CUMELOT Estim Anal P-Spot Massager

03-04-2024

Met de Cumelot Estim Anal P-Spot Massager is het tijd voor mijn allerfavorietste onderwerp: E-stim. In deze review lees je alles over deze prostaatstimulator die je kan aansluiten op de powerbox van jouw keuze.

SPECS

  • Materiaal: Silicone
  • Bodysafe? Ja
  • Aangeraden glijmiddel: Glijmiddel op waterbasis het liefst speciaal voor E-stim
  • Lengte: ongeveer 124 mm
  • In te brengen lengte: ongeveer 100 mm
  • Diameter: 18 tot 38 mm
  • Aansluiting: 2 mm stekker
  • Polariteit: Bipolair
  • Prijs: € 79.99 bij Meo.de

Cumelot Estim Anal P-Spot Massager

De Cumelot Estim Anal P-Spot Massager is een prostaatstimulator die je kan aansluiten op een Estim powerbox. Gezien de naam is dat vast geen verrassing. Deze p-spot stimulator is gemaakt van 100% geleidend silicone en kan via twee 2 mm aansluiting aangesloten worden als bipolaire electrode.

Door zijn speciale vorm, die wel wat wegheeft van een gekromde vinger zou deze P-spot massager de perfecte vorm moeten hebben om je prostaat te stimuleren. Zelfs als je hem niet zou inzetten als E-stim seksspeeltje.

Door het gekozen materiaal en de vorm is dit anale seksspeeltje ook geschikt voor de meer avontuurlijke beginner.

Cumelot Estim Anal P-Spot Massager in de doos

De cumelot serie is een merk dat door Meo.de verkocht wordt. En zoals we inmiddels wel gewend zijn van Meo.de krijg je zeer zelden een doos waar je seksspeeltje in verpakt zit. En ook deze keer ontvang je de Cumelot Estim Anal P-Spot Massager in een plastic zak. In deze plastic zak vind je de Cumelot Estim Anal P-Spot Massager, maar ook een universeel aansluitbaar kabeltje, waarbij een verloop stukje zit zodat je deze kabel op veel van de op de markt beschikbare powerboxes kan aansluiten.

Verder zit er niet zoveel in het zakje, wat ook niet heel vreemd is, aangezien dat bij E-stim seksspeeltjes toch best vaak het geval is.

Cumelot estim anal p-spot massager

Cumelot Estim Anal P-Spot Massager getest

E-stim en prostaat stimulatie hebben sinds het begin van mijn ontdekkingstocht van mijn masturbatie voorkeuren eigenlijk altijd wel een vaste plaats in mijn top 3. Het zijn soorten stimulatie waar ik op individuele basis heel gelukkig van wordt, je kan je vast voorstellen wat het idee van een combinatie dan met mij doet.

Het was dan ook niet verbazingwekkend dat ik de Cumelot Estim Anal P-Spot Massager zag bij Meo.de en meteen wist dat ik deze P-spot massager echt moest gaan testen. Voor science, maar ook zeer zeker omdat ik al geil werd van de gedachte.

Volgens de omschrijving en op basis van de vorm wist ik namelijk eigenlijk vrij zeker dat de stimulatie die de Cumelot Estim Anal P-Spot Massager mij zou geven heel goed bij mij zou passen.

Dus toen ik hem ontving, kon ik vanzelfsprekend niet wachten om hem te gaan testen.

Na het uit de plastic zak getrokken te hebben inspecteerde ik de Cumelot Estim Anal P-Spot Massager, wat mij meteen opviel is de plaatsing van de gaatjes voor de E-stim stekkers. Deze zit om onbekende reden aan de linker zijkant van de voet van deze prostaatstimulator.

Cumelot Estim Anal P-Spot Massager zonder stekker getest

Gezien de vorm van de Cumelot Estim Anal P-Spot Massager wist ik eigenlijk vrij zeker dat deze prostaatstimulator zonder hem aan te sluiten op een powerbox ook wel echt al geweldig zou zijn.

Dus, na het nodige glijmiddel op de juiste plaatsen te hebben gedaan, en daarmee bedoel ik dus op de toy, maar ook op mijn anus, gleed de Cumelot Estim Anal P-Spot Massager vrij makkelijk naar binnen. Wel merkte ik dat de grote ronde en vrij dikke voet van de prostaatstimulator moeilijk tussen mijn billen paste, waarmee ik pas na wat heen en weer gewiebel hem op de juiste plaats kreeg.

Al met al zat hij nog goed, was de stimulatie nu al hemels, maar was de voet wel een ding. Het zat, maar het zat niet comfortabel.

Hetgeen wat mij betreft geen goede voorbode was voor het E-stim gedeelte waarbij ik op de een of andere manier ook nog met stekkertjes moest dealen.

Cumelot Estim Anal P-Spot Massager getest

Tijd voor de uiteindelijke “echte test” want je koopt niet een E-stim toy om hem vervolgens nooit aan te sluiten op een powerbox, toch?

Ik bekeek de meegeleverde stekker, maar deze bleek ondanks de bijgeleverde adapter niet compatible met mijn powerbox. Ik gebruik namelijk vaak de 2B van E-stim.co.uk.

Sowieso denk ik dat het aan te raden is om de stekkers die door de maker van je powerbox geleverd worden te gebruiken. Zo weet je zeker dat de stekker goed compatible is en je niet voor verrassingen komt te staan.

Binnen de wereld van E-stim zijn 2 mm aansluiting ook wel zo’n beetje de globale standaard, vooral om dat veel van de losse plak elektrodes, die ook in de medische wereld gebruikt worden voorzien zijn van die 2 mm aansluiting. Ik heb dan ook echt genoeg stekkers die nagenoeg overal compatible mee zijn.

Enfin, genoeg technisch geneuzel. Tijd voor de test.

Zoals ik al een beetje voorspelde is de positie van de e-stim aansluiting op de Cumelot Estim Anal P-Spot Massager verre van goed doordacht te noemen.

De 2 mm connectors passen gemakkelijk, daar niet van, maar ik snap niet zo goed hoe de makers van de Cumelot Estim Anal P-Spot Massager dachten dat het een goed plan was de al erg brede basis van deze prostaatstimulator nog veel breder te maken als je er stekkers op aansluit.

Cumelot estim anal p-spot massager
Eh? Hoezo?

Sterker nog: “What were you guys thinking?”

Door de positie aan de linker zijkant (na inbrengen met het puntje van de toy richting je prostaat) kan je de Cumelot Estim Anal P-Spot Massager effectief nooit diep genoeg inbrengen dat hij zit zodat de basis weer tussen je billen verdwijnt en je alle stimulatie op de goede plek voelt.

Dat had op een aantal manier opgelost kunnen worden. Al die oplossingen hebben echter een ding in gemeen: Ze zitten niet aan de zijkant van de toy! (echt cumelot, wat the actual fuck?!)

Je zou de aansluiting aan de achterkant van de voet hebben kunnen doen, dan zouden de stekkers nog enigszins de ruimte krijgen om “natuurlijk” via je bilspleet de ruimte te krijgen.

Je zou de ingang aan de onderkant van de Cumelot Estim Anal P-Spot Massager hebben kunnen maken, dan kan je er wel niet meer op zitten (voor zover dat nu wel kan), maar dan past het allemaal nog.

Of de beste oplossing (volgens mij) een een uitsparing in de voet maken zodat je de stekkertjes zo weg werkt dat je er nog op kan zitten en je nergens last van hebt.

Maar ja, dat is niet zo he, cumelot? Waarom? Het had zo leuk kunnen zijn.

Je snapt denk ik wel al wat er gebeurde.

Bij het inbrengen van de toy kreeg ik de Cumelot Estim Anal P-Spot Massager simpelweg niet diep genoeg in de juiste positie, doordat de stekkers in de weg zaten wilde de toy constant uit zichzelf bij wat duwen zijn eigen weg bedenken, met als gevolg dat het speeltje zich draaide en het alle juiste plekjes niet meer raakte.

Dit zorgde ervoor dat ik wel wat voelde tijdens de E-stim, maar echt op alle verkeerde plekjes.

Heel even heb ik geprobeerd om de toy wel goed diep naar binnen te duwen in de juiste positie, dat lukte, maar dat vonden zowel mijn billen als de stekkertjes van mijn powerbox echt aanzienlijk minder chill. De stimulatie die ik voelde was toen wel heel erg lekker.

Ik ben echt zelden zo teleurgesteld geraakt in een toy, vooral omdat de oplossing door iedereen met een paar ogen en enig ruimtelijk inzicht makkelijk was aangedragen.

Cumelot estim anal p-spot massager

Cumelot Estim Anal P-Spot Massager schoonmaken

Doordat we het hier hebben over een helemaal silicone seksspeeltje is het geen verrassing dat het schoonmaken van de Cumelot Estim Anal P-Spot Massager heel simpel goed kan met heet water en wat zeep.

Let zowel bij het reinigen als bij het drogen wel even op de aansluitgaatjes van de Cumelot Estim Anal P-Spot Massager, hier kan zowel glijmiddel als vocht in blijven hangen. Dus maak het goed schoon en droog het daar extra goed af.

Conclusie

Mijn conclusie is denk ik niet echt een verrassing. De Cumelot Estim Anal P-Spot Massager had zo leuk kunnen zijn, maar door een ontwerpfout (ik mag toch hopen dat niemand dit ooit een goed idee heeft gevonden) is de Cumelot Estim Anal P-Spot Massager simpelweg niet goed voor waar je hem voor koopt. En dat is echt, echt, eeuwig zonde. Ik ben er namelijk van overtuigd dat met wat ontwerpaanpassingen deze p-spot stimulator echt de potentie heeft om geweldig te zijn.

Maar nu is hij dat niet, zo simpel is het.

Je koopt de Cumelot Estim Anal P-Spot Massager bij Meo.de voor € 79,99

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.