Creature Cocks Mystique Unicorn Dildo

22-12-2023

Een dildo in de vorm van de hoorn van een unicorn, iedereen die me een beetje kent weet dat ik dat geweldig vind. Maar niet zomaar elke unicorn dildo, want de vorm moet natuurlijk wél goed zijn. Ik kreeg deze Creature Cocks Mystique Unicorn Dildo van Easytoys en kon eigenlijk niet wachten om ‘m te testen!

Specs

Materiaal: siliconen (bodysafe)
Oplaadbaar: nee
Standjes: je moet ‘m zelf bewegen
Waterproof: ja
Verkoopprijs: 99,99 euro, hier te koop bij Easytoys
Is ’t wat? Ja, hij staat niet voor niets in mijn favoriete toys van het jaar lijst!

Een schattige fantasy dildo

Creature Cocks, ik had er eigenlijk nog nooit van gehoord. De eerste keer dat ik het merk zag, was toen ik de Moeras Monster dildo zag. Hilarisch ding, ik hoop dat ik die ook nog eens mag testen! Maar toen ik deze Creature Cocks Mystique Unicorn Dildo was ik gelijk verliefd. Er zijn best wel wat dildo’s in de vorm van de hoorn van een eenhoorn, maar vaak is de vorm aan de bovenkant best wel spits. Dat lijkt me niet per se prettig voelen in mijn vagina. Maar deze Mystique heeft het voor elkaar gekregen om toch die look van een hoorn te hebben, maar ook nog een geschikte dildovorm te hebben.

Ik vind de kleurencombinatie echt helemaal leuk, zacht geel, lichtblauw en lila. Het zijn echt van die eenhoornkleurtjes. Voor een fantasy dildo is ‘ie echt wel zoet, ik hou daarvan. Het siliconen voelt ook heel lekker squishy aan. Het is zacht, maar niet te zacht. Je kan de dildo makkelijk buigen en als je ‘m inbrengt past ‘ie zich dan ook snel aan aan jouw lichaam.

Dildo met zuignap

De onderkant van de dildo, het gele deel, is een zuignap. Wel een vrij grote zuignap. Dat maakt niet uit als je ‘m op een (badkamer)muurtje ‘plakt’, maar voor iets als zo’n Body Dock strap-on is ‘ie wellicht te groot. De zuignap werkt goed, maar ik moet zeggen dat ik dat niet uitgebreid getest heb. Voor mezelf weet ik nooit zo goed wat ik aan zo’n zuignap heb. Voor mij voelt het als geklungel om ‘m op een muur vast te maken en ‘m dan zo te gebruiken. Je moet eerst de goede hoogte hebben, dat lukt natuurlijk iet in één keer, dus dan vind ik dat al gepruts voordat dat goed zit. En dan vind ik het qua houding ook niet fijn. Want op je knieën zittend, waar laat je dan je onderbenen? Dus dan moet je staand en een beetje voorover bukken. Ik denk dan: ik kan ook gewoon lekker in bed of op de bank liggen en ‘m zelf vasthouden. Veel makkelijker. Maar misschien ligt dat aan mij. Als jij dé tip hebt voor hoe je de zuignap van een dildo wél heel leuk (en makkelijk graag!) gebruikt, laat het me weten!

Hoe voelt de Creature Cocks Mystique Unicorn Dildo?

Maar goed, terug naar de Creature Cocks Mystique Unicorn Dildo, die ik dus gewoon lekker in bed getest heb. Met glijmiddel, want siliconen glijdt van zichzelf niet zo goed. En glijmiddel maakt alles lekkerder, dat ook. Bij een sextoy van siliconen kan je beter geen siliconenglijmiddel gebruiken omdat dat je toy kan aantasten. Niet elk waterbasisglijmiddel is fijn voor de vagina. Ik vermijd altijd de ingrediënten glycerine en parabenen, omdat de vagina daar makkelijk geïrriteerd van kan raken. Een aanrader is Pjur Woman Nude of Yes For Love Natural Lubricant.

De Mystique Unicorn Dildo is geen kleine dildo. Hij is niet supergroot, maar ik vind ‘m wel van flink formaat. Maar het helpt dat hij lekker zacht en squishy is en dat de bovenkant niet gelijk breed is maar langzaam steeds breder wordt. De ribbels zijn heel aanwezig en die voel ik ook echt heel goed met het inbrengen en als ik de dildo beweeg. Ik vind goede ribbels altijd heel fijn en stimulerend en dat zijn deze ribbels zeker. Ik vind het ook fijn voelen dat de dildo steeds dikker wordt.

Mijn G-spot is makkelijk te pleasen, dus voor mij werkt deze Creature Cocks Mystique Unicorn Dildo ook voor G-spot stimulatie. Hij heeft geen kromming van zichzelf, maar wel een goede ribbel ook al net onder het bovenste deel wat een beetje op een eikel lijkt. Dus ik zal niet zeggen dat dit de beste G-spot dildo is, maar misschien weet je van jezelf al of jouw G-spot hier ook goed op gaat. Maar ook zonder dat ‘ie je G-spot stimuleert, vind ik dit echt een hele goede, fijne, stimulerende dildo. Hij is natuurlijk prima te combineren met een goede toy voor je clitoris of je vingers, als je wat extra stimulatie wil hebben. Ik word in elk geval heel blij van deze Unicorn Dildo, van zijn looks en van zijn feel.

Conclusie

Ik hou van de Creature Cocks Mystique Unicorn Dildo. Hij ziet er zó leuk uit, qua vorm en kleurtjes, maar hij voelt ook nog eens geweldig. Hij is zacht en squishy en al die ribbels zijn heel stimulerend. Voor mij werkt ‘ie ook voor mijn G-spot, maar ik kan me voorstellen dat dat niet voor iedereen zo is. Maar zelfs zonder G-spot stimulatie is deze dildo echt een topper!

Je kan de Creature Cocks Mystique Unicorn Dildo hier bestellen bij Easytoys voor 99,99 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

2 Reacties

  1. Deze heb ik nodig in mijn leven.

    Antwoord
  2. Ik heb zo een trainingsbankje staan en ik plop de zuignap daar op. Kan ik hem lekker rijden al staand met het bankje tussen ln benen. En dan een wandvibe voor mn clit. Zalig intens klaarkomen zo.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.