Crystal Delights Rainbow Bubble Dildo

03-10-2022

Ik hou dus heel erg van regenbogen. En van dildo’s. Dus een regenboog dildo is wel een beetje mijn droom. Toen ik deze prachtige Crystal Delights Rainbow Bubble Dildo zag, was ik natuurlijk gelijk verkocht. Gelukkig was Loveware zo lief deze naar mij op te sturen, zodat ik ‘m kon testen.

Specs

Materiaal: borosilicate glas
Oplaadbaar: nee
Standjes: je moet ‘m zelf bewegen
Waterproof: ja
Verkoopprijs: 119,95 euro, hier te koop bij Loveware
Is ’t wat? Hij is mooi én lekker!

Mijn eerste indruk van de Crystal Delights Rainbow Bubble Dildo

De verpakking van de crystal delights rainbow bubble dildo De crystal delights rainbow bubble dildo naast een lipstick

Over de verpakking valt niet zoveel te zeggen. Het is een wit doosje met een Crystal Delights sticker er op. Lekker praktisch, maar het is natuurlijk niet mooi of bijzonder. Wel apart, want deze glazen dildo zelf is zó mooi en voelt daardoor heel luxe, maar de verpakking is juist heel goedkoop. Alsof ze daar geen moeite in wilden steken.

Maar, de Crystal Delights Rainbow Bubble Dildo zelf is echt heel mooi! Deze glazen dildo ziet er echt super tof en kleurig uit. Elk bolletje heeft een andere kleur en lijkt dus op een regenboog. De bolletjes worden ook steeds net wat groter. Ook heeft deze dildo een kromming, waardoor hij best wel eens geschikt zou kunnen zijn voor G-spot stimulatie.

Het onderste bolletje, wat eigenlijk zo’n beetje het handvat is, vind ik eigenlijk het mooist. Daar zit een soort glitter-swirl in waar ik naar kan blijven kijken. Op de foto is dat lang niet zo mooi vast te leggen als het in het echt is. Echt zó mooi!

Een glazen dildo, is dat wel veilig?

De crystal delights rainbow bubble dildo in mijn hand. Close-up van de bolletjes van de crystal delights rainbow bubble dildo

Veel mensen denken dat glazen dildo’s gevaarlijk zijn. Maar dit is niet zomaar glas zoals een glas waar je uit drinkt en wat je makkelijk stuk kan laten vallen. Dit is borosilicate glas, dat is extra hard en veilig. Het is niet zo dat deze dildo nooit stuk zou kunnen gaan, maar het gaat echt niet zo makkelijk. Het is in elk geval zeker niet zo dat deze dildo ineens kan breken als je ‘m aan het gebruiken bent, daar hoef je je echt geen zorgen over te maken.

Mocht je de dildo laten vallen, controleer dan altijd goed of er geen beschadigingen ontstaan zijn. Kijk goed of je wat ziet, en voel ook goed of er geen stukjes uit zijn. Als de dildo beschadigt is, zou je ‘m echt niet meer moeten gebruiken, want dan weet je dus niet of hij nog veilig is.

Glas is een bodysafe materiaal. Het is niet giftig en niet poreus. Ook neemt het snel een andere temperatuur aan, wat leuk is om mee te spelen. Van zichzelf voelt het vrij koud aan en je kan de dildo ook bijvoorbeeld in de koelkast leggen om ‘m nog meer af te koelen. Of als je liever voor warm gaat, kan je ‘m op de verwarming of in een bakje warm water leggen om ‘m juist op te warmen. Dat is trouwens wel echt een aanrader, want een warme dildo inbrengen voelt echt héél lekker. Test wel eerst even aan de binnenkant van je pols of de dildo niet té warm voelt.

De test van de Crystal Delights Rainbow Bubble Dildo

De crystal delights rainbow bubble dildo op drie flesjes sliquid Close-up van de glitter-bol van de crystal delights rainbow bubble dildo, het rood van het volgende bolletje schijnt er doorheen.

Ik vind het altijd belangrijker dat een sextoy heel goed voelt dan hoe hij er uit ziet. Maar een dildo zoals deze, die gewoon zo mooi is, dat voegt toch wel echt iets toe voor mij aan mijn beleving. Ik krijg wel extra zin om een dildo zoals deze te gebruiken door hoe mooi hij is.

Omdat deze Crystal Delights Rainbow Bubble Dildo van glas is, kan je elk soort glijmiddel gebruiken wat je fijn vindt. Ik gebruik zelf het liefst glijmiddel op waterbasis, maar dan wel zonder glycerine en parabenen, omdat dat de vagina kan irriteren. Ik kies vaak voor iets van Sliquid of Pjur Woman Nude.

Glas voelt heel lekker glad aan, dus het inbrengen van de Crystal Delights dildo gaat daardoor ook makkelijker. De verschillende bolletjes zijn goed te voelen. Ze worden echt heel geleidelijk wat groter. Ik kan me voorstellen dat dat super fijn is wanneer je misschien wat moeite hebt met wat grotere dingen inbrengen.

De dildo heeft wel een kromming, maar hij deed nog niet zoveel voor mijn G-spot. Ik had eigenlijk wel verwacht dat hij juist heel goed zou zijn voor mijn G-spot. Maar toen kreeg ik ineens een ingeving om ‘m om te draaien en juist het bolletje wat ik als handvat gebruik in te brengen. Het grootste bolletje, wat ook veel ronder is dan het bolletje aan het andere uiteinde, wat iets meer ovaal is.

Nou, dit was dus echt een hele goede ingeving, want deze kant voelt voor mij véél beter. Voor mijn G-spot trouwens ook. Dit bolletje weet mijn G-spot wél heel goed te stimuleren en op deze manier kan ik ook een G-spot orgasme krijgen van de Crystal Delights Rainbow Bubble Dildo.

Ik heb het idee dat het niet per se de bedoeling is om deze dildo op deze manier te gebruiken, maar er is echt geen reden om dat niet te doen. Sowieso vind ik het altijd een goed idee om te kijken hoe een sextoy voor jou het fijnst voelt. Zolang dat ook gewoon safe is, is er geen probleem om daar wat mee te experimenteren.

Hierdoor vind ik deze dildo eigenlijk ook nog leuker. Want de grote bol kan dus mijn G-spot heel lekker stimuleren, maar als ik ‘m met de andere kant gebruik, vind ik het weer heel leuk voelen dat die bolletjes steeds wat groter worden. Daar kan ik dan niet van klaarkomen zonder extra stimulatie, maar alsnog voelt het heel lekker! Een toy die me meerdere sensaties kan geven én die zo mooi is, daar word ik blij van.

Conclusie

De Crystal Delights Rainbow Bubble Dildo is een super mooie toy. Het glas voelt heel fijn en glad en neemt snel een andere temperatuur aan, wat leuk is om mee te experimenteren. Voor mij voelde de kant met de grote bol met glitters het lekkerst voor mijn G-spot. Maar de andere kant voelt ook heel leuk omdat de bolletjes steeds wat groter worden. Echt een fijne dildo om mee te experimenteren!

Je kan de Crystal Delights Rainbow Bubble Dildo hier bestellen bij Loveware voor 119 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.