Dame Kip Lipstick Vibrator

17-05-2019

Sextoy review by Tess: Dame Kip Lipstick Vibrator

De meeste vibrators zijn roze, paars of zwart. Mintgroen zie je tegenwoordig ook regelmatig. Prima kleuren, maar ik vind het onderhand wel een beetje saai worden. Dus als ik dan een gele vibrator spot, ben ik gelijk helemaal excited. Dus toen ik de Dame Kip voor het eerst zag, wilde ik β€˜m gelijk testen. Vanwege dat toffe gele kleurtje, maar ook vanwege z’n aparte vorm. Savannah van Dame was zo lief mij een exemplaar op te sturen in ruil voor mijn review.

De verpakking en de inhoud

Dame kip lipstick vibrator Dame kip lipstick vibrator

Eerder schreef ik al een review over de Dame Eva IIΒ en bij die mini vibrator was ik niet zo weg van de verpakking. De verpakking van de Kip heeft dezelfde stijl, maar die vind ik juist wel heel erg leuk. Deze kleuren geven het een wat frissere look. Ik vind het echt toffe verpakking, eindelijk wat anders dan de witte doos met foto van de sextoy. Het ziet er clean maar nog wel fun uit. In de verpakking vind je de Dame Kip zelf natuurlijk, een magnetisch USB oplaadkabeltje, de gebruiksaanwijzing en een bewaarzakje. Best wel standaard dus, al ziet het er toch allemaal niet zo standaard uit. Op de achterkant van de gebruiksaanwijzing zie je een soort art/poster, super leuk bedacht. En het oplaadkabeltje lijkt wel met stof bekleed. Het ziet er mooi en degelijk uit. Ook het bewaarzakje is van een andere stof dan de bewaarzakjes die je normaal ziet. Bij Dame doen ze het blijkbaar graag allemaal net even anders. Ik hou daarvan.

De looks & specs van de Dame Kip

Dame kip lipstick vibrator Dame kip lipstick vibrator

Ik moet wel nog steeds elke keer een beetje lachen om de naam. Ik weet niet zo goed wat ze er mee bedoelen, maar ik moet toch gewoon aan een kip denken. Of een kuikentje, omdat β€˜ie geel is. En dan heeft het puntje van de Kip ook nog een beetje een snavelvorm, ik vind het grappig. Noem het sextoytester humor. De Kip wordt een lipstick vibrator genoemd, maar qua vorm is β€˜ie toch wel wat anders. De top loopt schuin en heeft een kuiltje. Ik kan het topje van mijn duim er precies in leggen en dan loopt β€˜ie mooi mee qua vorm. De top heeft een driehoekvorm en het puntje is vrij flexibel. De knopjes liggen wat dieper in de vibrator, zodat je ze goed en makkelijk kan voelen. Er is een powerknopje, waarmee je ook door de patronen kan klikken en een lange knop om β€˜m harder en zachter te zetten.

De Dame Kip is gemaakt van siliconen, hij is dus helemaal bodysafe, maar let op dat je alleen waterbasisglijmiddel gebruikt bij deze toy. Hij is oplaadbaar en waterproof. Hij heeft vijf vibratiestanden, die je elk op vijf intensiteiten kan instellen. Er zijn dus vier patronen en één steadystand (wat er dus eigenlijk vijf zijn).

De Test

Dame kip lipstick vibrator Dame kip lipstick vibrator

Bij de Dame Eva II was ik wat teleurgesteld over de kracht van de vibraties, die vond ik echt niet sterk genoeg. Dus ik was benieuwd hoe het met de vibraties van de Kip gesteld zou zijn, want ik wil toch wel graag wat power. Ik gebruikte een beetje Sliquid Sizzle glijmiddel, want met glijmiddel is alles nog lekkerder, en begon de test. Ik merkte gelijk al dat de Kip het qua vibraties een stuk beter doet dan de Eva II. Yay! Deze vibraties zijn best wel krachtig, ik had niks te klagen, en ook behoorlijk diep. De Kip stelde me zeker niet teleur. Ook de vibratiepatronen zijn best leuk, als je daarvan houdt.

Kip op z’n kop

Dame kip lipstick vibrator Dame kip lipstick vibrator

Ik hield de Kip een beetje zoals een pen vast. Met mijn duim bij de knopjes. Hij ligt echt lekker in de hand zo. De schuine top, met het kleine kuiltje, viel mooi over mijn clitoris heen. Het materiaal is zacht genoeg om ook zachtjes te kunnen drukken. Het voelde bijna alsof ik een stempel op mijn clitoris zette. Alleen dan lekker. Want de Kip voelt echt wel lekker.

Ik hou zelf heel erg van pinpoint stimulatie, maar dat kreeg ik op deze manier dus niet echt. Nu zit er gelukkig ook nog een heel fijn puntje aan de top, waarmee je prima pinpoint stimulatie kan geven. Gewoon een kwestie van de minivibrator even omdraaien dus.

Experimenteren met Kip

Dame kip lipstick vibrator Dame kip lipstick vibrator

Door de vorm kan je de Dame Kip op verschillende manieren gebruiken. Dat vind ik echt tof. Ik hou van seksspeeltjes die uitnodigen tot een beetje experimenteren. Proberen wat het lekkerst voelt, of gewoon eens kijken hoe het voelt als je het anders doet. Hoe ik de Kip het lekkerst vond, voelde eigenlijk een beetje onlogisch qua houding voor mij. Als je β€˜m vasthoudt met de knopjes omhoog, loopt de vorm van de top (het gedeelte wat je tegen je vulva aanzet) heel mooi mee met je lichaam. Maar ik vind de Kip het lekkerst met de knopjes naar beneden. (OkΓ©, de kip van de KFC vind ik ook echt lekker…) Door de schuine vorm van de top, wijst de rest van de vibrator dan schuin naar beneden. Nu is dit een klein vibratortje en is het dus echt geen moeite om β€˜m zo vast te houden, maar toch voelt het wat onnatuurlijk qua houding. Maar voor mij is het gevoel op deze manier wel echt het lekkerst. Het puntje van de Kip trilt dan tegen mijn clitoris, terwijl de rest van de top tegen mijn schaamlippen trilt. Deze vorm vind ik echt helemaal top!

De knopjes

Dame kip lipstick vibrator Dame kip lipstick vibrator

De knopjes van de Dame Kip kan je echt prima voelen, ook als je ze niet ziet. Je voelt duidelijk verschil tussen uit power/standjes knopje en de langere knop om β€˜m harder en zachter te zetten. De knopjes zijn makkelijk in te drukken en reageren ook goed. De Kip voelt ook gewoon lekker om vast te houden. Wat ook opvalt, is dat deze vibrator echt wel stil is. Het geluid is, zeker in de lagere standjes, echt minimaal. En vooral niet irritant.

Conclusie

Dame is goed bezig! Leuk dat ze helemaal een eigen stijl hebben. De Dame Kip is echt een toffe lipstick vibrator. De vibraties zijn best wel krachtig en diep. De vorm vind ik echt awesome. Je kan er lekker mee uitproberen wat voor jou het fijnst voelt. En of je nou van pinpoint stimulatie houdt of juist een iets groter gebied wilt stimuleren, de Kip kan het allemaal. (Kip, het meest veelzijdige lipstick vibratortje, Kip!) En hij is geel, dus bonuspunten!

Je kan de Dame Kip hier bestellen bij Bol voor 79,90

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Ziet er leuk uit, die komt op het lijstje πŸ™‚

    Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

  1. Vibrator review: Dame Arc | Tess Tesst - […] Dame heeft al meerdere toys die echt wel wat aparter zijn dan de sextoys die je meestal ziet. De…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.