De beste dildo’s volgens Tess

20-03-2020

De beste dildo’s volgens Tess

Vibrators, ik hou van ze. Maar toch ben ik ook wel echt #teamdildo. Want ik denk dat dildo’s nog steeds ernstig onderschat worden. Een dildo is toch gewoon een vibrator die je niet aanzet? Dat is wat veel mensen nog steeds denken. Maar nee, dildo’s zijn zoveel meer! Dildo’s hebben vaak veel betere vormen dan vibrators, er hoeft immers geen rekening gehouden te worden met een binnenwerk. Hierdoor zijn dildo’s vaak superstimulerend. Dildo’s kunnen ook van andere materialen gemaakt worden. Denk eens aan rvs, hout, glas of porselein. Als je nog nooit een dildo gebruikt hebt, zou ik echt zeggen: probeer het eens! Want je weet niet wat je mist.

In deze post deel ik de beste dildo’s met jou. Althans, de dildo’s die ik persoonlijk het fijnst vind. Omdat ik natuurlijk elke keer weer nieuwe toys krijg, zal ik deze post altijd updaten als ik een nieuwe favoriet heb. Dus misschien verdwijnt er dan een dildo uit deze lijst en komt er een andere voor in de plaats.

Tantus G-Force

De tantus g-force dildoMijn G-spot en ik zijn hele goede vrienden. Ik hou echt heel erg van G-spot stimulatie en ik kwam er al snel achter dat sommige dildo’s hier perfect voor zijn. Zoals deze Tantus G-force. Hij ziet er vreemd uit. Hij is lang, dun en een beetje wiebelig. Je zou in de eerste instantie misschien niet verwachten dat deze dildo zijn naam eer aan doet. Maar dat doet ‘ie wel! G-Force is echt de perfecte naam voor deze dildo.

Deze G-Force dildo weet mijn G-spot elke keer direct te vinden. En waar ik altijd dacht dat flexibele dildo’s het niet goed doen voor mijn G-spot, is deze dildo echt de uitzondering. En door de flexibiliteit, hoef ik met een partner ook nooit bang te zijn dat het per ongeluk te hard gaat. Hij beweegt perfect mee, terwijl ie ondertussen ook nog perfect mijn G-spot stimuleert. Ik heb geen idee hoe het kan, maar het gebeurt. Ik hou van deze G-spot dildo.

Je kan mijn review over de Tantus G-Force hier lezen.
Of je kan de Tantus G-Force direct hier bestellen.

Njoy Pure Wand

De njoy pure wandDe Njoy Pure Wand is inmiddels wel een beetje een icoon. Veel mensen kennen ‘m denk ik (hoop ik) al. Deze dildo van rvs is toch wel de dildo der dildo’s. De mensen van Njoy hebben een wonder verricht. Ze zijn super lang bezig geweest met het ontwerp, het berekenen van alle juiste hoeken en verhoudingen. En daar kwam toen deze Njoy Pure Wand uit. Perfectie.

Deze dildo heeft de perfecte vorm om jouw G-spot te stimuleren. Of te ontdekken. Je hoeft alleen maar een schommelende beweging te maken, wat door de vorm eigenlijk vanzelf gaat zodra je ‘m beweegt.

Het rvs is van zichzelf koud, maar warmt heel snel op. Door de hardheid van het materiaal wordt je G-spot perfect gestimuleerd. En je kan zelf kiezen of je de grote of de kleine kant gebruikt. Hij is ook erg geschikt voor prostaatstimulatie trouwens!

Je kan mijn review over de Njoy Pure Wand hier lezen.
Of je kan de Njoy Pure Wand hier bestellen.

Fun Factory Bouncer

De fun factory bouncerDe Fun Factory Bouncer was één van de dildo’s die mijn dildoliefde hebben veroorzaakt. Deze Bouncer heeft namelijk iets heel speciaals! Hijheeft aan de binnenkant balletjes die heen en weer bewegen als de dildo beweegt. Dit geeft net even wat extra stimulatie. Het gevoel is subtiel, maar ik vind het wel echt super leuk dat je nog net even wat extra’s voelt. Een leuke verrassing!

De vorm van de Bouncer is ook gewoon heel erg fijn. De rondingen zorgen voor ribbels en wanneer je de Bouncer heen en weer beweegt, voel je dat heel goed. ook weet deze dildo mijn G-spot goed te raken. Alles bij elkaar maakt dit de Fun Factory Bouncer tot een super lekker en heel stimulerende dildo. Zeker een aanrader!

Je kan mijn review over de Fun Factory Bouncer hier lezen.
Of je kan de Fun Factory Bouncer direct hier bestellen.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Enorm waardevol geschreven Tess! Wellicht een leuke informele samenwerking voor de toekomst? Groetjes!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.