Dame Products Eva II  

06-04-2018

Sextoy review by Tess: Dame Products Eva II

Ik ben persoonlijk niet zo van de couples toys. Ik vind dat elke sextoy een toy voor koppels kan zijn als je ‘m samen gebruikt. Couples toys zijn over het algemeen bedoeld om te gebruiken tijdens de seks. En meestal vind ik het best wel wat geklooi. Alleen de Duo Vibe van Rianne S vind ik eigenlijk echt een leuke couples toy. Maar de Eva II zag er toch heel anders uit dan de meeste andere couples toys en dat maakte me dan wel weer heel erg nieuwsgierig. Savannah van Dame Products stuurde de Eva II naar me op in ruil voor een review. De Eva II is de verbeterde versie van de eerste uitvoering van de Eva.

Mijn vlog over de Dame Eva II zie je hier, voor de geschreven review scrol je iets verder naar beneden.

[youtube]https://youtu.be/qtPXjf9wvWA[/youtube]

 

Sextoy of scheerapparaat?

 

Dame products eva ii   Dame products eva ii   Dame products eva ii  

Als ik naar de verpakking van de Eva II kijk, moet ik zeker niet gelijk denken aan een sextoy. Ik zou eerder denken dat er een epilady of iets in zou zitten. Maar dan wel eentje van een hele tijd geleden, het geeft een beetje een seventies gevoel. Donker groen en donker blauw geven niet echt een frisse look. Op de zijkant zie je drie emoji’s die ik in de eerste instantie niet zo positief opgevat had. Twee van de drie kijken nogal moeilijk, maar ik denk dat het de bedoeling is om uit te beelden dat je eerst blij kijkt als je de Eva gebruikt, dan een soort Oooohh van genot en dan een gelukzalig gezicht van het klaarkomen. Ofzo. Ik weet het ook niet zeker, ik vind het er nog steeds een beetje moeilijk uit zien. Op de achterkant zie je in plaatjes hoe je de Eva kan gebruiken. Al vraag ik me af of je dat wel uit de plaatjes haalt, als je geen idee hebt wat de bedoeling is van de Eva. Deze verpakking is alleen maar een buiten verpakking, er in zit een stevige bewaardoos, die op zich wel oké is, maar ook donkergroen.

Wat je daar dan weer in aantreft, vind ik dan wel weer heel koel. Je ziet de Eva liggen, met daarnaast een super koele oplader. Echt een soort rond doosje waar de Eva dus in kan en in de achterkant van het doosje plug je het oplaadkabeltje in. Dat kabeltje is trouwens ook heel mooi, het lijkt wel of er stof omheen zit. Ziet er in elk geval uit alsof het niet makkelijk stuk zal gaan. Verder tref je nog een gebruiksaanwijzing aan in de doos, een Dame sticker en een wit satijnen bewaarzakje.

De looks van Eva II

 

Dame products eva ii   Dame products eva ii   Dame products eva ii  

De Eva II zelf vind ik er echt wel cute uit zien. Hoewel ik op de verpakking het donkergroen niet zo mooi vind, vind ik het donkergroen op de toy zelf wel mooi staan. En het is weer eens wat anders dan altijd maar paars of roze. Deze minivibrator doet me qua vorm een beetje denken aan een klein beestje. Een torretje met vleugels ofzo. Ik hou écht niet van beestjes, maar dit ziet er toch wel schattig uit. De armpjes van de Eva zijn heel flexibel. Het is dus de bedoeling dat je de Eva tussen je schaamlippen plaatst, ter hoogte van je clitoris, en de armpjes klemmen zich dan als het ware vast omdat ze vanzelf wat naar buiten willen drukken.

Dit is echt één van de kleinste sextoys die ik heb, maar toch als ik ‘m zo in m’n hand hield en ik stelde me voor hoe hij dan tussen mijn schaamlippen zou moeten passen, dan had ik toch het idee dat deze toy te groot zou zijn. Ik vroeg me ook echt af of hij wel zou blijven zitten. Eerlijk gezegd had ik er niet zoveel vertrouwen in. Maar dat bleek echt onterecht. Het was echt super makkelijk om de Eva op z’n plaats te krijgen en hij bleef ook echt heel goed zitten. Ik was echt wel een beetje verbaasd.

Draagcomfort

Dame products eva ii   Dame products eva ii   Dame products eva ii  

Het voelde ook allemaal best wel comfortabel. Natuurlijk voelt het wel wat vreemd als er ineens een sextoy tussen je schaamlippen tegen je clitoris aan geklemd zit, maar het voelde echt niet zo raar als ik had verwacht. Het voelde ook niet te groot en de armpjes voelden niet raar of drukkend aan. Dit ontwerp is gewoon echt wel heel erg goed. Voor mijn vulva dan in elk geval. Want iedereen heeft natuurlijk een andere vulva, dus ik kan me zo voorstellen dat dit niet bij iedereen even goed zit. Maar toevallig bij mijn model vulva dus wel. Als je buitenste schaamlippen klein zijn, of je clitoris ligt wat meer aan de buitenkant, past het misschien moeilijker. Maar dat weet ik niet zeker. Bij mij zat het in elk geval dus perfect.

Het knopje van de Eva II zit op de bovenkant. Eerst dacht ik dat dat onhandig zou zijn, dat ik daar niet goed bij zou kunnen als ik ‘m zou dragen. Maar ook dat bleek weer niet terecht. Ik kon super makkelijk bij het knopje en je hoeft ook maar zachtjes te drukken om ‘m aan te zetten of van standje te wisselen.

Waar je wel op moet letten bij deze vibrator, is dat je geen (of heel weinig) glijmiddel gebruikt op de plek waar de toy zit. Als je glijmiddel gebruikt, verliezen de pootjes hun grip, waardoor hij dus echt niet meer goed op z’n plek blijft zitten. Als je voor de penetratie dus wel glijmiddel wilt gebruiken, moet je dat echt wat gerichter aanbrengen.

Tegenvallende vibraties

Dame products eva ii   Dame products eva ii   Dame products eva ii  

Tot zo ver is alles helemaal goed dus. Maar toen ik de vibraties aan zette, was ik toch wel teleurgesteld. Er zijn drie vibratiestandjes, gewoon steady standjes, geen patronen. Vind ik prima, want ik hoef echt niet per se vibratiepatronen te hebben. Maar ik wil wel gewoon lekkere diepe, krachtige vibraties. En dat ontbreekt echt bij de Eva. Het eerste standje vibreert echt wel zachtjes. Omdat het ribbeltje aan de achterkant van de Eva niet echt heel hard tegen je clitoris aandrukt, maar er gewoon een beetje zachtjes tegenaan ligt, is dit zeker nog niet indrukwekkend. Het tweede standje is qua kracht wel wat beter, maar wordt ook wat meer buzzy. Hele oppervlakkige vibraties dus. En dan het derde standje. Die maakt dus ineens een heel raar, hard geluid. Best wel irritant. Die vibraties zijn wel weer iets harder, maar ook nog meer buzzy. En dan met dat geluid erbij, dat zorgde ervoor dat ik snel weer verder klikte tot ik weer bij standje twee uitkwam.

Tijdens de seks is een beetje extra vibratie wel een leuke toevoeging, dus dat was wel fijn. Maar ik had gewoon wel graag betere vibraties gehad. Het had nog zoveel beter kunnen zijn. De Eva blijft ook tijdens de seks best goed zitten. Met een partner of gewoon in je eentje in combinatie met een ander seksspeeltje. Bij wat ruigere sexytimes of als je vaak van standje/houding veranderd, kan hij wel eens van z’n plek raken. Soms is ‘ie heel makkelijk met één vinger weer terug te duwen, maar soms valt ‘ie ook gewoon. Maar dat gebeurde eigenlijk alleen op de momenten dat het me ook niks meer kon schelen. Maar toch bleef ik de hele tijd het gevoel houden dat deze toy zoveel meer had kunnen zijn.

Conclusie

De Eva voelt lekker aan, is makkelijk op z’n plek vast te zetten, blijft goed zitten, ziet er leuk uit en zit niet in de weg. Dat is allemaal echt heel goed. Maar de vibraties zijn voor mij toch wel echt het belangrijkst. En als die niet goed zijn, dan heb ik dus ook niet zoveel aan de rest. En dat vind ik echt jammer. Ik hoop dat er nog eens een Eva III uitkomt. Met goede, krachtige vibraties. Die zou zeker een ereplaatsje in mijn nachtkastje krijgen.

Je kan de Dame Products Eva II hier bestellen bij Bol voor 134,47.

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.