CUMELOT Magic Milking Stick | Anaal vibrator review

12-07-2023

De CUMELOT Magic Milking Stick die ik kreeg van Meo.de in ruil voor een eerlijke review intrigeerde mij. Een silicone milking stick? In plaats van de stalen versie, die tot op heden nog steeds een van mijn favoriete toys is, is dat misschien de volgende stap? Dat alles lees je natuurlijk in mijn review.

SPECS

 • Materiaal: Silicone, ABS
 • Bodysafe? Ja
 • Geschikt glijmiddel: Waterbasis omdat silicone glijmiddel kan reageren met het silicone van dit seksspeeltje.
 • Totale lengte: 24 cm
 • Inbrengbare lengte: 14,5 cm
 • Diameter (breedst): 4cm
 • Oplaadbaar? Ja
 • Waterdicht? Ja
 • Aantal motoren: 3
 • Aantal standjes: 7
 • Prijs: € 99,90 bij Meo.de (aanbieding op moment van schrijven)

CUMELOT Magic Milking Stick

De CUMELOT Magic Milking Stick speelt in op de fetisj die gaat over het “melken” van de prostaat. Hierbij gaat het om geforceerde stimulatie van de prostaat, over het algemeen door een partner, om zo de prostaat aan te zetten vocht te produceren (de melk) die dan vaak zonder orgasme ook uit iemands penis kan lopen. Ook kan het leiden tot een prostaatorgasme.

Het is dan ook niet verbazingwekend om te horen (en voelen) dat de CUMELOT Magic Milking Stick voorzien is van 3 krachtige motoren die samen met de bollen/kralen van deze vibrator zorgen voor een intense interne stimulatie van de anus en natuurlijk de prostaat.

De CUMELOT Magic Milking Stick is gemaakt van zwart silicone en ABS plastic en is voorzien van wat omschreven wordt als een ergonomische handgreep waar ook het bedieningspaneel zich bevindt.

Verder is de CUMELOT Magic Milking Stick vrij flexibel waardoor je, ondanks dat dit seksspeeltje voor de anus niet echt de vorm heeft van een prostaatstimulator, echt gericht de prostaat kan stimuleren, vooral omdat je deze vibrator kan “richten”.

De CUMELOT Magic Milking Stick is USB oplaadbaar en voorziet de gebruiker van zeven verschillende vibratiestanden.

CUMELOT Magic Milking Stick in de doos

Ondanks dat ik deze CUMELOT Magic Milking Stick van Meo.de kreeg zat deze vibrator toch in een doos. De witte doos is eigenlijk wat je zou verwachten van een toy met dit doel, vrij clean, voorzien van een afbeelding van de CUMELOT Magic Milking Stick en wat hippe graphics.

In de doos vindt je een plastic blister met daarin natuurlijk het seksspeeltje, een USB-oplaadkabel en het obligatoire boekje dat zowel handleiding als waarschuwingsfolder is.

Cumelot magic milking stick

CUMELOT Magic Milking Stick getest

Toen ik de CUMELOT Magic Milking Stick zag, althans de naam was ik een beetje in de war, omdat een van mijn favoriete metalen toys ook al milking stick heet, en dat misschien verwarrend is.

Het verschil zit hem in dit geval in het feit dat deze cumelot toy “magic” is, en de stalen versie slechts “gewoon” onmagisch is. Hoewel ik persoonlijk de stalen variant echt ook wel heel erg magisch vindt. Ook al is het natuurlijk zo dat de vibraties van deze prostaatstimulator misschien nog wel magischer voelen.

Hoewel ik voor anaal niet per se enorm fan ben van siliconen speeltjes, moet ik zeggen dat toen ik de vibraties voelde, zo los in mijn hand, ik mijn mening hierover misschien toch wel ging bijstellen.

Er wordt vaak gezegd dat een motor krachtig is, en dat valt dan nog wel te bezien, maar net zoals bij bijvoorbeeld Lovense is de claim dat de 3 motoren van de CUMELOT Magic Milking Stick krachtig zijn niet overdreven. Zeker als je bedenkt hoe weinig motorruimte er is in deze stick.

Na het opladen via de USB-oplaadkabel, ben ik er echt even voor gaan liggen. Met fijn dik waterbasis glijmiddel en geduld bracht ik de CUMELOT Magic Milking Stick in.

Ik was ook wel benieuwd naar het ergonomische aspect van het handvat omdat masturberen bij anaal vaak ingewikkeld wordt als de bediening op de toy plaatsvindt.

Hoewel de milkingstick vrij lang is en de bediening echt wel okee te doen is, wordt dat duidelijk minder als je de CUMELOT Magic Milking Stick “all the way” hebt ingebracht.

Nu is het misschien wel zo dat een milking stick qua intentie niet bedoeld is voor als je het in je eentje doet, maar toch vind ik het altijd jammer dat de bediening lastiger wordt als je besluit dat je het wel in je eentje wil doen.

Maar met wat acrobatiek (allememachies) kon ik de CUMELOT Magic Milking Stick toch uitgebreid testen en moet ik zeggen dat deze anaalvibrator echt heel erg lekker voelt. Je voelt de vibraties als ware in je ziel en dat werkt heel goed.

Wellicht omdat ik in mijn eentje bezig was, omdat ik nog geen kans had gezien dit met iemand anders te proberen, lukte het echt mikken op mijn prostaat duidelijk wat minder, juist omdat de CUMELOT Magic Milking Stick flexibel is.

Als ik namelijk masturbeer met de metalen evenknie van de CUMELOT Magic Milking Stick lukt dat juist wel. Misschien ook omdat de kop van dat metalen beest veel dikker is. Maar toch vind ik het jammer.

Evengoed werd ik wel echt bloedgeil van dit trillende geweld en weet ik zeker dat als ik bezig zou zijn geweest met een partner ik een soort van klein smeuïg hoopje geiligheid was geworden, en zeer waarschijnlijk ook kneiterhard was klaargekomen.

Echt lekker deze CUMELOT Magic Milking Stick.

CUMELOT Magic Milking Stick reinigen

Het schoonmaken van de CUMELOT Magic Milking Stick is niet heel moeilijk, deze toy is immers van silicone. Toch is het belangrijk om even goed te checken of er geen ophopingen glijmiddel tussen de “kralen” zit. Nu is de CUMELOT Magic Milking Stick natuurlijk water dicht, dus in een badje van warm water en toycleaner of milde zeep heb je hem vrij snel goed schoon.

Gebruik echter niet te heet water omdat dit de elektronica kan beschadigen.

Conclusie

De CUMELOT Magic Milking Stick is een heel lekkere anaalvibrator voor mensen die van milking houden en graag bezig zijn met geforceerde (prostaat) orgasmes. De krachtige motoren en flexibiliteit maken dit echt tot een leuke toy voor met een partner.

Ook zonder partner kan deze toy tot veel plezier leiden, maar houdt er rekening mee dat de bediening, afhankelijk van je lichaam en hoe flexibel je bent, best tricky kan zijn.

Je koopt de CUMELOT Magic Milking Stick bij Meo.de voor € 99,90

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.