Cottelli Plus Wetlook Plooi-Jurkje

18-10-2021

Ik ga graag naar kinky feestjes. Tijdens corona waren die er natuurlijk niet, maar zo langzaam aan beginnen er weer een paar feestjes. Het is altijd een beetje een zoektocht naar een leuke outfit voor zo’n feestje. Op sommige feestjes is er een strenge dresscode, maar dat is niet overal zo. Een wetlook jurkje vind ik vaak een fijne outfit, want het zit lekker en het staat ook nog wel een beetje kinky. Van Orion kreeg ik dit Cottelli Plus Wetlook Plooi-Jurkje.

Specs

Materiaal: 85% polyester en 10% elasthaan
Oplaadbaar: n.v.t.
Standjes: n.v.t.
Waterproof: Je kan het gewoon wassen
Verkoopprijs: 72,95 euro, hier te koop bij Easytoys, of voor wisselende prijzen hier op bol.com
Is ’t wat? Ik vind ‘m leuk!

Mijn eerste indruk van het Cottelli Plus Wetlook Plooi-Jurkje

De voorkant van de verpakking van het cottelli plus wetlook plooi-jurkje De achterkant van de verpakking van de cottelli plus wetlook plooi-jurkje. Daar naast ligt de doos die onder de sleeve zit.

De verpakking is eigenlijk hetzelfde als alle Cottelli verpakkingen. Een zwarte doos met daar omheen een sleeve. Op de sleeve staat een foto van een model die het Cottelli Plus Wetlook Plooi-Jurkje aan heeft. Op de achterkant zie je ook de achterkant van het jurkje en wat informatie.

Toen ik het Cottelli Plus Wetlook Plooi-Jurkje uit de verpakking haalde, was ik gelijk aangenaam verrast door hoe het er uit zag. De stof is echt heel erg tof. Het is wetlook, maar het lijkt ook een beetje metallic. Misschien lijkt het zelfs een beetje op leer. Het is echt heel anders dan andere stofjes die ik ken. Niet die typische wetlook stof. Ik vind dat helemaal leuk! De kleur is vrij donkerrood, maar heel moeilijk op de foto vast te leggen.

Het jurkje heeft korte mouwtjes en zit aan de bovenkant strak, maar vanaf de taille loopt ‘ie wijd uit. Bij de taille zit ook een riempje. Dat is echt alleen voor de sier, want je kan dat verder niet verstellen. Het zit ook alleen maar aan de voorkant.

De afwerking van het jurkje is helemaal netjes. Het ziet er echt goed gemaakt uit. De stof stretcht een beetje.

De test van het Cottelli Plus Wetlook Plooi-Jurkje

Tess staat voor haar slaapkamermuur en draagt het cottelli plus wetlook plooi-jurkje Tess zit op bed, je ziet de achterkant van het cottelli plus wetlook plooi-jurkje Tess draagt het cottelli plus wetlook plooi-jurkje en laat zien hoe vol het rokgedeelte is.

Deze keer had ik wel netjes in de maattabel gekeken en een 2XL gevraagd. Hoewel ik er wel in paste, vond ik het jurkje toch te strak zitten om comfortabel te zijn. Gelukkig was Orion zo lief om mij een 3Xl op te sturen, en het wetlook jurkje in maat 2XL mag ik weggeven! Maar daarover vertel ik straks meer.

Toen ik eenmaal de goede maat binnen had, zat het allemaal een stuk fijner. Ik hou er niet zo van als een jurkje heel strak zit, maar dat is persoonlijke voorkeur.

Het wetlook plooi-jurkje in 3XL past goed en sluit goed aan bij mijn lichaam. De mouwtjes hebben wel de neiging om aan de onderkant een beetje op te rollen als ik veel beweeg. De taille zit iets hoger dan wat ik gewend ben bij dit soort jurkjes. Ik moest dus een beetje wennen aan de look. Het doet me een beetje aan een babydoll denken, qua model.

Ook het decolleté is net anders dan ik gewend ben. Het is een diep decolleté, maar het is wat smaller dan ik ben dit formaat decolleté gewend ben.

Het rokgedeelte is heel wijd. Het is echt een zo’n circle-skirt, waardoor de plooien dus ontstaan. Ik vind dat heel leuk. Het geeft iets zwierigs aan het jurkje.

Hoe staat het Cottelli Plus Wetlook Plooi-Jurkje?

Close-up van het decolleté van het cottelli plus wetlook plooi-jurkje Tess ligt op bed in het cottelli plus wetlook plooi-jurkje Je ziet het cottelli plus wetlook plooi-jurkje van voren.

Hoewel ik dus wel een beetje moest wennen aan het jurkje, omdat meerdere dingen net even anders zijn dan ik gewend ben, vind ik het jurkje wel heel leuk staan! Ik hou van dit model, dat uitlopende aan de onderkant. Dat staat ook goed bij de vorm van mijn lichaam, waarbij mijn heupen duidelijk breder zijn dan mijn taille. Ook vind ik het fijn als mijn buik een beetje gecamoufleerd is. Ik ben nog steeds bezig met body positivity, en ik vind het super belangrijk om mijn lichaam te accepteren zoals het is. Maar op dit moment voel ik me nog niet 100% comfortabel met mijn lichaam en vooral mijn buik en bovenbenen vind ik altijd een lastig punt. Nu verwacht ik ook niet van mezelf dat ik mijn lichaam nu al helemaal geaccepteerd heb, want dat is iets wat een langdurig proces is, wat helemaal prima is. Ik ben er aan aan het werk, dus dat is ook oké. Maar voor nu vind ik het dus prettig dat dit jurkje niet de nadruk legt op mijn buik. Daar voel ik me nu prettiger bij. En dat vind ik wel een vereiste voor een jurkje wat ik naar een feestje aan zou trekken.

Een nadeel van dit jurkje vind ik wel dat de stof vrij warm zit. Ik heb het ook snel warm, dus dat maakt dit wel een minpunt voor mij. Nu is het wel zo dat bijna alle kleding die een beetje een fetish uitstraling heeft, warm zit. Gelukkig heb ik altijd een waaier in mijn tas zitten en verder dealen we er wel mee. Zó erg is het ook weer niet, het is een stuk minder erg dan bijvoorbeeld een latex jurkje.

Wil jij een Cottelli Plus Wetlook Plooi-Jurkje 2XL winnen?

Het cottelli plus wetlook plooi-jurkje Close-up van het cottelli plus wetlook plooi-jurkje waarbij je ook het riempje goed ziet.

Zoals ik al zei, mag ik dus een Cottelli Plus Wetlook Plooi-Jurkje in maat 2XL weggeven. Dit jurkje is geschikt voor iemand met een borstomvang tussen de 119 en 130 cm, een tailleomvang tussen de 103 en 114 cm en een heupomvang tussen de 122 en 132 cm. Al denk ik persoonlijk dat de heupomvang niet echt relevant is, aangezien het rokgedeelte echt heel wijd is. Hou er dus wel rekening mee dat het jurkje vrij strak zit.

Wat je moet doen om te winnen is simpel! Laat hier onder in de reacties weten wat jouw favoriete sexy outfit is. Je kan meedoen tot en met 28 oktober 2021.

Conclusie

Ik vind het Cottelli Plus Wetlook Plooi-Jurkje echt wel heel tof. De stof is heel gaaf, heel apart en anders dan andere stofjes. Wat ik ook leuk vind, is dat het model net even anders is dan anders. De taille is wat hoger, het decolleté is laag maar wat smaller en het rokje is heel wijd. Ik vind het helemaal leuk en ga het zeker vaker dragen naar feestjes!

Het Cottelli Plus Wetlook Plooi-Jurkje is hier te koop bij Easytoys voor 72,95 euro, of hier bij bol.com voor wisselende prijzen

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

18 Reacties

 1. Ik heb laatst mijn eerste lakjurkje gekocht. Dus dat is mijn favoriete sexy kleding. Maar dit jurkje zou dat makkelijk kunnen overtreffen. Echt mooi

  Antwoord
 2. Ik zou deze heel graag willen winnen omdat ik mijn kleren kast weer aan het opruimen ben en van wegens te vermageren heb ik nuiewe outfit nodige

  Alvast veel susses iedereen

  Antwoord
 3. Vergeten te zetten welke colletie
  Awel.deze colletie heb daar nog wat kleren gekocht in het verleden

  Antwoord
  • Wat een super gaaf jurkje! Hij staat je erg goed! Met een maatje meer in het niet altijd makkelijk om iets leuks te vinden voor in de slaapkamer.

   Onze favorite sexy outfit is:

   Voor hem een mooie boxer met een rits of knoopjes die open kunnen. Met daarop een bijpassende top. Daar word ik blij van.

   Mijn vriend houd erg van wetlook achtige lingerie met daaronder een openkruis jarratel, met een mooi setje kousen.

   Nu leek het mij leuk om mee te doen aan deze winactie. Een rood (wetlook) jurkje heb ik nog niet en het lijkt mij ontzettend gaaf om deze te winnen en mijn vriend te verrassen met een mooi nieuw jurkje.

   Wij lezen regelmatig jou leuke reviews en onze complimenten daarvoor!

   Nu fingers crossed!

   Antwoord
 4. Leuk jurkje wel! Mooie kleur ook (volgens mij) pfoe een sexy outfit, iets wat goed zit. #nkopendeurenintrappen haha nee maar een mooie body met fijne hakken. En (body) stockings/netkousen. Love it!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.