Cosmopolitan Bendable Love

18-02-2019

Sekstoy review door Tess: Cosmopolitan Bendable Love

Het tijdschrift Cosmopolitan ken je vast wel. Maar nu hebben ze dus ook een eigen sekstoy lijn. Ik kreeg de Cosmopolitan Bendable Love in ruil voor een review  . Eerder testte ik al de Cosmopolitan Enchantment Bullet die wel oké was, maar waar ik niet echt diep van onder de indruk was. Ik was benieuwd of deze Bendable Love me wel echt enthousiast zou maken.

De verpakking van de Cosmopolitan Bendable Love

Cosmopolitan bendable love Cosmopolitan bendable love

Ook deze verpakking is weer vrij standaard. Witte doos met foto van de toy. Op de zij- en achterkant vind je wat informatie over de toy. Gelukkig staan er deze keer geen misleidende teksten op, zoals bij de Cosmopolitan Bullet wel het geval was. In de verpakking vind je een USB oplaadkabeltje, een, gebruiksaanwijzing, een papiertje met informatie over de garantie en nog een code om een gratis (tijdelijk) abonnement op de Cosmo te krijgen, maar dat werkt helaas niet als je in Nederland woont.

De looks & specs van de Cosmopolitan Bendable Love

Cosmopolitan bendable love Cosmopolitan bendable love 

Deze sekstoy is gemaakt van siliconen. Niet zomaar siliconen, nee, zoals op de verpakking staat is dit Creamy Smooth Silicone. Oftewel, gewoon siliconen, maar dan klinkt het iets meer fancy. Of viezig. Ik ben er nog niet over uit. De Bendable Love is oplaadbaar en waterproof. Er zitten twee knopjes onderop het seksspeeltje, een power knopje en een knopje waarmee je door de verschillende standjes kan klikken. Hij heeft 7 standjes, waarvan 3 steady. In beide uiteindes van de vibrator zit een motortje.

Couples Vibe?

Cosmopolitan bendable love Cosmopolitan bendable love

Ik dacht eerst dat dit gewoon een buigbare vibrator was, die je zowel voor je G-spot als clitoris zou kunnen gebruiken. Maar tot mijn verbazing las ik op de verpakking dat dit een couples vibe is. Oftewel een vibrator die je kan gebruiken tijdens penis-in-vagina-seks. Ik blijf couples vibe of couples toy een rare benaming vinden. Je kan elk seksspeeltje als stel toch samen gebruiken. En couples toys zijn over het algemeen niet bedoeld voor stellen van hetzelfde geslacht, dus daarmee sluit je ook gelijk een hele groep mensen buiten. PiV toy zou een betere benaming zijn dus. Maar ik zag het nog niet helemaal voor me hoe deze Cosmopolitan Bendable Love geschikt zou zijn om te gebruiken tijdens seks.

Hoe dan? Oh, zo…

Cosmopolitan bendable love Cosmopolitan bendable love

Zoals de naam al doet vermoeden, is de Cosmopolitan Bendable Love dus buigbaar. Het smalle, platte gedeelte tussen het handvat en de ei-vormige top kan je verbuigen. Zo kan je ‘m dus makkelijk dubbel vouwen tot een U-vorm. Het handvatgedeelte steekt wel altijd iets verder uit dan het eitje, want het buigbare stuk is niet groot genoeg om ‘m echt gelijk te krijgen. De bedoeling is dan dus dat je het eitje in de vagina inbrengt, terwijl het andere uiteinde tussen je schaamlippen tegen je clitoris aan rust. De kant met het stukje plastic, zodat je de knopjes nog eventueel zou kunnen gebruiken. Waarom hier nou een plastic stukje zit, snap ik echt niet. Het hele ding is van siliconen, je weet wel, creamy & smooth, maar het gedeelte wat tegen je clitoris aankomt, dat stukje van je lichaam met 8000 zenuwuiteinden, dat is van plastic. Why? Als er nog een uitstulping zou zitten, zou ik het beter snappen. Met wat moeite kreeg ik de Cosmopolitan Bendable Love op z’n plek. Dit is geen grote vibrator, maar wanneer je het eitje ingebracht hebt en daar moet dan ook nog een penis bij, dan lijkt het ineens toch best wel een groot ding hoor. En als het dan lukt, dan heb je nog niks. Want bij penetratie verplaatst het clitorisdeel echt gelijk. Alleen als ik het er echt tegenaan gedrukt hield, bleef het zitten. Maar dan kan je dus net zo goed gewoon een andere vibrator tegen je clitoris aanhouden.

Kut vibraties

Cosmopolitan bendable love Cosmopolitan bendable love

Als speeltje voor tijdens de seks vond ik de Cosmopolitan Bendable Love dus niet zo geschikt. Qua vorm werkt het gewoon niet. Maar ook de vibraties vielen echt enorm tegen. De vibraties van de Cosmopolitan Enchantment Bullet waren echt wel beter dan de vibraties van dit seksspeeltje. De vibraties zijn buzzy en niet krachtig genoeg. Ik had in de eerste instantie niet eens door dat er ook een motortje in het uiteinde met de knopjes zat. Die vibraties zijn zo licht, dat ik dacht dat het gewoon de vibraties van de kop waren die doorgegeven werden. Deze vibraties zijn gewoon kut.

Cosmopolitan Bendable Love als G-spot vibrator

Cosmopolitan bendable love Cosmopolitan bendable love

Dan kan je deze seks toy dus ook nog gebruiken als clitorisvibrator en als G-spot vibrator. Dat heb ik natuurlijk ook getest. Als G-spot vibrator, ja, wat zal ik er van zeggen. Als we even net doen of de vibraties oké genoeg waren, dan kan ‘ie inderdaad vibreren tegen je G-spot. Je kan ‘m makkelijk in de goede vorm buigen zodat hij de juiste plek raakt. Maar nou ja, die vibraties he. Mijn G-spot heeft altijd graag wat wrijving. Maar als ik de Bendable Love heen en weer beweeg, dan wordt ‘ie steeds rechter. Hij houdt de juiste buiging niet vast. Dus dat werkt ook niet echt.

Als clitorisvibrator dan?

Cosmopolitan bendable love Cosmopolitan bendable love

Als clitorisvibrator vind ik ‘m dan nog het meest geschikt. Ook hier kan je ‘m makkelijk buigen zodat je ‘m vast kan houden zoals jij het prettig vind. Het eitje heeft een goede maat om je clitoris of het gebied er omheen te stimuleren. Als die vibraties nou goed geweest waren…

Maar wat dan?

Cosmopolitan bendable love Cosmopolitan bendable love

Als je nou per se een seksspeeltje voor de PiV-seks wil hebben, koop dan gewoon lekker een We-Vibe. Ja, wel een stuk duurder, maar dat werkt echt beter. Maar mijn persoonlijke voorkeur gaat toch gewoon uit naar een kleine vibrator die ik ook gewoon tijdens de seks nog wel tegen mijn clitoris kan houden. Bijvoorbeeld deze van Screaming O, en kijk, die is dan weer iets goedkoper. Of als je dringend op zoek bent naar je G-spot (of P-spot), dan kan ik je echt heel erg deze Njoy Pure Wand aanraden. Ja, deze is niet goedkoop, maar geloof mij, deze is z’n geld écht waard.

Conclusie

Ik vind deze Cosmopolitan Bendable Love gewoon niet goed. De vibraties zijn echt niet goed en als couples toy werkt ‘ie ook niet goed. Het ziet er allemaal best leuk uit, maar dat is het ook. Ik snap gewoon niet zo goed hoe de mensen die dit speeltje bedacht hebben zelf denken dat dit kan werken. En ik snap ook niet zo goed dat zo’n super bekend tijdschrift als Cosmopolitan hier z’n naam aan wil verbinden.

Je kan de Cosmopolitan Bendable Love hier bestellen bij bol voor 62,99

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.