Cottelli Bondage Plus Body – Plus Size Lingerie review

19-04-2021

Je hebt het ondertussen vast door, ik ben fan van de Cottelli Bondage Plus collectie. Sexy plus size lingerie vinden, is best wel lastig. Dus wanneer er dan een hele lijn is met zoveel toffe setjes, maakt me dat wel echt blij. Van Sandra van Orion kreeg ik deze Cottelli Bondage Plus Body.

Specs

Materiaal: Wetlook en mesh (90% polyester, 10% elasthan; mesh: 90% polyamide, 10% elasthan)
Verkoopprijs: 67,95 euro, hier te koop bij Bol.com
Is ’t wat? Ja, best wel!

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de cottelli bondage plus body. Je ziet een model met de body aan, en haar armen in de bondage bandjes. De achterkant van de verpakking van de cottelli bondage plus body. Je ziet een foto van het model, van de achterkant. Ook zie je de doos naast de sleeve.

Zoals altijd zit ook dit Cottelli lingeriesetje in een doos verpakt. Een doos met daaromheen een sleeve. Op de sleeve zie je een foto van een model met het setje aan. Het ziet er niet heel hip uit, maar het is goed te doen. Op de voorkant zie je hoe de body er van voren uitziet en op de achterkant zie je ook de achterkant van de body. Super handig, zeker wanneer je in een winkel aan het shoppen bent.

In de verpakking vind je de Cottelli Bondage Plus Body. De kousen zitten er niet bij.

Mijn eerste indruk van de Cottelli Bondage Plus Body

Close-up van de onderkant van de cottelli bondage plus body, met het slipje er nog aan. Close-up van de onderkant van de cottelli bondage plus body met het slipje er af.

Ik ben het eigenlijk ook niet anders gewend van Cottelli, maar ook deze body ziet er gelijk al goed uit als ik β€˜m uit de verpakking haal. De kwaliteit van de stof voelt goed. Het materiaal is zacht en voelt fijn aan. Maar niet te zacht of te doen. Het voelt gewoon goed.

Van tevoren maakte ik me en beetje zorgen over al die wetlook stukjes. Ik vroeg me af of het geen rollade-effect zou geven, maar ik voel nu al dat dit materiaal gewoon lekker mee stretcht. Er zitten geen rare niet-rekbare naadjes in. De maat lijkt me zo op ’t eerste gezicht ook prima. Ik heb een 2XL.

De onderkant van de body, zeg maar het slipjes deel, kan je er vanaf halen. Er blijven dan alleen twee bandjes over, zodat het een body met open kruis, of open onderkant is. De twee bandjes lopen dan door je liezen en een beetje over je billen aan de achterkant. Ik vind het jammer dat deze twee bandjes er niet ook nog af kunnen, zodat je gewoon een topje van deze body zou kunnen maken.

De bondagebandjes aan de zijkanten kunnen er ook af, de ringetjes niet. De jarretelbandjes zijn ook te verwijderen.

De test van de Cottelli Bondage Plus Body

Ik heb de body aan en mijn arm zit door de bondage bandjes. Je ziet mijn blij kijkende hoofd en een heel klein stukje van de body. Maar m'n haar zit wel erg goed haha. Ik heb de body aan, je ziet de achterkant van mij en dus ook de body.

Met het aantrekken was ik even bang dat deze Cottelli Bondage Plus Body toch niet zou passen. Ik weet niet precies waar dat aan ligt, maar ik moest me er een klein beetje inwurmen. Het was niet zo moeilijk, hoor, maar ik was er toch even bang voor. Maar toen ik er eenmaal in zat, zat β€˜ie gewoon helemaal prima.

De achterkant sluit met een drukknoopje. Erg fijn, want eerder had ik wel Cottelli-setjes die aan de achterkant een gewoon knoopje hadden en dat was toch altijd wel wat geklooi. Dit is gewoon makkelijk.

De maat van de body is dus prima, hij sluit heel mooi aan op mijn lichaam en hij zit comfortabel.

Er zitten geen cups in deze body, dus echt steun voor je borsten hoef je niet te verwachten. Maar er loopt een wetlook bandje onder de borsten door, waardoor het er best wel goed uitziet, vind ik. Maar mijn voorkeur heeft het wel om deze body met een bh er onder te dragen. Maar dat is echt mijn persoonlijke voorkeur. Ik moet zeggen dat het er ook wel vanaf hangt voor welke gelegenheid ik β€˜m zou dragen. Gewoon voor een spannend avondje in bed zou ik β€˜m lekker zo dragen, maar als ik β€˜m naar een feestje aan zou doen, dan zou ik β€˜m zeker met een simpele zwarte bh er onder dragen, voor wat extra steun en dan vind ik mijn borsten er toch leuker uitzien.

Over de borsten loopt ook nog een bandje met drukknoopjes. Die kan je, met een klein beetje moeite, ook open doen zodat jij of je partner ook nog bij je blote borsten kan, zonder dat de body uit hoeft. Best wel handig, zeker omdat β€˜ie dus ook een open-kruis optie heeft. Op de rug is er ook best een stukje bloot. Je kan zo wel bij een hoop fijne plekjes, zonder dat je β€˜m uit hoeft te trekken. Zo praktisch, deze sexy body!

Hoe staat de Cottelli Bondage Plus Body?

Ik lig op bed met de body aan, je ziet ook mijn hold-up kousen, die trouwens van glamory zijn. Ik zit op mijn knieΓ«n op bed en heb de body aan, met daar onder hold up kousen. Ik lig op bed, met de body. Ik hou mijn hand voor mijn kruis.

Ik heb altijd een beetje twijfels over hoe geschikt ik mijn lichaam vind voor een body. Of nou ja, geschikt, ik bedoel meer hoe ik het vind staan. Vaak vind ik body’s niet zo mooi staan bij mij. Maar deze body vind ik eigenlijk best wel tof. De bovenkant dan. En de achterkant. Want de onderkant ben ik niet zo weg van.

Ik ben best wel bezig met body positivity maar dat is best een langdurig proces. Ik ben niet blij met mijn buik en ik voel me dus ook niet zo comfortabel met precies zo’n open stukje bij mijn buik. Dat is ook de reden waarom ik nooit van die kleine of lage slipjes draag. Ik vind dat bij mijn lichaam gewoon niet mooi staan. Ook aan de zijkant vind ik dit stukje niet zo mooi aansluiten. Ik denk dat ik β€˜m nog mooier vind met open kruis, maar daar voel ik me ook niet super comfortabel bij. Dat is voor mij wel echt een nadeel aan deze body. Ik was er echt blijer mee geweest als er ook nog knoopjes aan de bovenkant van het afneembare stukje zouden zitten, zodat er geen opening was. En als het iets breder was geweest aan de zijkanten. Qua pasvorm zie ik hier nog wel ruimte voor verbetering. (Ik vind het trouwens bij elke lingerie review rete-spannend om foto’s van mezelf in lingerie te plaatsen!)

En dat vind ik eigenlijk super jammer, want verder vind ik deze body dus wel echt tof. Ik denk zelfs wel tof genoeg om me over dit stukje heen te kunnen zetten. Ik zou ook overwegen om er een rokje over te dragen, zodat de onderkant gewoon helemaal niet zichtbaar is. Dat lijkt me voor een feestje ook nog wel een goede optie.

De achterkant van de body vind ik ook mooi. Achterkanten van body’s vind ik vaak wel een ding. Of het is te bloot, of het doet zo zwempak-achtig aan. Maar deze body vind ik echt mooi van de achterkant. Hij lijkt op een mooi topje. Met precies genoeg bloot/doorzichtig om het spannend te houden, maar niet te veel om het oncomfortabel te laten voelen voor mij.

De bondage-optie van de Cottelli Bondage Plus Body

De bondage bandjes aan de zijkant van de body De knoopjes bij het borst deel van de body staan open.

Elk setje uit de Cottelli Bondage Plus lijn heeft natuurlijk een mogelijkheid tot (light) bondage. Niet dat je echt vast-vast zit, maar wel leuk om een beetje mee te spelen. Deze Cottelli Bondage Plus Body heeft aan de zijkant drie bandjes die om je armen kunnen. Je armen zitten dan langs je lichaam β€˜vast’. De bandjes zijn niet alle drie even groot. Voor mijn polsen (die best wel breed zijn) zijn ze wat te ruim, maar voor mijn onder- en bovenarm zijn ze prima. En het voelt best lekker. Het zit natuurlijk aan lingerie vast, het stretcht, het zit vast met een klittenbandje, je kan je armen er zo uitwurmen, maar het is maar spielerei, hΓ¨, maar wel heel leuk.

Conclusie

Ik vind deze body echt wel heel tof. Mijn eigen onzekerheid over mijn buik maakt dat ik niet zo blij ben met de onderkant, maar dat is echt persoonlijke smaak, of een persoonlijke issue, net hoe je het bekijkt. De body is mooi gemaakt, sluit heel goed aan en zit comfortabel. De look vind ik ook helemaal leuk. Je hebt niet echt steun bij je borsten, maar dat is eventueel op te lossen met een bh er onder. De bondage-optie is leuk en werkt best okΓ©.

Je kan de Cottelli Bondage Plus Body hier bestellen bij Bol.com voor 67,95 euro

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

2 Reacties

  1. Hij staat je super hoor, ik vind het ook altijd lastig goed passende lingerie te vinden. En dat stukje van je bh onder een body is heel herkenbaar, ik vind dat zelf ook mooier bij mijzelf.

    Antwoord
  2. Hey, niet zo onzeker zijn. .. Je bent goed zoals je bent een je bent mooi zoals je bent! 🌹

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.