CUMELOT® DeLuxe Omega | Prostate stimulator

02-10-2019

Ik kreeg de CUMELOT® DeLuxe Omega van Meo.de in ruil voor een eerlijke review.

De prostaat

Ik heb inmiddels al best wat prostaatstimulators en andere seksspeeltjes getest die gemaakt zijn voor het stimuleren van de prostaat. Echter heb ik volgens mij nog nooit een uitleg gegeven over wat een prostaat nou precies is.

Wellicht dat je er toch wel van hebt gehoord, de prostaat is een orgaan dat direct gelinkt is aan het bezit van een penis (al vanaf je geboorte). Heb je een vulva en een vagina (vanaf je geboorte), dan heb je dus geen prostaat. Tenzij je wellicht interseksueel bent, dan kan het zijn dat je allebei hebt.

Voor deze uitleg ga ik er even vanuit van de situatie dat de bezitter van mijn stuntprostaat (die ik dus gebruik voor deze uitleg) ook geboren is met een penis.

Prostaat: De klinische uitleg

De prostaat is een erg belangrijke klier, en het wordt een klier genoemd omdat de prostaat ook iets afscheidt, om precies te zijn vocht dat gebruikt wordt voor het ejaculeren van sperma.

Maar buiten het zorgen voor het vocht voor ejaculatie doet de prostaat nog meer. Hij zorgt er namelijk ook voor een goede ejaculatie door de prostaatspieren aan te laten spannen durende een orgasme.

Prostaatvocht verdunt het sperma ook een beetje, om te zorgen dat het goed kan stromen.

De prostaatspieren zijn ook de spieren die een erectie teweegbrengen (samen met andere delen van het lichaam), en zorgen dat de blaas afgesloten wordt zodat tijdens een erectie en een orgasme er geen urine zich mengt dat schadelijk zou kunnen zijn voor het ejaculaat.

Een afbeelding die de prostaat weergeeft.

Een doorsnede van het lichaam van een penisbezitter waarin de prostaat zichtbaar is. Met dank aan https://www.scientificanimations.com voor het plaatje.

Prostaat: The fun stuff

De prostaat kwam voorheen meestal onder de aandacht als er wat mis mee is, je kan er helaas kanker aan krijgen, maar hij kan ook vergroot zijn waardoor je lastiger plast, of juist heel vaak moet.

Maar wat eigenlijk nooit in de mainstream media verschijnt is dat het stimuleren van de prostaat ook erg lekker en seksueel opwindend is.

Met de juiste stimulatie (en een hoop geduld) kan je zelfs een orgasme bereiken zonder dat je een erectie hebt. Fans van dit fenomeen noemen het een handsfree orgasm. Een orgasme zonder directe stimulatie van de penis.

Dit soort prostaatstimulatie is lekker als je het zelf doet, maar ook als je partner je daarmee helpt.

Maar er is één dingetje waarom niet al iedereen die een prostaat heeft aan prostaatstimulatie: de prostaat is een interne klier, die alleen toegankelijk is via de anus. Kortom, wil je spelen met je prostaat, dan moet je dus een seksspeeltje, of een vinger in je anus doen om zo, zo goed mogelijk je prostaat te stimuleren.

En natuurlijk is dat voor sommigen best een stap, vooral omdat er een sociaal taboe rust op anale seks, vooral bij mensen die zijn geboren met een penis. Als je dingen anaal doet dan zou je namelijk ineens van seksualiteit gaan veranderen, en volgens de nog steeds best wel hetero normatieve wereld is dat een no-go. Het is natuurlijk klinkklare onzin.

Een andere reden om niet over te gaan tot anale penetratie is het feit dat er soms ontlasting in de weg zit. Maar ook dat is allemaal natuurlijk, te verwijderen met een anaal douche en nou ja, misschien moeten we ons eigenlijk druk maken over belangrijke dingen in het leven, en niet dit soort dingen.

CUMELOT® DeLuxe Omega

De CUMELOT® DeLuxe Omega is een handige tool voor mensen die van prostaat melken houden, prostaat melken is eigenlijk hetzelfde als prostaatmasturbatie, alleen is het allemaal wat heftiger, wordt er vaak stevige stimulatie gebruikt, en in sommige gevallen wordt het ook (met consent) tegen iemands “wil” in gedaan.

Volgens de website van MEO is deze CUMELOT® DeLuxe Omega dus ook specifiek gemaakt om mensen een forced orgasm te geven.

Mocht je de rest van de omschrijving willen weten, lees het vooral op de website van Meo. Ik vind het in dit geval allemaal een beetje te veel upsale en niet heel reëel.

De CUMELOT® DeLuxe Omega is volgens de omschrijving van massief metaal gemaakt en is in uniek in de zin dat je beide kanten kan gebruiken als handvat, en dan de andere kant kan in brengen.

Ik ben best wel fan van metaal, vooral omdat je er silicone glijmiddel kan gebruikt worden en dat is zeker voor anale penetratie en prostaatstimulatie wel zo fijn.

Een dubbele inzet is dus mogelijk, het ene uiteinde lijkt een beetje op een stalen vinger, het andere op een buttplug met grote ribbels. Er is dus genoeg stimulatie voor handen.

CUMELOT® DeLuxe Omega in de doos

Ik heb het al vaker gezegd, maar Meo doet dus niet aan dozen. Ook deze CUMELOT® DeLuxe Omega kreeg ik in een plastic zak met daar een label op aangeleverd. Voordeel, hij zou best door je brievenbus passen.

En daarmee is alles dus gezegd, seksspeeltje, plasticzakje, meo promo materiaal, klaar.

CUMELOT® DeLuxe Omega getest

Ik had goede hoop voor deze CUMELOT® DeLuxe Omega, want mijn andere favo milking tool, de welgenaamde Milking Stick komt ook van MEO en tot nu toe voldoen al mijn speeltjes van MEO toch wel aan de verwachting die ik van ze heb.

Dus ik ben met glijmiddel en goede zin begonnen met testen, ik moet er wel bij zeggen, testen met mijzelf, bij mijzelf.

Tijdens mijn eerste testsessie bleek dat deze CUMELOT® DeLuxe Omega misschien wel voor zelfstimulatie gebruikt kan worden. Maar eerlijkheidshalve, dan moet je wel echt verdomde lenig zijn.
Gevolg was dat ik een spier verdraaide en ik daardoor even geen seksspeeltjes waar ik capriolen voor uit moest halen wilde testen.

Evengoed kwam ik meteen tot de conclusie dat beide uiteinden van de CUMELOT® DeLuxe Omega heel erg lekker voelen en inderdaad gericht de prostaat stimuleren.

Na de nodige weken rust, en een herstelde spier ging ik dan maar nog een keer aan de gang. De CUMELOT® DeLuxe Omega is nog steeds eigenlijk niet goed te bedienen door een persoon. Maar met wat inspanning is het wel te doen. En de sensatie is het wel waard,

Sessie 2 resulteerde niet in een handsfree orgasme of überhaupt een climax, daarvoor is hij gewoon te onhandig. Maar tijdens het schoonmaken viel mij ineens wat op.

Het topje van het gedeelte dat een geribbelde buttplug is kan losgeschroefd worden, en er kan een batterij in.

Maar dan, dan gebeurt er niets. Je zou een vibratie verwachten. Maar dat dopje, dat heeft toch wel gevolgen.

Vooral omdat dat topje het eerste is wat je inbrengt, nu moet ik zeggen je kan het echt heel goed dichtschroeven, dus ik denk dat er een kleine kans is dat je het dopje kwijtraakt. Maar wat mij verbaasd is dat er niets over het dopje op de site van meo.de vermeld staat. Inmiddels ben ik er achter dat als je een AA batterij (in de cumelot staat dat je een AAA batterij moet toevoegen) in de Cumelot doet hij enorm buzzy gaat vibreren. Hij gaat aan, hij kan niet uit zonder de batterij los te halen. Inmiddels is dus duidelijk dat deze Cumelot NIET van solid staal is gemaakt.

Natuurlijk kan je dat stuk dan gebruiken als handvat, maar dan wordt je seksspeeltje toch ineens voor 50% minder interessant.

En zoals ik al zei, voor masturbatie is deze toy toch net te lastig. Maar iemand die dit bij je doet, oh yummy, yummy, ja!

Cumelot® deluxe omega | prostate stimulator

Schoonmaak

Een van de reden dat ik dus fan ben van massieve stalen toys is dat ze goed schoon te maken zijn. Maar nu blijkt de CUMELOT® DeLuxe Omega dus niet massief te zijn. En een batterijvakje maakt dus meteen dat het schoonmaken van dit seksspeeltje een stuk ingewikkelder wordt, want het batterijvakje is niet heel erg waterdicht, althans zo ziet het er niet uit. Daarbij komt dus ook nog het naadje dat bij de schroefdraad van het vakje zit, want lastig schoon te maken is, en dus allesbehalve ideaal is. Zeker voor iets dat je anaal moet gebruiken.

Conclusie

Ik weet eerlijk gezegd niet zo goed wat ik nu voor conclusie ik moet opschrijven voor de CUMELOT® DeLuxe Omega, het voelt een beetje alsof mij van alles beloofd is, maar ik er maar een deel van kreeg. Sowieso het is het mysterieuze dopje een enorme afknapper, vooral ook omdat er toch wel wat risico’s en beperkingen aan zitten. Tegelijkertijd zijn beide uiteinden van deze CUMELOT® DeLuxe Omega wel heel erg geschikt voor goede prostaatstimulatie.

Let er dan wel op dat je iemand hebt die je daarbij wil en kan helpen, of dat je enorm lenig bent, want anders kom je misschien wat bekocht uit.

Enfin, ik heb het allemaal benoemd, deze keer mag je zelf een conclusie trekken.

Mocht je persoonlijke conclusie er toe leiden dat jij de CUMELOT® DeLuxe Omega wil kopen bij meo.de dan kan je hem kopen voor € 79,00

 

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.