Cottelli Bondage Plus Push-Up Set

08-01-2021

Ik ben best wel blij met de Cottelli Plus collectie, want daar zitten vaak lingerie items in die ik echt fijn vind. Tuurlijk zitten er ook wel wat missers in deze collectie, maar over het algemeen vind ik dit echt een goed merk. Sexy plus size lingerie vinden blijft best wel lastig, maar Cottelli heeft veel variatie in de plus size lijn en de maten kloppen eigenlijk ook altijd. Ik kreeg nu van Orion de Cottelli Bondage Plus Push-Up Set.

Specs

Materiaal: Wetlook en mesh (polyester, elasthaan, polyamide)
Verkoopprijs: 69,95 euro, hier te koop bij Bol.com
Maten: 85D/L, 90D/XL, 95D/XL, 90E/XL, 95E/2XL, 95F/2XL
Is ’t wat? Ja, super leuk!

Verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de cottelli bondage plus push-up set. Je ziet een model met het setje aan, op een zwarte doos. De achterkant van de verpakking van de cottelli bondage plus push-up set

 

Zoals altijd zit dit Cottelli lingeriesetje in een zwarte doos met daaromheen een sleeve. Op de sleeve zie je een model met het setje aan. Op de achterkant van de doos zie je het model van de achterkant. Dat vind ik altijd super handig, want ik wil wel ook weten hoe het setje er aan de achterkant uit ziet.

In de verpakking vind je de Cottelli Bondage Plus Push-Up Set, die bestaat uit een bh met open cups en een slipje.

Deze set is in verschillende plus size maten te krijgen. Ik heb de 95D/XL. Cottelli lingerie valt best ruim. Op de doos staat trouwens dat het 95D/XL is, maar in de slip staat dat het 2XL is. Wat ook wel logischer is, want bij maat 95E en 95F krijg je ook een 2XL slipje. Qua bh-maat wissel ik normaal een beetje, afhankelijk van merk en model, maar 95D is een maat die ik wel vaak draag.

Mijn eerste indruk van de Cottelli Bondage Plus Push-Up Set

De slip van de cottelli bondage plus push-up set De bh van de cottelli bondage plus push-up set

Ik hou best wel van wetlook lingerie. Sowieso heeft zwarte lingerie mijn voorkeur, maar wetlook geeft het vaak net een beetje zo’n kinky tintje. Dat vind ik leuk. Dit is dan ook de bondage-lijn van Cottelli, dus daar past dat heel goed bij.

De wetlookstof ziet er goed uit en stretcht lekker zijwaards. Ook de mesh stof voelt goed. Zacht en stretchy. Ik vind de details er ook leuk uitzien. De rosegold ringetjes en de clipjes van de jarretelbandjes zijn ook rosegold.

De cups van de bh hebben een dun laagje padding, wat mij precies goed lijkt.

Wanneer ik dit setje bekijk, krijg ik wel gelijk zin om het aan te trekken. Ik maak me geen zorgen over de maat of pasvorm, of of het wel lekker zal zitten.

Cottelli Bondage Plus

Close-up van de zijkant van de slip. Je ziet het mesh gedeelte met een wetlook bandje met rose golden ringetjes er aan. Er zit een lang zwart lint aan één van de ringetjes vast. Het lint is gestrikt. Close-up van de slip van de cottelli bondage plus push-up set. Je ziet het punt waar de doorzichtige stof overloopt in de wetlook stof. Er zitten twee rose gold ringetjes in het midden van een strookje wetlook stof.

Zoals ik al zei, is dit dus de bondage lijn van Cottelli. Er was al een bondagelijn in niet-plus-size variant en ik baalde altijd al dat ik daar niet inpaste. Maar gelukkig is er dus nu ook een plus size variant.

Alle lingerie items in deze collectie hebben een bondage optie. Geen die-hard bondage optie natuurlijk, maar gewoon een speels iets waar je leuk mee kan experimenteren. Zo heeft de slip uit dit setje lange linten aan de zijkant, die je kan gebruiken om je polsen mee vast te binden. Kinky, maar toch lief.

De pasvorm van de Cottelli Bondage Plus Push-Up Set

Ik zit op mijn bed en draag de cottelli bondage plus push-up set. Je ziet de bh en daar over een kimono. Ik sta op de foto en je ziet dat ik de bh van de cottelli bondage plus push-up set draag met daarover een kimono met citroenen. De kimono valt aan de ene kant net over mijn borst en bij mijn andere borst bedek ik mijn tepel met mijn hand. Je ziet dat ik de bandjes en het nek-kraagje van de bh heb afgehaald.

Zoals ik al had verwacht, past dit setje mij heel goed. De bh is precies de goede maat en de slip zit ook helemaal goed. Ik vind dit best bijzonder, want in plus size maten is dit echt niet iets vanzelfsprekends. Dus yay voor Cottelli!

En dubbel yay eigenlijk, want ik vind dit setje ook echt wel leuk staan. Ik hou best wel van een bh met open cups, maar mijn borsten zitten daar niet altijd goed in. Bij deze bh zitten mijn borsten er goed in, en mijn tepels komen boven de randjes uit. Verder zit ‘ie ook gewoon comfortabel, wat natuurlijk echt fijn is.

De slip vind ik ook heel leuk. Het mesh zit op de juiste plaatsen. Ik draag zelf altijd stay-up kousen, dus gebruik de jarretelbandjes niet. Maar het zijn er zes! Iedereen die wel eens kousen met jarretels heeft gedragen, weet dat zes jarretelbandjes veel beter zijn dan de standaard vier. Meer kans dat je kousen daadwerkelijk blijven zitten waar je wilt dat ze blijven zitten.

Ook de slip zit heel comfortabel. Bij mij zit ‘ie aan de achterkant minder hoog dan bij het model op de verpakking. Maar ik heb ook wel meer bil dan het model op de foto. En ik vond het dus fijn dat ‘ie bij mij niet zo hoog zat, want ik vind het wel mooi als een slip aan de voorkant en zijkant lekker hoog zit, maar aan de achterkant vind ik net iets lager dan juist mooier.

De bh van de Cottelli Bondage Plus Push-Up Set

De acherkant van de bh Close-up van het kraagje met de bandjes er aan.

Zoals ik al zei, werd ik wel echt blij van deze bh. Het enige wat me een beetje stoorde, is dat kraagje om de nek. Bij het model zit dat wel netter en mooier dan bij mij. Niet dat ik het bij mij echt niet mooi vind staan, maar ik ben er niet zó weg van. En ik vind het ook niet heel erg lekker zitten. Maar het fijne is dat je dit deel van de bh er ook af kan schuiven. Het bandje om de nek en de twee schuine bandjes die daar naar toe gaan. Meer opties!

Die schuine bandjes, die kan je ook verstellen. Dat is wel even gepiel, omdat die bandjes ook van wetlook stof zijn. Het draait nogal snel. Maar dit zijn bandjes die je normaal gesproken denk ik eenmalig instelt, en dan zit het voortaan goed.

De bh bandjes die over je schouder lopen, zijn gewoon wel elastisch.

Maar hoe staat het?

Ik zit op mijn knieën op bed. Je ziet een stukje van mijn been en de zijkant van de slip met het lint er aan. Mijn billen in de slip van de cottelli bondage plus push-up set

Nou, ik vind zelf dat dit setje me best wel goed staat! Ik hou van wat hogere broekjes, want hoewel ik nog steeds heel erg bezig ben met body positivity, ben ik nog steeds niet echt vriendjes met mijn buik. En verder vind ik bij mijn lichaam het ook gewoon mooier staan als het niet zo’n mini-dingetje is, want ik ben zelf ook niet mini.

Ik had het nog leuker gevonden als het een hoge string was geweest. Dus hoog aan de voorkant, maar wel billen grotendeels bloot. Zeker omdat dit dan een bondage-setje is. Of misschien ligt het aan mij dat ik bij bondage ook gelijk denk aan iets van spanking. Als mijn handen dan toch vast zitten, doe dan gelijk meer kinky stuff, denk ik dan.

Want ik vind het best wel tof om de lintjes te gebruiken. Het is niet de meest comfortabele of stevige manier van bondage natuurlijk. Het zijn geen leren polsboeien ofzo. Maar het is wel echt leuk. En spannend.

Maar het setje als geheel vind ik dus heel tof staan. Het past leuk bij elkaar, het zit goed en het ziet er sexy uit. Ik word er echt blij van!

Conclusie

Ik ben nog steeds, of alweer, heel blij met Cottelli. Ik ben heel blij dat deze Cottelli Bondage lijn er nu ook in plus size is. En ik ben heel blij met hoe dit setje zit en staat. Zowel de bh als het broekje passen perfect. Ik vind het leuk dat de bh op twee manieren te dragen is en voor de mensen die houden van jarretelkousen is het super fijn dat er zes jarretelbandjes aan het slipje zitten. Het slipje ziet er ook goed uit, met mesh op de goede plekken. De linten voor bondage werken prima en leuk. Nou ja, eigenlijk is alles goed en leuk aan deze set.

Je kan de Cottelli Bondage Plus Push-Up Set hier bestellen bij Bol.com voor 69,95 euro.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Super leuk! Kan je de lintjes er ook afhalen?

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.