Dame Pom vibrator review

29-06-2020

Ik kwam er laatst achter dat ik best wel fan van het merk Dame aan het worden ben. Dame is echt bezig allemaal leuke en originele seksspeeltjes te maken en ik hou daar van. Niet gewoon namaken wat iedereen al maakt, maar zelf iets innovatiefs verzinnen. Yay Dame! Ik kreeg de Dame Pom van Dame zelf in ruil voor mijn review.

Specs

Materiaal: Siliconen dus helemaal veilig voor je lichaam
Oplaadbaar: Ja
Standjes: Vijf steady standen en vijf patronen (die je ook harder en zachter kan zetten)
Waterproof: Ja
Verkoopprijs: 89,90, hier te koop bij bol.com
Is ’t wat? Wat een  leuk ding!

De verpakking van de Dame Pom

De voorkant van de verpakking van de dame pom, met een illustratie van de vibrator. Achterkant van de verpakkin van de dame pom met illustraties van hoe je 'm vast kan houden en wat tekst.

Ik heb er eerder ook al over geschreven, deze verpakking moet je smaak zijn. Maar het is wel echt een herkenbare stijl. Ik vind de verpakkingen van de wat frisser gekleurde toys (zoals de gele Dame Kip) er ook gelijk veel leuker uit zien dan bijvoorbeeld deze van de Pom. Dat bordeaux rood met blauw geeft me weer zo’n jaren zeventig gevoel. Ik vind de illustraties wel heel tof.

In het doosje vind je een bewaardoosje, in de kleur van de toy, met heel subtiel ‘Dame’ en ‘Pom’ er op. In het doosje zit een leuk bewaarzakje (ook weer anders dan de meeste bewaarzakjes), een USB oplaadkabeltje (ziet er ook anders uit dan de meeste oplaadkabeltjes), een Dame sticker en een gebruiksaanwijzing. Op de achterkant van de gebruiksaanwijzing staat ook nog een hele toffe illustratie. Ik vind het jammer dat je er door de vouwen niks aan hebt verder.

Mijn eerste indruk van de Dame Pom

Dame pom naast een lipstick. Ze zijn even lang. Dame pom op het doosje waar je pom op ziet staan heel subtiel

Toen ik de Pom voor het eerst uit de verpakking haalde, dacht ik even dat ‘ie stuk was. Deze kleine vibrator voelt best wel gek aan. Hij heeft namelijk geen binnenwerk en voelt flexibel en zacht. Je kan ‘m ook echt een stukje buigen, beide kanten op. Ook als je de knopjes indrukt, voelt dat anders dan ik gewend ben. Ik moest er eventjes aan wennen, maar daarna vond ik het eigenlijk juist heel lekker voelen. Het voelt wat liever dan andere, meer stevige vibrators.

Ik kreeg de Pom in de kleur plum. Ik weet niet zeker of ‘pruim’ ook echt een kleur is, maar hij heeft wel de kleur van een pruim. Met weinig licht lijkt ‘ie bordeaux rood, maar in het echt is de kleur wat meer paars. Op de foto is de kleur gewoon niet goed vast te leggen. Ik vind ‘m in het echt, bij goed licht, in elk geval wel mooi. Hij is er ook in de kleur jade, die lijkt me wat mintgroen.

De vorm van de Dame Pom is net even anders dan andere oplegvibrators. Hij heeft een curve, maar ook een puntje. Dat puntje deed me denken aan het puntje van de Dame Arc.

Het materiaal trekt wel echt veel kleine stofjes aan en ook vlekjes zie je er best snel op. Even afspoelen ook voor gebruik is wel aan te raden.

De knopjes

Het knopje in de vorm van een vingertop Je ziet het knopje in de vorm van een lach

Op de bolle kant van de Dame Pom zit een knopje, of eigenlijk meer een deukje. De vorm doet me denken aan de top van een vinger. Dit is het powerknopje en het knopje om door de patronen te klikken.

Op de andere kant zit het andere knopje, dat ook weer een deukje is. De vorm doet me denken aan een lach. Met een rond bolletje er in dan. Dit is het harder-zachter-knopje. Waar het bolletje zit is de ‘harder’ kant. Super praktisch, want een plusje voel je niet zo goed met je vingers, maar een bolletje wel. Je kan zelf kiezen of je één of meerdere keren op het knopje druk om ‘m harder of zachter te zetten, of dat je het knopje ingedrukt houdt. Als je het knopje ingedrukt houdt, trilt de vibrator ook steeds harder tot de maximale stand.

Je kan beide knopjes prima voelen, ook als je de sextoy niet kan zien omdat het licht uit is of omdat ‘ie tussen je benen zit.

De Test van de Dame Pom

De inhoud van de verpakking. De pom, een sticker, de gebruiksaanwijzing, het oplaadkabeltje en het bewaarzakje De illustratie aan de achterkant van de gebruiksaanwijzing

Bij de meeste seksspeeltjes vind ik het fijn om een beetje glijmiddel te gebruiken, maar bij oplegvibrators vind ik dat wel echt extra fijn. Ik vind het lekker om met zo’n vibrator over mijn vulva te bewegen en dan is het gewoon wel lekker als dat ook soepel gaat. Ik gebruikte Sliquid Sassy, want dat is gewoon een heel fijn en goed glijmiddel.

Je kan de Pom in je handpalm leggen. Hij past daar precies en als je je hand buigt, buigt de Pom gewoon mee. Klinkt ideaal, maar zelf vind ik het zelden lekker om een vibrator zo vast te houden. Ik heb het geprobeerd, maar het was ook nu mijn ding niet zo.

Liever hield ik de Dame Pom gewoon onderaan vast, zodat ik ook makkelijk met mijn vingers bij de knopjes kon. Op deze manier had ik het gevoel dat ik wat meer controle had over alles. De Pom heeft dus een klein puntje, niet op de top, maar aan de zijde met het ‘smile knopje’. Dit is een heel lief en subtiel puntje, maar wel echt lekker voor wat meer gerichte stimulatie. Ik hou erg van pinpoint stimulatie en met dit puntje kreeg ik een beetje dat gevoel.

De Pom in je handpalm

Dame pom in de palm van mijn hand Dame pom in mijn hand

Toen kwam ik er achter dat ik het soms wel lekker vind om de Pom in mijn handpalm te houden. Als het puntje precies op het goede plekje zit en ik mijn handpalm dan over de Pom leg en dan speel met de druk, is dat écht heel lekker. Wanneer mijn handpalm over de vibrator lag, kon ik niet alleen harder of zachter drukken, maar ook de plek waar ik druk uitoefende kon ik wisselen. Het leuke van een vibrator als deze vind ik dat het weer een hele nieuwe ervaring geeft. Ik heb al zoveel seksspeeltjes gebruikt, dus ik vind het dan extra bijzonder als het zelfs voor mij een nieuwe ervaring is.

Dit is precies wat ik zo tof vind aan een vibrator met een vorm als deze. Het is net even anders, de verschillen zijn misschien subtiel, maar ze werken wel echt. Ik heb niet alleen dat puntje gebruikt, maar ook de top van de vibrator en de achterkant en zelfs de zijkant.

Diepe vibraties

De top van de dame pom van de zijkant gezien, zodat je het puntje goed ziet. De onderkant van de dame pom waar de magneetlader mooi in aansluit.

De vibraties van de Dame Pom zijn diep en ook best wel krachtig. Ik hou van heel hard, dus ik had graag nog net even één of twee hardere standjes gezien, maar deze vibraties zijn zeker wel voldoende. Ik kan er zeker van klaarkomen. En ik denk eerlijk gezegd ook dat je deze vibrator niet koopt omdat je zo hard mogelijke vibraties wilt, maar vooral omdat de vorm zo tof is en hij zo lekker aanvoelt.

Conclusie

Ik vind de Dame Pom leuk! De vorm is echt heel tof en ik vind het fijn dat je ‘m zowel kan gebruiken voor pinpoint stimulatie als stimulatie van een wat groter gebied. Het fijnst vind ik de afwisseling. Je kan ‘m echt op verschillende manieren gebruiken en er lekker mee ontdekken wat voor jou fijn voelt op dat moment. Hij is lekker zacht en flexibel en de vibraties zijn diep.

Je kan de Dame Pom hier bestellen bij Bol.com voor 89,90 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.