Cottelli Bondage Plus Bra Set

22-01-2021

Eerder schreef ik al over de Cottelli Bondage Plus Push-Up Set, een ander setje uit de Cottelli Bondage Plus lijn. Ik vind deze lijn echt super leuk, dus ik was heel blij dat ik ook de Cottelli Bondage Plus Bra Set kreeg van Orion.

Specs

Materiaal: Kant en wetlook (polyamide en elasthaan)
Verkoopprijs: 59,95 euro, hier te koop bij Bol.com
Maten: 85D/L, 90D/XL, 95D/2XL, 90E/XL, 95E/2XL, 95F/2XL
Is ’t wat? Ja, echt wel!

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de cottelli bondage plus bra set. Je ziet het model met het setje aan en haar (boven) armen in de boeitjes. De achterkant van de verpakking van de cottelli bondage plus bra set. Je ziet het model van de achterkant en een paar detail foto's

Dit is een beetje een standaard verhaaltje, want Cottelli lingerie zit altijd in een zwarte doos. Daaromheen zit een sleeve met een foto van een model met het setje aan. Aan de voorkant van de verpakking zie je de voorkant van het model, en op de achterkant zie je de achterkant van het model. Handig, want ik wil graag van tevoren weten hoe alle kanten van een lingerie setje er uit zien.

Ik ben op zich niet heel erg gecharmeerd van de look van de verpakking. Ik vind de modellen en de manier waarop ze op de foto staan altijd een beetje ouderwetsch-sexy en dat is niet echt een stijl die ik in deze eeuw nog leuk vind. Maar het setje is goed te zien en de modellen zijn semi-plus size, dus dat is best oké.

In de verpakking vind je het Cottelli Bondage Plus Bra Setje, dat bestaat uit een bh-topje met twee kettinkjes met boeitjes er aan en een slipje met jarretelbandjes.

Mijn eerste indruk van de Cottelli Bondage Plus Bra Set

De binnen doos die onder de sleeve zit. Een zwarte doos met daarop de tekst cottelli bondage. Op het hoekje van de doos zie je net nog een stukje van het kanten slipje liggen. Close-up van de slip uit de cottelli bondage plus bra set. Je ziet de zijkant, waar een jarretelbandje zit, die je makkelijk los kan halen.

Toen ik het setje uit de verpakking haalde, was ik gelijk blij met hoe het kant aanvoelde. Kant kan soms best wel stug zijn, maar dat is bij dit Cottelli Bondage Plus Bra Setje niet het geval. Het voelt lekker zacht en heeft wat zijwaartse stretch.

Het slipje heeft vier jarretelbandjes, helaas geen zes zoals het andere Cottelli Bondage Plus setje wat ik eerder testte.

Op zowel de bh als de slip zitten wetlook details. De bh heeft twee kettinkjes met boeitjes met klittenband sluiting, voor de bondage-optie. Want alle items uit de Cottelli Bondage Plus lijn hebben een bondage-optie.

Ik vind het setje er zo op ’t eerste gezicht heel goed uitzien en ben zeker benieuwd hoe dit me zal staan. De bh lijkt niet echt steun te bieden en afgezien van de haakjes aan de achterkant is er ook niks verstelbaar, dus ik vraag me af hoe mijn borsten hier in zullen zitten.

De bh van de Cottelli Bondage Plus Bra Set

De voorkant van de cottelli bondage plus bra set. Het is een longline bh van kant, die helemaal tot aan de nek doorloopt. Er zijn een paar wetlook strookjes als details op de bh. Bij de nek zit een rondje waar twee kettinkjes aan vast zitten. Aan die kettinkjes zitten wetlook boeitjes. De achterkant van de cottelli bondage plus bra set bh.

Normaal als ik een bh aandoe, maak ik de haakjes op mijn rug vast. De meeste bh’s die ik heb, hebben drie haakjes boven elkaar en dat gaat dan prima. Maar de bh van deze bondage set heeft maar liefst zeven haakjes boven elkaar. Blijkt dus dat dat best lastig is om zelf op je rug vast te maken. Mij lukt het in elk geval niet. Of ik ben er in elk geval sneller klaar mee dan dat het is gelukt. Maar omdat het kant best rekbaar is, kan ik de haakjes eerst dichtmaken en de bh dan over mijn hoofd aantrekken. Gelukkig, want ik heb niet zoveel geduld.

Het valt me gelijk op hoe lekker deze bh zit. Of eigenlijk is het bijna een topje, want het is een longline bh. Met mijn figuur is dat niet per se ideaal, behalve als ik netjes rechtop en stil blijf staan. Dan zit het heel goed. Maar als ik een beetje beweeg, dan rolt het onderste randje onder de bh gewoon omhoog. Wat op zich ook helemaal niet erg is, want dan vind ik het er nog steeds leuk uitzien.

Deze bh doet niet heel veel voor mijn borsten, maar toch vind ik het er leuk uitzien. Ik vind het over het algemeen leuker als een bh mijn borsten wat omhoog en naar elkaar duwt, maar nou ja, ze hangen hier ook wel lekker in moet ik zeggen. Misschien is het de combinatie van het kant en hoe dat naar boven doorloopt, maar ik vind het er goed uitzien.

Kanten slip

De voorkant van de slip Detail van de cottelli bondage plus bra set

De slip had ik eerst een klein beetje twijfels over. Kant is natuurlijk redelijk doorzichtig en ik vind het meestal fijner als een slip niet helemaal doorzichtig is. En dan loopt er ook nog zo’n wetlook stof reepje precies in het midden. In het midden van mijn buik. En over het midden van mijn venusheuvel. Ik weet het niet, maar ik vind zo’n strookje in het midden van een slipje eigenlijk gewoon nooit een goed idee, hoor.

Maar uiteindelijk heb ik toch geen slecht gevoel over deze slip. Hoewel ik dat reepje stof daar dus zelf echt nooit zou plaatsen en ik liever een wat groter ondoorzichtig stukje had gehad, vind ik ‘m toch best wel leuk eigenlijk. Niet perfect, maar wel leuk. Het kant verbloemt genoeg om niet dat hele doorzichtige effect te hebben. En de pasvorm van de kanten slip vind ik ook prettig.

Net zoals het slipje uit de andere Cottelli Bondage Plus lijn, zit ook deze slip bij mij aan de achterkant wat lager dan bij het model op de verpakking. Want ik heb nu eenmaal grotere billen ook. Maar dat vind ik juist heel prettig, want iets lager aan de achterkant dan op die foto vind ik ook mooier.

De bondage optie van de Cottelli Bondage Plus Bra Set

De wetlook boei zit om mijn pols en je ziet dat 'ie vrij los zit. Op de achtergrond zie je de bh liggen. Close-up van het wetlook polsboeitje.

Aan de bh hangen dus twee rosegold kettinkjes met daaraan twee wetlook bandjes met klittenbandsluiting. Op de foto op de verpakking zie je dat het model deze boeitjes halverwege haar onderarm draagt. Wat best een vreemde plek is voor boeien. Maar voor mijn polsen zijn de bandjes ook te groot. En als ik ze om mijn polsen draag, dan voelt het alsof ik mijn armen in een mitella heb. De kettinkjes zijn niet lang genoeg, dus ik moet mijn armen dan buiten. Het voelt een beetje awkward.

Maar het voelt ook awkward om de bandjes halverwege mijn onderarm te doen. Dus ik weet niet zo goed wat ik hier nu mee moet. Het idee vind ik echt heel leuk, maar de uitvoering is net niet lekker. Iets langere kettinkjes en wat kleinere bandjes, zodat je ze wel comfortabel om je polsen kan dragen, was beter geweest. De kettinkjes zijn ook te kort om je polsen achter je rug (gekruist) vast te maken, helaas.

Je kan de kettinkjes wel losklikken van de bh, dus je hoeft ze er niet aan te laten zitten. Al vind ik het er dus wel heel leuk uitzien als je deze bh onder een jurkje draagt. Dat er zo tussen je borsten een kettinkje naar onderen verdwijnt.

Je kan de wetlook boeien ook weer los klikken van de kettinkjes, dus je hebt dan ook geen rare bobbels onder je topje of jurkje. Misschien bedenk ik nog iets anders leuks om aan deze haakjes vast te klikken, wat beter werkt dan deze wetlook bandjes.

Hoe staat de Cottelli Bondage Plus Bra Set?

Tess in het cottelli bondage plus bra set, van voren af gezien. Tess ligt op bed, je ziet het bovenste deel van haar lichaam. Je ziet dat haar pols in het boeitje zit en het kettinkje loopt naar de bovenkant van de bh. Tess in het cottelli bondage plus bra setje. Ze trekt de onderkant van de bh iets naar beneden.

Ik voel me eigenlijk heel goed in deze Cottelli Bondage Plus Bra Set. Ik vind dit setje me echt wel tof staan. Ik vind de look van de bh echt heel mooi. Ondanks dat ‘ie dus niet echt iets voor m’n borsten doet, zien mijn borsten er toch goed uit in deze bh. Door al dat kant geeft het echt een hele leuke look.

De slip vind ik uiteindelijk ook best wel leuk. Vooral omdat het zo leuk bij elkaar staat. Het strookje stof in het midden stoort me niet genoeg om me echt te irriteren. En zo totaal voel ik me best wel sexy in deze set.

Conclusie

Ook de Cottelli Bondage Plus Bra Set bevalt me echt heel goed. De maat klopt helemaal en het setje zit heel comfortabel. En belangrijker: het staat ook heel tof!

Het kant is lekker zacht en comfortabel, maar toch sexy. De bondage-optie van deze plus size lingerie set vind ik niet heel handig uitgewerkt en daardoor niet echt bruikbaar. Maar alsnog vind ik dit wel een hele mooie, sexy set.

Je kan de Cottelli Bondage Plus Bra Set hier bestellen bij bol.com voor 59,95 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Fijn dat ze grotere maten hebben. Ik weet nog dat ik weleens ooit naar zulke setjes zocht maar het altijd veel en veel te klein was. .. dus top te zien dat dat nu wel anders is. T setje staat je mooi trouwens 👍

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.