amor raakt echt precies mijn G-spot en omdat ‘ie niet zo lang is, hoef ik nooit bang te zijn dat ik per ongeluk te diep stoot en hij mijn baarmoedermond raakt, wat meestal toch niet zo lekker voelt bij mij. Perfect!

Je kan de Fun Factory Amor Pride hier bestellen bij Easytoys.

07. Satisfyer Ultra Bullet 5

De satisfyer ultra bullet 5 naast een lipstick op een bloemenachtergrondje. De satisfyer ultra bullet 5 in mijn hand.

Een kleine vibrator die toch superkrachtig is, dat is hoe ik deze Satisfyer Ultra Bullet 5 zou omschrijven. Ik vind het echt heel tof dat ‘ie geel is, want gele seksspeeltjes zie je gewoon niet zo vaak. Lekker origineel. (Je hebt ‘m trouwens ook gewoon in het zwart en paars.) Maar vooral is het tof hoe zo’n kleine toy zo effectief kan zijn. De Ultra Bullet 5 heeft een best wel spitse top, waardoor hij een beetje zo’n pinpointstimulatie-gevoel kan geven. Ik vind dat écht heel lekker, heel gericht een klein gebied stimuleren. Maar als je ‘m wat meer schuin houdt, kan je met de zijkant ook een iets groter gebied stimuleren. Hoe je ‘m ook gebruikt, je voelt hoe dan ook de superkrachtige vibraties! Oh, en je neemt ‘m natuurlijk heel makkelijk mee in je tas, als je een spannende date hebt, of als je een toy mee wil nemen op vakantie.

Je kan de Satisfyer Ultra 5 bullet hier bestellen bij bol.com.

06. Doc Johnson Tru Curve 

De beste en slechtste seksspeeltjes van 2022 | sextoy toppers & floppers 2022 De doc johnson tru curve dildo gebogen in mijn hand.

Deze Doc Johnson Tru Curve dildo ziet er uit alsof ‘ie heel goed je G-spot kan stimuleren. Nou, dat kan ‘ie ook écht. Hij is echt wel wat dikker en groter dan de gemiddelde dildo, wat ik heel fijn vind. Maar vooral die kromming en die ribbel bij de eikel is écht heel fijn, superstimulerend.

Hij is gemaakt van dual densitiy siliconen. De buitenkant is wat harder en de binnenkant juist wat zachter. Dat geeft een heel tof gevoel wanneer je ‘m ingebracht hebt. Hij is stevig, maar toch ook zacht. Maar vooral héél erg lekker.

Je kan de Doc Johnson Tru Curve dildo hier bestellen bij bol.com.

05. Kiotos Monstar Dildo Beast 49

De kiotos monstar dildo beast 49 op een zwart ondergrondje met daar voor witte letters die monstar spellen met een paar sterretjes er omheen. De kiotos monstar dildo beast 49 in mijn hand.

Ja, een Monstar Dildo, en wat voor één. Deze fantasy dildo is wel echt gelijk ook heel bijzonder. Hij heeft echt van die unicorn-kleurtjes, maar qua look is hij verder juist best wel bruut. En groot. Hij is echt groot. Maar de top van deze dildo begint gelukkig wat smaller. Ook voelt hij echt lekker zacht en flexibel aan. Daardoor voelt deze dildo tijdens gebruik eigenlijk kleiner dat hij er uit ziet. Ik bedoel, het is nog steeds wel écht een flink ding, hoor. Maar het voelt allemaal wel comfortabeler dan ik had gedacht.

Hij heeft natuurlijk een hele aparte vorm, met een hoop reliëf. Dat voel ik ook echt allemaal heel goed, wat ‘m superstimulerend maakt. En dan heeft hij óók nog zo’n flinke ribbel bij de eikel en daar wordt mijn G-spot altijd erg blij van. Ik vind deze Kiotos Monstar dildo echt een hele ervaring!

Je kan de Kiotos Monster Dildo Beast 49 hier bestellen bij bol.com.

04. OhMiBod Lovelife Cuddle Mini

De ohmibod lovelife cuddle mini naast een lipstick. De ohmibod lovelife cuddle mini in mijn hand.

In maart omschreef ik deze mini sextoy al als ‘de verrassing van het jaar’. Deze OhMiBod Lovelife Cuddle Mini zag er wel superschattig uit, maar ik had écht geen hoge verwachtingen. Misschien júíst omdat ‘ie er zo schattig uitziet. Maar deze mini toy is écht heel goed!

De vibraties zijn echt heel fijn. Diep en krachtig, precies waar ik van hou. Je kan heel goed je clitoris stimuleren met deze vibrator, dat voelt echt heel goed. Maar het meest verrast was ik toch wel toen ik ‘m inbracht. Deze Cuddle Mini weet dus precies mijn G-spot te raken. En goed ook! Dat had ik totaal niet verwacht. Dat zo’n kleine toy zó effectief kan zijn. En dan ook nog zo cute. Ik vind het leuk, ik ben fan!

Je kan de OhMiBod Lovelife Cuddle Mini hier bestellen bij bol.com.

03. Womanizer Classic 2

De womanizer classic 2 naast een lipstick De beste en slechtste seksspeeltjes van 2022 | sextoy toppers & floppers 2022

Ik hou van Womanizer! De Classic 2 is de vernieuwde versie van de Womanizer Classic. Dit is de wat meer basic uitvoering van de Womanizer Premium. Hij heeft tien standjes (de Premium heeft er veertien) en die doen het alle tien echt heel goed. Ook heeft ‘ie een fijne after glow functie. Met één druk op de knop gaat hij terug naar standje één. Dat is écht heel fijn als je net bent klaargekomen. Vanuit daar kan je het bijvoorbeeld ook langzaam weer opbouwen, als je voor nóg een orgasme wil gaan.

De Womanizer Classic 2 heeft eigenlijk alles wat je wil van een luchtdruktoy. Het werkt goed, het voelt lekker, het ziet er stylish uit. Ik hou er van!

Je kan de Womanizer Classic 2 hier bestellen bij Easytoys.

02. You2Toys Your New Favourite Wand Massager

De your new favourite wand massager en een flesje sliquid De your new favourite wand massager in mijn hand

Een gele wandvibrator, met een kort handvat. Dit is wel echt één van de meest aparte wandvibrators die ik heb gezien. Maar wow, wat is ‘ie goed! Half formaat, maar volle kracht, jeetje! Deze gele wandvibrator trilt als de beste, ik ben echt onder de indruk.

Ik vind deze look echt helemaal leuk. Deze kleur vind ik tof, zeker voor een sextoy. En ik vind het fijn dat het handvat precies de goede maat heeft om ‘m comfortabel vast te houden. Meer lengte heb ik écht niet nodig. Dit is perfect. En ik kan ‘m makkelijk meenemen naar een spannend feestje, want hij past veel makkelijker in mijn tas dan een full-size wandvibrator. Ja, deze is zeker favoriet!

Je kan de You2Toys Your New Favourite Wand Massager hier bestellen bij Willie.

01. Lovense Domi 2

De lovense domi 2 naast een lipstick De beste en slechtste seksspeeltjes van 2022 | sextoy toppers & floppers 2022

Ja, de nummer één is toch wel echt de Lovense Domi 2. Wat een geweldige wandvibrator is dit! Hij is klein, hij ligt lekker in de hand en hij trilt geweldig! Natuurlijk bedien je ‘m het beste met de Lovense Remote app. Je hebt dan zoveel meer mogelijkheden qua standjes en patronen. Maar ook kan je ‘m door een partner laten bedienen op (lange) afstand, ‘m laten reageren op muziek of omgevingsgeluid of je eigen patronen maken. Superleuk allemaal!

De kop van de Domi 2 is een stuk kleiner dan die van een normale wandvibrator. Daardoor kan je gerichter stimuleren. Sommige mensen hebben de voorkeur voor een wandvibrator met grote kop, terwijl andere mensen juist liever een kleine kop hebben. Ik vind het allebei lekker, maar ben toch wel het meest fan van een kleine kop. Dus voor mij is de Lovense Domi 2 echt helemaal perfect. Klein, maar superkrachtig en een toffe app die ook nog eens heel goed werkt. Geweldig!

Je kan de Lovense Domi 2 hier bestellen bij Easytoys.

De best seksspeeltjes getest door Jay

05. Orctan Sexmachine

Orctan automatische masturbator

Misschien had de Orctan wel hoger moeten staan, maar hoewel hij echt geweldig is, is hij qua prijs niet voor iedereen weggelegd. Evengoed een heel erg goed bedachte, en vooral ook uitgevoerde, seksmachine die je echt heel erg lekkere orgasmes kan bezorgen.

Je koopt de Orctan bij Easytoys

04. Aneros Helix Syn V

Aneros helix syn v prostaat stimulator

De Aneros Helix Syn V is voor mensen met een prostaat echt een must have, simpel te bedienen, niet super rumbly vibraties, maar toch echt focking lekker. Een wel verdiende nummer 4.

Je koopt de Aneros Helix Syn V bij Sinful.nl

03. De Lovense Gush

Lovense gush

Wie Lovense kent (en wie kent het merk inmiddels niet) weet dat het bekend staat om krachtige motoren en het op afstand kunnen (laten) bedienen van je seksspeeltje. De Lovense Gush is echt geweldig en door de goed werkende app ook echt een aanrader voor geile dingen op afstand.

Je koopt de Lovense Gush bij Easytoys

02. Hot Octopuss Plex with Flex

Hot octopuss plex with flex

Alleen de naam al is ergens genoeg reden om in de top 3 van beste seksspeeltjes van 2022 te komen, het feit dat hij met trebble & bass technologie je prostaat (en eigenlijk je lichaam) echt in allerlei staten weet te brengen zorgt ervoor dat de 2e plek meer dan verdient is.

Je koopt de Hot Octopuss Plex with Flex bij Easytoys

01. Arcwave Ghost

Arcwave ghost

De Arcwave Ghost heb ik pas recent ontdekt, maar de combinatie van silicone, fijne texturen, kleine vorm en het feit dat je deze extreem betaalbare masturbator eigenlijk tot in de eeuwigheid zou kunnen blijven gebruiken maakt hem voor 2022 de absolute nummer 1.

Je koopt de Arcwave Ghost bij easytoys

De leukste BDSM-toys van 2022

Rimba Bondage Play Pinwheel Regenboog rvs

Het rimba bondage play pinwheel regenboog op een regenboog ondergrondje met bloemen. Het rimba bondage play pinwheel regenboog in mijn hand

Ik hou sowieso wel van pinwheels. Ze geven een heel leuk, prikkelend gevoel. Maar een pinwheel van regenboog rvs, die ziet er ook nog eens supertof uit! Deze pinwheel van Rimba heeft de look én de feel. Je rolt ermee over iemands lichaam, extra leuk als diegene een blinddoek op heeft, want dan voelt die het nóg beter. Het wieltje rolt makkelijk en soepel. De pinnetjes zijn scherp, maar niet te scherp. Ja, helemaal leuk!

Je kan de Rimba Bondage Play Pinwheel Regenboog rvs hier bestellen bij bol.com.

Tazapper Electro Wand

De tazapper electro wand in mijn hand. Close-up van de top van de tazapper electro wand
De Tazapper is zo’n BDSM-toy ‘I love to hate’. Want jeetje, wat een teringding is dit! Hij heeft kleine elektro-schokjes. Maar die doen ook best wel pijn. Meer pijn dan ik had verwacht, in elk geval. Maar het ‘ergste’ is nog wel de angst, want pfoe, dit ding maakt me bang. Nu hou ik er best wel van om bang te zijn in een BDSM-spel, dus zo is deze enge elektro-toy toch terecht gekomen in mijn top 5!

Je kan de Tazapper Electro Wand hier bestellen bij Sinful.

Rimba Mouth Spreader

De rimba mouth spreader op een lila en lichtblauw ondergrondje, met daarnaast een kaart met de tekst 'great things will happen today, maybe not for you, maybe for someone else' De rimba mouth spreader en een lipstick

Ik hou van gags. Extra van open-mond-gags, zoals deze Mouth Spreader. Maar deze van Rimba is ook echt heel fijn. Hij voelt heel degelijk en werkt ook prima. Hij past ook goed om mijn gezicht. Want niks zo irritant als zo’n zijkantje wat dan in je wang drukt omdat ‘ie net te smal is. Maar daar heb ik bij deze Rimba Mouth Spreader helemaal geen last van. Dan kan ik me gewoon concentreren op alle spannende spelletjes die je met deze gag kan doen. Love it!

Je kan de Rimba Mouth Spreader hier bestellen bij bol.com.

S&M Shadow Ball Crop

De bovenkant van de s&m shadow ball crop in mijn hand. De s&m shadow ball crop die een beetje buigt.

Ik hou van doffe pijn, van die pijn die heel diep doordreunt. En dat is precies het soort pijn wat deze S&M Shadow Ball Crop geeft. Hij is best klein en het stokje zwiept een beetje mee. Maar deze crop maakt echt impact. Het voelt bijna alsof er gelijk een blauwe plek ontstaat. Door zijn formaat is ‘ie ook best wel makkelijk mee te nemen en ik vind het eigenlijk wel extra leuk dat ‘ie er op ‘t eerste gezicht niet zo indrukwekkend uitziet.

Je kan de S&M Shadow Ball Crop hier bestellen bij Erovibes.

Kinklab Neon Wand

De kinklab neon wand met de opzetstukken en de gebruiksaanwijzing. De kinklab neon wand met het 90 degrees opzetstuk en mijn vinger. Je ziet de elektriciteit naar mijn vinger lopen in de vorm van een blauw lichtstreepje.

De Neon Wand is toch wel een bijzondere toy. Het werkt met statische elektriciteit. Wat toch minder eng klinkt dan elektro shocks. De Neon wand ziet er gewoon al fascinerend uit als je ‘m aanzet. Maar hij voelt ook heel lekker! Dit is zo’n toy die gewoon heel spannend is, maar helemaal geen pijn hoeft te doen. Het kan écht heel lekker, prikkelend voelen. Afhankelijk van hoe hard je ‘m zet en op welk plekje je ‘m gebruikt, kan het wel wat intenser worden. Het is vooral heel spannend! Leuk om mee te experimenteren.

Je kan de Kinklab Neon Wand hier bestellen bij Loveware.

De floppers van 2022

Womanizer OG

De womanizer og zit in een klein stoeltje met bloemetjes. De womanizer og in mijn hand

Op vijf dan toch, met een beetje pijn in mijn hart, de Womanizer OG. Luchtdruk voor je G-spot, van Womanizer. Ik had zo graag gewild dat het zou werken voor me. Maar dat doet het niet. Je kan deze Womanizer OG ook gebruiken voor op je clitoris, maar daar vind ik ‘m ook al niet fijn voor. De knopjes zijn onhandig. Hij geeft me het gevoel dat er iets mis is met mijn G-spot (terwijl ik een amazing G-spot heb, al zeg ik het zelf). De vibratie kan ook niet uit, je kan ‘m dus niet eens alleen met luchtdruk gebruiken om écht te voelen wat dat nu met je doet. Ja. Ik snap het niet zo goed. Ik weet dat Womanizer altijd heel veel tijd en aandacht aan hun producten besteed, maar voor mij zijn dit toch wel allemaal slechte keuzes bij elkaar. En vooral echt een grote anticlimax.

Je kan de Womanizer OG hier bestellen bij Easytoys.

Doxy Bullet

De doxy bullet ligt op een mini klapstoeltje. Close-up van de doxy bullet

Net als Womanizer is Doxy ook één van mijn favoriete merken. En toch staat deze Doxy Bullet in mijn Floppers top 5. Dit was ook weer zo’n gevalletje van hoge verwachtingen die niet waargemaakt worden. Deze bullet ziet er prachtig uit. De verpakking ook, trouwens. Hij is van aluminium en hij voelt ook helemaal luxe en stoer. Maar de vibraties zijn gewoon echt niet wat je van Doxy zou verwachten. Ze zijn best middelmatig. En dan zijn er ook maar twee steady standjes. Hoe kan dit nou, Doxy? Ik ben teleurgesteld.

Je kan de Doxy Bullet hier bestellen bij bol.com.

Blush Wellness G-Ball 

De blush wellness g ball op de doos. De blush wellness g ball in mijn hand

De Blush Wellness G-Ball heeft een bewegend balletje in de top van de vibrator zitten. Dit balletje beweegt heen en weer en stimuleert dan op die manier je G-spot. Of tenminste, dat zou ‘ie moeten doen. Maar dat doet ‘ie dus niet. Ik voel er echt bijna niks van. Het balletje steekt ook bijna niet uit, dus volgens mij zullen de meeste mensen hier maar weinig van merken. Als dildo is deze sextoy op zich wél prima. Maar het is toch een beetje zuur als je zo’n speeltje speciaal koopt voor z’n bijzondere functie en dat gewoon niet goed werkt. Oh, en hij maakt ook lawaai. Zoals ik in mijn review al schreef: doe mij dan gewoon maar een dagje wellness in de sauna.

Je kan de Blush Wellness G-Ball hier bestellen bij Easytoys.

Satisfyer Teaser Finger Vibrator

De beste en slechtste seksspeeltjes van 2022 | sextoy toppers & floppers 2022 De satisfyer teaser finger vibrator in mijn hand.

Ik vind een vingervibrator sowieso een beetje een vreemd principe. Het is wel ideaal als je moeite hebt met een vibrator vasthouden, maar vaak laat het design dan toch nog wel wat te wensen over. De Satisfyer Teaser Finger Vibrator laat een heleboel te wensen over. Want jeetje, wat is dit een slechte toy. De vorm is echt heel raar. Hij lijkt op een soort gekke badslipper, maar hij is ook heel lang. En het knopje zit dan tegen je handpalm aan, waar je er eigenlijk niet meer bij kan, dus.

En dan de vibraties. Hij heeft twee motoren. Allebei slecht. Ze versterken elkaar wel iets, dat merk je als je een patroon aan hebt staan waarbij ze om en om trillen. Dan is het nóg slechter. Om te huilen, deze vibrator.

Je kan de Satisfyer Teaser Finger Vibrator hier bestellen bij bol.com (maar doe het niet!).

Lovense Gemini Bluetooth Vibrating Nipple Clamps

De lovense gemini naast een potje in de vorm van een boob. De lovense gemini in mijn hand.

Ik had zo uitgekeken naar deze vibrerende tepelklemmen die met app te bedienen zijn. En dan ook nog van Lovense, die bekend staat om zijn geweldige vibraties. Ik had al allerlei spannende scenario’s in mijn hoofd. Het leek me ook gewoon echt tof, nipple play op afstand, in plaats van zo’n tril-eitje. Maar het viel zó tegen. De klemmen zitten op zich goed, je kan ook instellen hoe strak ze moeten klemmen, dat is fijn. Maar die vibratie! Het is zó buzzy. Mijn tepels voelen dit nauwelijks.

Ik dacht eerst dat het misschien aan mijn tepels lag, maar een vriendin voelde er ook bijna niks van. Wat een anticlimax. Het geheel ziet er ook best apart en eerlijk gezegd een beetje goedkoop uit. Terwijl ze toch niet goedkoop zijn. Jammer!

Je kan de Lovense Gemini Bluetooth Vibrating Nipple Clamps hier bestellen bij Amazon. (Ik zou het niet doen!)

Mystim Thin Finn

Mystim - thin finn dilator

Hoe iemand kan verzinnen dat je bij een sound, of die nou e-stim is of niet, een hard plastic randje moet maken die dan lekker langs je plasbuis kan schrapen? Ik heb geen idee, maar de mensen bij Mystim kregen het voor elkaar.

Otouch Deven

Otouch deven

Een white label toy die probeert te doen alsof het niet een white label toy is, ik kreeg mijn pik er niet eens goed in, dus nee, niet echt de moeite waar.

Sir Richard’s Control Rim Joy Rimming vibrator

Sir richards control rim joy rimming vibrator

Het idee klinkt geweldig, maar een clitoris toy marketing technisch in de markt zetten als rimming toy is misschien net zo slim als dat het klinkt, namelijk helemaal niet.

Tess’ All Time Favoriete Sextoy Top 10 (in willekeurige volgorde)

Womanizer Duo

De womanizer duo van bovenaf gezien met een lipstick er naast om het formaat duidelijk te krijgen De womanizer duo in mijn hand

Ik hou echt van deze toy! De perfecte combinatie van luchtdruk voor mijn clitoris en vibratie voor mijn G-spot. Het feit dat ‘ie ook best makkelijk hands-free te gebruiken is (gewoon je benen tegen elkaar klemmen) en dat het allemaal zó heerlijk voelt, maakt dat dit écht één van mijn all time favorieten is.

Je kan de Womanizer Duo hier bestellen bij Easytoys.

Lovense Dolce (voorheen Lovense Quake)

De lovense dolce in mijn hand. De lovense dolce naast een telefoon

Oh, de Lovense Dolce. De Quake was echt een veel betere naam, want hij voelt bijna als een aardbeving. Deze sextoy kan je met app (laten) bedienen. Hij stimuleert tegelijkertijd je G-spot en je clitoris. Hij is supergeschikt om in je slipje te dragen, maar je kan ‘m ook gewoon los gebruiken. Met de app heb je superveel mogelijkheden, bijvoorbeeld dat een partner op afstand jouw Dolce bedient. Spannend!

Maar het beste aan deze sextoy is dat ‘ie zó goed trilt! Meestal trillen dit soort toys heel goed in het inwendige deel, terwijl de vibraties bij je clitoris dan wat minder zijn. Maar dat is bij de Lovense Dolce niet het geval, die trilt ook superhard tegen je clitoris. Feest!

Je kan de Lovense Dolce hier bestellen bij Easytoys.

Njoy Pure Wand

De beste en slechtste seksspeeltjes van 2022 | sextoy toppers & floppers 2022 De beste en slechtste seksspeeltjes van 2022 | sextoy toppers & floppers 2022

De Njoy Pure Wand is eigenlijk wel iconisch te noemen. Dit is dé G-spot dildo. Die trouwens net zo goed werkt voor prostaatstimulatie. Dit is gewoon perfectie. Meer wil ik er eigenlijk niet over zeggen.

Je kan de Njoy Pure Wand hier bestellen bij bol.com.

Zumio S

De vier zumio's liggen naast elkaar, met de bijbehorende letters er onder. Die vormen samen 'sexi' Close-up van de tips van de drie zumio's

De Zumio S is voor mij toch wel de perfecte pinpointstimulator. Ik hou echt heel erg van pinpointstimulatie: stimulatie van een heel specifiek deel. In dit geval de clitoris. Ik vond ‘m er eerst een beetje eng uitzien, maar deze stimulatie is heerlijk en geeft me echt hele goede, intense orgasmes!

Je kan de Zumio S hier bestellen bij bol.com.

We-Vibe Nova 2

De beste en slechtste seksspeeltjes van 2022 | sextoy toppers & floppers 2022 De we-vibe nova 2 en een 3d clitoris

De We-Vibe Nova 2 is, als je ‘t mij vraagt, echt de beste duovibrator. Hij ziet er best gek uit, qua vorm, maar dit werkt dus supergoed! Je kan de Nova 2 in je bewegen, zonder dat de clitorisstimulator het contact met je clitoris verbreekt. Zo krijg je echt de beste ‘blended orgasms’, super intens! De vibraties zijn ook echt heel goed: krachtig en diep. Oh, en je kan ‘m ook nog met app (laten) bedienen.

Je kan de We-Vibe Nova 2 hier bestellen bij bol.com.

Lovense Domi 2

De lovense domi 2 in m'n hand De lovense domi 2 naast een telefoon met de lovense remote app

Eerder in deze post schreef ik al over hoe tof de Lovense Domi 2 is! Hij is klein, hij is handzaam en hij vibreert als de beste! Je kan ‘m ook met app bedienen, wat het allemaal nóg leuker maakt!

Je kan de Lovense Domi 2 hier bestellen bij Easytoys.

Swan Wand (large)

De beste en slechtste seksspeeltjes van 2022 | sextoy toppers & floppers 2022 De swan wand is roze en ik heb 'm in mijn hand. Het is een grote, dikke vibrator. Hij is een beetje gebogen en de ene kant is duidelijk veel dikker dan de andere kant.

Ik zou deze vibrator niet een wand noemen, maar who cares! Want wat is ‘ie lekker! Je kan ‘m aan beide kanten gebruiken, maar de grote kant is toch wel mijn favoriet. Het is wel écht intens. Dat formaat, gecombineerd met dé beste vibraties! Wow!!!

Je kan de Swan Wand hier bestellen bij Easytoys.

Butt Bruiser

Er ligt een lipstick naast de meo butt bruiser crop die je van boven ziet, om aan te geven hoe lang de crop ongeveer is. Close-up van de bal waarbij je goed ziet dat er een metalen plaatje aan de bovenkant van de bal zit.

Oké, dit is eigenlijk geen sextoy maar een BDSM-toy. Maar wel een all time favorite! Ik houuuu van de butt bruiser. De pijn die deze BDSM-toy geeft is precies het soort pijn waar ik zo van hou. Diep en dof! Ik krijg niet zo snel blauwe plekken, maar met de butt bruiser wil dat soms toch wel lukken. Maar ook zonder blauwe plekken voelt ‘ie heerlijk, en de dag er na nog steeds.

Je kan de Butt Bruiser hier bestellen bij MEO.

Moqqa Cliff

De moqqa cliff in de lego everyone is awesome set. De moqqa cliff naast een lipstick

De Moqqa Cliff is al heel wat jaren, samen met de Njoy Pure Wand, mijn favoriete G-spot dildo, maar hij is vaak niet te koop. Momenteel gelukkig weer wel. Want deze dildo is dus echt heel goed om je G-spot te stimuleren. Je kan de andere kant van de dildo ook gebruiken. Die vind ik zelf wat minder speciaal voelen, maar het maakt ‘m wel extra tof, want meer opties!

Je kan de Moqqa Cliff hier bestellen bij Amazon.

Doxy 3R

De doxy 3r met daar omheen de verpakking in drie delen. De doxy 3r ligt voor de metalen bewaarkoker.

Ik hou van Doxy (behalve van die bullet dan). De Doxy 3R is toch wel mijn favoriete Doxy. Hij is klein en glitterig! De kop is ook vrij klein, wat ik extra fijn vind bij een wandvibrator. En het is Doxy, dus de vibraties zijn gewoon top. Superkrachtig en diep. En had ik al gezegd dat ‘ie glitter heeft?

Je kan de Doxy 3R hier bestellen bij Easytoys.

Jay’s All Time Favoriete seksspeeltjes Top 5 (in willekeurige volgorde)

Njoy Purewand

Njoy pure wand

De absolute (en ik denk eeuwige) favoriet voor de meeste mensen met een G-spot of een prostaat. Kneiterharde geile orgasmes, altijd klaar voor gebruik. Veel mensen hebben de Purewand proberen na te maken, het is tot nu toe nog helemaal niemand gelukt. Kortom, de all time favorite toy.

Je koopt de Njoy Purewand bij Easytoys

The Handy

The handy seksmachine of automatische masturbator

Al een aantal jaar de sexmachine voor mensen met een penis, met een bloeiende community aan mensen die er samen met de makers maar steeds aan blijven verbeteren. Nu ook met nieuwe sleeves en andere leuke dingen. Kortom een echte all-time toy

Je koopt The Handy bij Easytoys

Hot Octopuss JETT

Hot octopuss jett featured image showing the complete set and a british flag pendant

Wie een penis heeft en nog niet bekend is met de kunsten van de JETT mist echt iets. De eerste toy van Hot Octopuss met hun inmiddels legendarische Treble & Bass technologie. En ondanks dat de JETT op dit moment nog gewoon op AA batterijen werkt moet je deze toy gewoon proberen en net zoals ik er echt van houden.

Je koopt de Hot Octopuss JETT bij Easytoys

Fun Factory Manta

Fun factory manta

De Fun Factory Manta is zo een toy die gewoon nooit gaat vervelen. Deze penisvibrator die je toevallig ook heel goed op een vulva en een clitoris kan gebruiken heeft het allemaal, genoeg variatie in standjes, diepe vibraties, en genoeg veelzijdigheid om je uren en uren bezig te houden. Wat de Manta ook kan, want je hoeft hem echt niet zo vaak op te laden om er heel lang plezier van te hebben.

Je koopt de Fun Factory Manta bij Easytoys

Hot Octopuss Plex with Flex

Hot octopuss plex with flex

Ja, daar is hij weer, zo comfortabel, zo lekker en zo makkelijk te gebruiken voor beginner en gevorderde, hij moet dus wel op mijn All time favorite lijst.

Je koopt de Hot Octopuss Plex with Flex bij Easytoys

Toppers en floppers giveaway

Aanstaande maandag 26 december komt onze jaarlijkse giveaway online, dus zet het in je agenda! En mis het niet!

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

3 Reacties

  1. Wat een heerlijke lijst weer! Bedankt voor weer een jaar vol met hilarische en eerlijke reviews. Toch altijd een lichtpuntje als ik zie dat er weer iets geüpload is. Een heel fijn oud & nieuw en natuurlijk een jaar gevuld met toys (zonder buzzy vibraties) gewenst!

    Antwoord
  2. Bedankt weer voor de uitgebreide lijst. Genoeg voor op ons wensenlijstje 🥰

    Antwoord
  3. Overzichtelijk en helder, bedankt! Het is ook zo fijn en direct geschreven, liet me regelmatig lachen bij het lezen en kon me er een goed beeld bij vormen wat de plus- en minpunten waren.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.