Cottelli Bondage Plus Push Up Set met kant – Plus Size Lingerie Review

12-04-2021

Eerder schreef ik al over twee sets uit deze toffe Cottelli Bondage Plus lijn. Omdat ik er zo enthousiast over was, was ik benieuwd naar de andere setjes uit deze collectie. Sandra van Orion was zo lief mij nog twee setjes op te sturen en vandaag ga ik je vertellen over de Cottelli Bondage Plus Push Up Set met kant.

Specs

Materiaal: Wetlook en kant (90% polyester, 10% elasthan; kant: 90% polyamide, 10% elasthan)
Verkoopprijs: 69,95 euro, hier te koop bij Bol.com (kijk voor de andere maten onderaan de review)
Is ’t wat? Ja! Love it!

De verpakking en de inhoud

Verpakking van de cottelli bondage plus push-up set met kant. Je ziet een plus-size model met het setje aan. De verpakking van de cottelli bondage plus push-up set met kant. Je ziet het model van de achterkant en wat detailfoto's.

Lingerie van Cottelli zit altijd in een doosje. Van mij hoeft dat niet per se, maar wanneer het gewoon in een papiertje of plastic zakje zou zitten, zou het misschien ook een beetje goedkoop aanvoelen. De verpakking bestaat uit een doos met een sleeve er omheen. Op de voorkant zie je en foto van het model met het setje aan. Op de achterkant zie je de achterkant van het setje, op het model, en een paar detail foto’s. De styling van de modellen op deze verpakkingen doet vaak een beetje ouderwets aan, maar ik vind het niet heel storend.

In de verpakking vind je de bh met open cups, een jarretelgordeltje met een heel kort kanten rokje er onder (dit zit aan elkaar vast) en twee losse kanten mouwtjes. Je krijgt dus geen slipje of kousen bij dit setje.

Mijn eerste indruk van de Cottelli Bondage Plus Push Up Set met kant

De bh van de cottelli bondage plus push-up set met kant. Hij heeft kwart cups van wetlook. De zijkanten en het midden is van kant. Boven de cups lopen straps en er is ook een nekbandje wat met kettinkjes vast zit. Je ziet de maatlabeltjes van de bh en het gordeltje. 95d en 2xl.

Ik had duidelijk weer eens niet helemaal goed opgelet, want ik had niet door dat er losse mouwtjes bij dit setje zouden zitten. Super leuk, wel! Ik heb nog nooit zulke losse mouwdingetjes gehad, dus ik ben gelijk benieuwd hoe dat zal staan. Of eigenlijk, vooral of ze zullen passen, want ik heb best stevige bovenarmen.

De bh en het jarretelgordeltje zien er goed uit. Het kant voelt lekker zacht en stretchy, precies zoals ik het fijn vind. Het valt me gelijk op dat het jarretelgordeltje alleen aan de bovenkant vast zit aan het kanten rokje. Dat vind ik jammer, want ik hou zelf niet van jarretelkousen. Vooral omdat ik het fijn vind als mijn kousen echt helemaal tot boven aan mijn benen zitten. Deze jarretelbandjes zitten een stuk lager, dus je moet dan je kousen ongeveer tot halverwege je bovenbenen dragen en dat vind ik niet fijn. Ik vraag me af of het gordeltje dan wel netjes blijft zitten, als ik er geen kousen aan vast maak.

Sexy plus size lingerie struggles

Hoewel ik al veel positieve ervaringen heb met de lingerie van Cottelli, vind ik het toch altijd nog spannend om een nieuw setje te passen. Met een plus-size lichaam is het nu eenmaal niet zo makkelijk om goed passende, mooie, sexy lingerie te vinden. De pasvorm laat vaak te wensen over, of er is één deel wat heel mooi is en goed past, terwijl het andere deel van het setje juist heel slecht of lelijk is. Of er zit zo’n slipje bij met van die hele dunne bandjes, daar heb ik ook zo’n hekel aan.

Natuurlijk is elk lichaam anders, en dus ook elk plus-size lichaam. En iedereen zal ook andere voorkeuren hebben van wat β€˜ie wel of niet mooi vindt staan bij zichzelf. Ik hou van broekjes of gordeltjes die hoog zijn en wat meer van mijn buik bedekken. Dat lijkt bij dit setje wel goed te zitten, gelukkig.

De test van de Cottelli Bondage Plus Push Up Set met kant

Ik lig op mijn buik op bed en draag de cottelli bondage plus push-up set met kant. Ik sta voor een blauwe muur, je ziet de helft van mijn lichaam in de cottelli bondage plus push-up set met kant. Om mijn pols het boeite, wat met een kettinkje naar de gordel loopt. Ik zit op mijn knieΓ«n op bed, je ziet mijn achterkant. Mijn handen zitten in de boeitjes, de kettinkjes zijn gekruist achter mijn rug.

Tijd om het setje aan te passen! Ik vind het eigenlijk niet zo erg dat er geen slipje bij zit. Je kan dit jarretelgordeltje natuurlijk ook prima dragen zonder slipje, maar ik draag er gewoon een zwarte string onder. De jarretelgordel zit echt heerlijk. Zowel het kant als de wetlookstof rekken precies genoeg mee om comfortabel te zitten, maar niet teveel zodat het zou gaan slobberen. De maat is ook helemaal goed. Ik heb maat 95D/2XL. Het wetlook gordeltje blijft verrassend goed zitten over het kanten rokje.

De bh past prima. Dat is iets wat bij Cottelli heel fijn is, de maten vallen eigenlijk altijd hetzelfde. 95D zit bij mij gewoon altijd goed. De bandjes van de bh zijn verstelbaar. Niet alleen de bandjes die over je schouders lopen, maar ook de bandjes die aan de bovenkant van de borsten lopen. Super handig en ook nodig, want het is echt lelijk als die bandjes flubberen. Het kettinkje met halsbandje kan je er af halen, mocht je dit niet mooi vinden of gewoon eens willen afwisselen.

De mouwtjes hebben aan de bovenkant een bandje van elastiek. En het is best wonderlijk, want ze passen bij mij precies goed. Het elastiek knelt niet. En ik vind deze mouwtjes ook best wel awesome! Ik vind het echt heel leuk staan. Het maakt dat dit setje er wat meer uitziet als een outfitje in plaats van alleen een lingeriesetje. En dat vind ik koel!

Hoe staat de Cottelli Bondage Plus Set met kant?

Ik lig op mijn rug op bed, op een roze kussen. Zie ziet mijn borsten in de bh, met x-pasties op mijn tepels. Ik steek mijn tong uit. Close-up van het mouwtje van de cottelli bondage plus push-up set met kant Ik zit op handen en knieen op bed en heb de cottelli bondage plus push-up set met kant aan. Ik steek mijn tong uit naar de camera.

Ik vind deze set echt wel heel tof. Het past allemaal goed, maar nog belangrijker, ik vind dit setje ook echt wel mooi en sexy staan. Dit is zeker een setje wat ik vaker aan ga trekken. Bij lingerie vind ik het belangrijk dat het comfortabel zit Γ©n dat het mooi staat. Dat is bij deze set zeker het geval.

Bij bh’s met kwart cups, zoals deze, is het vaak even afwachten hoe mijn borsten er in zitten. Ik vind het niet mooi als mijn borsten raar over het randje vallen. Maar bij deze bh zit dat helemaal goed.

Van de jarretelgordel vind ik het heel tof dat het deel bij mijn buik niet doorzichtig is. Door het kant er onder, lijkt het net op een rokje. Wel een heel kort rokje. Maar ik vind deze look helemaal tof. En die kanten mouwtjes maken het helemaal af. Dit is echt een tof setje voor een spannend avondje of als je bijvoorbeeld (mochten ze ooooooit weer open gaan) eens naar een parenclub gaat.

De bondage-optie van de Cottelli Bondage Plus Push Up Set met kant

De jarretelgordel van de cottelli bondage plus push-up set met kant Close-up van het boeitje met het kettinkje van de cottelli bondage plus push-up set met kant

Deze lingerielijn heet natuurlijk niet voor niets Cottelli Bondage. Want elk setje heeft een bondage-optie. Aan het jarretelgordeltje zitten twee kettinkjes met boeien. Of nou ja, polsbandjes. Het lijkt een beetje op hoe dat bij dat andere Cottelli Bondage Plus setje zit. Ook bij dit setje zijn de polsbandjes een beetje aan de grote kant. Het stukje klittenband is niet heel lang, dus je hebt niet heel veel mogelijkheden om β€˜m strakker te maken.

Wat ik wel heel leuk vind aan deze bondage optie, dat je de bandjes achter je rug kan kruizen. Als je polsen op die manier op je rug vastgemaakt worden, heb je toch nog wel een beetje echt zo’n bondagegevoel. Het is natuurlijk geen hardcore bondage, hΓ¨. Dit is een lingeriesetje en niet een set henneptouw of stevige leren polsboeien met een stuk ketting er tussen. Maar toch is het leuk! Ik vind het een toffe optie. Als de polsbandjes nog iets beter verstelbaar zouden zijn, was het nog beter geweest.

Conclusie

Ook met dit item uit de Cottelli Bondage Plus lijn ben ik heel blij! Deze set past heel goed, zit heel lekker en staat mooi. Alles wat ik wil van plus-size lingerie. De mouwtjes vind ik een hele toffe toevoeging. En ik vind het ook echt leuker om er mouwtjes bij te krijgen dan een slipje. Want een zwarte string heeft iedereen zelf wel, lijkt me. De bondage-optie vind ik ook leuk en werkt ook best wel okΓ©. Echt een aanrader dus!

De Cottelli Bondage Plus Push Up set met kant is hier te koop bij bol.com in maat 95DΒ 

In maat 85DΒ 

In maat 90E

In maat 95FΒ 

In maat 90DΒ 

In maat 95E

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.