Dame Zee – bullet review

17-12-2021

Dame is nog niet zo’n bekend merk, maar ik vind het wel echt een tof merk. Dame maakt vaak wat apartere toys en daar hou ik van. Nu kreeg ik de Dame Zee, van Dame zelf. Dit is een bullet vibrator, wat dan dus net niet zo heel apart is, maar wellicht toch heel leuk? Ik was benieuwd of deze kleine vibrator in de buurt zou komen van de geweldige Dame Kip.

Specs

Materiaal: ABS-plastic (niet giftig, niet poreus, dus bodysafe)
Oplaadbaar: Ja
Standjes: 3 (steady) standjes
Waterproof: Ja
Verkoopprijs: 27,95 euro, hier te koop bij Easytoys 
Is ’t wat? Het is echt een basic bullet vibrator.

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de dame zee De verpakking van de dame zee met daarin de bulletvibrator. Je ziet de gebruiksaanwijzing, het bewaarzakje, een kaartje, het oplaadkabeltje en een dame sticker.

Ik vind de verpakkingen van Dame leuk omdat ze zo apart zijn. Ze zijn heel clean, maar toch duidelijk en niet saai. Echt een eigen stijl, super herkenbaar. Op de voorkant zie je een tekening van de Dame Zee. Op de achterkant een tekening van een hand met daarin de Dame Zee en wat informatie.

In de verpakking vind je dus de bulletvibrator zelf, een linnen bewaarzakje met het Dame logo, het USB-oplaadkabeltje en de gebruiksaanwijzing, met een leuk artsy printje op de achterkant. Ik vind het echt tof als een merk een beetje wat leuks probeert te maken van de gebruiksaanwijzing. Dit is toch een papiertje wat je er eigenlijk altijd wel bij moet hebben. Daar iets tofs van maken, lijkt me een kleine moeite en geeft wel weer een extra leuk gevoel bij het unboxen. Ook het bewaarzakje ziet er gewoon heel tof uit. Je ziet vaak zo’n zwart of wit satijnenzakje. Vind ik echt niet meer kunnen. Maar dit is gewoon echt een cute zakje, wat nog steeds heel discreet is.

Mijn eerste indruk van de Dame Zee

De dame zee naast een lipstick. Ze zijn ongeveer even groot. De dame zee in mijn hand.

Ik ben dus wat apartere toys gewend van Dame, maar deze bulletvibrator ziet er super basic uit. Het is wel een mooie kleur blauw, die je bij seksspeeltjes niet zo vaak ziet, maar verder qua vorm is ‘ie heel standaard. Hij heeft ook echt zo’n standaard bullet formaat, dus daar zie ik ook niks bijzonders aan.

Aan de onderkant heeft de Dame Zee een siliconen flapje, waar onder het oplaadpunt zit. Dit flapje sluit het oplaadpunt, daarom is ‘ie toch waterdicht. Er is ook één knopje, wat prima is, aangezien deze bullet maar drie standjes heeft.

De test van de Dame Zee

De dame zee in het strandstoeltje, met daarnaast het flesje sliquid sea Close-up van de onderkant van de dame zee. Je ziet het knopje en het flapje voor de lader.

Natuurlijk gebruikte ik een beetje glijmiddel. Ik gebruikte Sliquid Sea, want ik hou van Sliquid en Sea en Zee samen, hoe mooi is dat. Maar omdat deze bullet van ABS-plastic is, zou je ook siliconenbasis glijmiddel kunnen gebruiken. Dat heeft als voordeel dat het héél lang blijft glijden, terwijl je waterbasisglijmiddel misschien wel eens moet aanvullen omdat het op een gegeven moment vanzelf weg is. Siliconenbasis glijmiddel kost dan wel weer wat moeite om te verwijderen, dan moet je echt even douchen of met een washandje aan de gang.

Zoals ik al zei, heeft de Dame Zee dus maar drie standjes. Dit is wel een vrij goedkoop seksspeeltje, hij kost nog geen dertig euro, maar toch vind ik drie standjes wel heel erg ouderwetsch. Het is lang geleden dat ik een sextoy had met maar drie standjes. Het zijn drie steady standjes, dus geen patronen. Dat vind ik op zich niet erg, want ik ben geen groot vibratiepatronen-fan. Maar toch voelt dit wel erg karig.

Het eerste standje trilt zacht, maar wel vrij diep. Het tweede standje trilt iets minder zacht en nog steeds diep. Het derde standje zou ik nog steeds als zacht omschrijven, maar wel ook nog steeds diep. Voor mij zou standje drie een goed beginpunt zijn. Omdat de Dame Zee zo klein is, voel je de vibraties ook wel wat in je vingers. Maar omdat de vibraties niet zo hard zijn, vind ik dat zelf niet heel storend.

Misschien weet je al dat ik mijn vibraties graag hard en diep heb. Kleine vibrators geven vaak buzzy vibraties, dat is het tegenovergestelde van diepe vibraties. Deze vibraties zijn oppervlakkig en licht. Ze klinken een beetje zoals een zoemende bij. Die vibraties vind ik nooit prettig. Diepe vibraties zijn dus veel beter, in elk geval voor mij, al is het wel zo dat volgens mij de meeste mensen een voorkeur hebben voor diep. Maar alleen diep doet het dus niet voor mij.

Ik mis bij de Dame Zee echt power. Het voelt als een leuke opwarmer, een tease. Met heel veel moeite zou ik best kunnen klaarkomen met deze bulletvibrator, maar persoonlijk mis ik daar wel echt de motivatie voor, want ik heb gewoon sextoys die mij veel makkelijker en dus fijner een orgasme bezorgen.

Nu weet ik dat er genoeg mensen zijn die seksspeeltjes al snel te hard vinden trillen. De ene clitoris is immers gevoeliger dan de andere. Voor deze mensen is zo’n bullet als deze super fijn. Hij is niet duur, de vibraties zijn wel diep en je hoeft nooit bang te zijn dat je (of je partner) per ongeluk een keer te veel drukt en je het too much vindt. Zelf was ik er wel echt blijer van geworden als deze bullet bijvoorbeeld zes steady standjes had en het zesde standje ook gewoon een flink stuk harder zou trillen dan standje drie. Maar het is wat het is. Dit is zeker geen slechte vibrator, maar het is er gewoon niet een voor mij.

Conclusie

De Dame Zee is echt een hele basic bulletvibrator. Een voordeel is dat je er elk soort glijmiddel bij kan gebruiken. De vibraties zijn wel diep, maar niet zo krachtig. Er zijn ook maar drie standjes. Voor mensen die niet van harde vibraties houden, is dit een fijne toy. Maar voor mensen zoals ik, die op zoek zijn naar wat meer power, is de Dame Zee niet meer dan een leuk opwarmertje.

De Dame Zee is hier te koop bij Easytoys, voor 27,95 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.