Giveaway: Dame Kip en 50 euro shoptegoed bij Easytoys

05-04-2020

Giveaway: Dame Kip en 50 euro shoptegoed bij Easytoys

Yay! Onze website is helemaal vernieuwd! We zijn er zelf erg blij mee en ik ben vooral heel trots op Jay’s harde werk. Maar een nieuwe look moeten we vieren. Deze tijd is al vervelend genoeg, dus nou ja, elke reden om iets te vieren moeten we toch aangrijpen lijkt me!

Wat kan je winnen?

Van Dame kreeg ik een Kip. Ja, dat is een vibrator. Ik heb de gele versie en ik vind dit echt een super awesome sextoy, zoals ik hier al eens schreef in mijn review. De Kip die ik mag weggeven is niet geel, maar lila. Hier kan je zien hoe hij er uit ziet.

Van Easytoys kreeg ik 50 euro shoptegoed om weg te geven! Super lief! Ik kreeg een heel vitaminepakket, met lekker fruit, een sapje en nog wat grappige dingetjes, om ons door de coronacrisis te helpen en een hart onder de riem te steken. Heel attent. En daar zat dus 50 euro shoptegoed in om weg te geven. Hoe leuk is dat?

Wat moet je doen?

Wil je één van deze prijzen winnen? Laat dat dan hier onder in de reacties weten. Vertel me waarom jij vindt dat jij moet winnen. Of misschien wil je de prijs wel voor iemand anders winnen, dat mag natuurlijk ook. Vertel er dan even bij waarom je vindt dat deze persoon de prijs echt verdient. En vergeet ook niet te zeggen voor welke prijs je meespeelt.

De giveaway is open voor iedereen met een postadres in Nederland en/of België. Je kunt meedoen tot donderdag 9 april 20.00 uur. Daarna maak ik de winnaars hier bekend. 

De 50 euro shoptegoed van Easytoys is gewonnen door Linn.
De Dame Kip is gewonnen door Eva.
Ik heb de winnaars zojuist al een bericht gestuurd. En iedereen weer bedankt voor het meedoen! <3

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

37 Reacties

 1. De kip of waardebon zijn beide welkom.

  Ik heb nooit echt speeltjes gehad, (ja ooit toen ik 16 was, gekregen van mn ex-vriendje, gebruikte dat ding nooit.. En toen ik hem gebruikte om toch maar eens te proberen, vond precies de dag erna mn moeder hem onder mn bed. Helemaal top😅🤪)
  Afgelopen maand voor het eerst door jou de Satisfyer Pro 2 gekocht. Was hemels, nu dus wel heel benieuwd geworden naar andere speeltjes.

  Antwoord
 2. De site is leuk geworden! Proficiat!
  Ik zou de Kip graag willen winnen omdat ik nog geen vibrator heb gevonden die het écht voor me doet. Enkel luchtdrukspeeltjes doen het goed voor me. Benieuwd of het met de Kip wel zou lukken.

  Groetjesss
  @_linavdb_

  Antwoord
 3. Heey, ik zou graag de €50 shoptegoed willen winnen/krijgen. Mede dankzij jullie reviews is mijn verlanglijstje sextoys flink uitgebreid en als student zijnde heb ik helaas niet altijd het geld apart om een nieuwe toy te kopen. En met een scriptie die ik zo goed als maar kan binnen twee maanden probeer af te ronden en iets met mezelf te weinig rust gunnen, zou een nieuwe toy de ideale oplossing zijn!
  Liefs, Sandra

  Antwoord
 4. Oeee, ik ben sinds januari vrijgezel na 14jaar, en nu na de coronatijd ga ik weer op daten, lees mega verliefd zijn hihi.
  Ik zou dus echt zo blij worden van de €50,- cadeau bon van de easytoys…
  Ssst hihi

  Antwoord
 5. Het lijkt me super leuk om 50 euro shoptegoed te winnen. Ik heb nog nooit een sekstoy geprobeerd en het lijkt me echt heel leuk. Ik ben al een tijdje video’s en websites aan het bekijken. Ook heb ik een vriend en zal ik het erg leuk vinden om iets voor koppels te kopen! Zelf kopen vind ik allemaal wel duur, maar dit zou perfect zijn om mijn fantasieën waar te maken!!

  Antwoord
  • Leuk dat je nog reageert, maar je bent zo’n anderhalve week te laat, de giveaway liep tot 9 april. Vandaar dat de namen van de winnaars er ook al onder staan.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.