Cottelli Collection Plus Body

09-12-2019

Plus Size Lingerie review: Cottelli Collection Plus Body

Zoals je ondertussen vast al weet, zoek ik altijd naar mooie, goed zittende, plus size lingerie. En dat is niet eenvoudig, kan ik je uit ervaring vertellen. Ik heb al best wel wat lingerie setjes getest, maar meestal is er wel iets wat toch niet zo goed zit of mooi staat. Nu kreeg ik van Orion uit de Cottelli Plus collectie deze body. Die gewoon β€˜body’ heet. Lekker duidelijk in elk geval.

Eerste indruk van de Cottelli Collection Plus Body

Cottelli collection plus body Cottelli collection plus body

Toen ik deze body zag, vond ik β€˜m gelijk mooi. De combinatie van de doorzichtige bovenkant en de niet-doorzichtige onderkant vond ik heel tof. Ik heb een body, gewoon van Bon Prix, die dat ook heeft en die staat echt heel tof. Dus voor mijn figuur werkt dat blijkbaar, in elk geval bij die body, dus ik dacht dat dit ook wel eens heel goed zou kunnen komen.

Lekker stofje

Cottelli collection plus body Cottelli collection plus body

Ik was verrast toen ik de verpakking open maakte en merkte dat de onderkant van velours was. Dat vind ik zo’n tof stofje, dus yay! Werd ik gelijk blij van. De bovenkant is van doorzichtige mesh stof, met strepen die lijken op baleinen (maar dat niet zijn). De body heeft beugelcups en de bandjes zijn verstelbaar. Aan de achterkant maak je de body vast net zoals een normale bh. En dan zit er een langwerpige opening. De jarretelbandjes kan je er af halen. Bij het model op de verpakking vind ik β€˜m heel mooi staan.

Mooi merk

Cottelli collection plus body Cottelli collection plus body

Met de Cottelli Collection heb ik best wel goede ervaringen. Ik vind de lingerie van dit merk bijna altijd mooi. Ik ben altijd tevreden over de kwaliteit van deze lingerie. De maten vallen best ruim. Of nou ja, eigenlijk vallen ze normaal, maar tegenwoordig zou ik dat dus wel als ruim labelen. Deze body komt uit de plus size collectie, maar ook in de normale collectie zitten wel eens setjes die mij gewoon passen.

Pasvorm

Cottelli collection plus body Cottelli collection plus body

Hoewel ik dus normaal hele goede ervaringen heb met de pasvorm van Cottelli, was dat met deze body helaas niet zo. Hij past me echt niet zo lekker. De cups zijn me net wat te groot, terwijl dit wel de maat is die ik normaal altijd draag. Maar dat was niet alles, want het lijfje leek juist iets te kort voor mij. Tenzij ik het slip-gedeelte heel hoog optrok. Maar dat staat lelijk, vind ik, en bij het model op de foto zit dat ook helemaal niet zo. Dus dat leek me niet de bedoeling. Als ik de bandjes van de bh op z’n langst doe, dan gaat het allemaal net, maar dan heb ik weer helemaal geen steun bij mijn borsten. Zeker gezien het feit dat de cups ook al wat te groot zijn, is dat erg jammer. Ook wordt het stuk van de beugels al snel te ver naar onderen getrokken, omdat het lijfje gewoon te kort is. Ik vind het zo jammer!

Hierdoor zit de body dus ook gewoon niet lekker. Als de maat en de pasvorm goed geweest was, was dat zeker anders geweest. De stoffel voelen heel fijn en stretchy aan. Het velours is echt zo lekker zacht en de mesh voelt ook goed. Maar als het niet lekker past, blijft het overal maar trekken en lubberen. Super zonde.

Hij staat me niet

Cottelli collection plus body Cottelli collection plus body

Ik vond de body mij ook niet mooi staan. Het zag er helemaal niet uit zoals bij het model. Nu is dat meestal, want ik heb gewoon echt een ander figuur dan het gemiddelde plus-size model. Maar nou ja, bij haar past β€˜ie ook gewoon wel heel mooi en bij mij niet. Ik vond bij mezelf de body aan de achterkant nog het mooist staan. Het β€˜broekje’ is een string en precies in het model zoals ik het mooi vind. Ik vond β€˜m erg mooi zitten bij mijn billen, precies genoeg bloot en bedekt. Ook de langwerpige opening op mijn rug vond ik heel mooi. Maar ja, daar heb je verder weinig aan als de rest van de body niet mooi zit.

Eerste Cottelli teleurstelling

Cottelli collection plus body Cottelli collection plus body

Dit is het eerste Cottelli lingerie item waar ik gewoon niet positief over ben. Dat vind ik echt jammer. Volgens mij heb ik niet een speciaal lang bovenlijf. Althans, ik heb dat eerder nog nooit gemerkt, dus ik denk dat gewoon niet. De andere Cottelli lingerie setjes die ik heb in deze maat, waaronder ook een body, zaten wel gewoon goed. Wel opvallend dit dus.

Conclusie

Op de verpakking zag β€˜ie er zo mooi uit, maar helaas past deze body helemaal niet goed. De cups zijn te groot en het lijfje te kort. De stoffen zijn wel echt heel mooi, maar helaas zat het allemaal niet goed.

Je kan de Cottelli Collection Plus Body hier bestellen bij Bol, voor rond de 60 euro.

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

4 Reacties

 1. Oh ik werd helemaal blij toen ik de review zag, maar helaas, toch niet zo geschikt dus. Zeker niet met mijn lengte. Heb je toevallig de link naar de bonprix body?

  Antwoord
  • Ik heb het even opgezocht, maar die is helaas niet meer leverbaar πŸ™

   Antwoord
 2. Mooie vrouw! ❀️

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.