Cocksicle Ticklin’ Pink

15-05-2020

Ik hou echt van alles wat er cute uitziet. En ik hou van vibrators. Dus een vibrator die er cute uitziet, wil ik gelijk hebben. Bij Easytoys kwam ik de Cocksicle popsicle vibrators tegen. Vibrators die er uit zien als ijsjes. In allemaal leuke kleurtjes ook nog. Ik kreeg de Cocksicle Ticklin’ Pink, een roze met rood ijsje.

Specs

Materiaal: Siliconen dus bodysafe
Oplaadbaar: Ja
Standjes: Tien standen, waarvan drie steady
Waterproof: Spatwaterdicht
Verkoopprijs: Nu in de aanbieding voor 71,96, hier bij Easytoys
Is het wat? Hij is niet alleen cute, maar ook echt goed!

De verpakking van de Cocksicle Ticklin’ Pink

De voorkant van de verpakking van de cocksicle popsicle vibratorticklin' pink De achterkant van de verpakking van de cocksicle popsicle vibratorticklin' pink

Zoals je wel verwacht bij zo’n schattige vibrator, ziet de verpakking er ook schattig uit. De ijsjesvibrator zit in een plastic inlay, zodat je de vibrator al in zijn geheel ziet in de verpakking. Verder is de verpakking voorzien van leuke rode streepjes en een ijsjespatroon. Ik moest best lachen om de tekst ‘Pop in a treat’. Het ziet er allemaal fris en fun uit.

In de verpakking vind je behalve de vibrator ook het USB-oplaadkabeltje en de gebruiksaanwijzing.

Het opladen van de Cocksicle Popsicle vibrator

De cocksicle vibrator met het oplaadkabeltje en de gebruiksaanwijzing. Het sttokje is van het vibratordeel en de oplader zit in de cocksicle popsicle vibratorticklin' pink

Voor gebruik laad ik mijn vibrators eerst altijd helemaal op. Bij sommige vibrators staat dat ook in de gebruiksaanwijzing, dat je dat eerst moet doen. Maar ik doe dat gewoon altijd. Ik wil echt full power en niet dat ‘ie het na tien minuten niet meer doet omdat de batterij leeg is. Toen ik de Cocksicle Vibrator wilde opladen, zat ik eerst even te kijken hoe dat moest. Ik zag nergens een gaatje waar ik de oplader in kon prikken. Moest ik toch de gebruiksaanwijzing er nog bij pakken! Dit had ik ook niet zelf kunnen bedenken, want je moet dus het stokje losdraaien van het ijsje. Dan komt het gaatje voor de lader tevoorschijn. Best slim, want nu zit er nergens een gaatje op het deel van de vibrator dat je gebruikt. Wel oppassen dat je tijdens het laden niet het stokje kwijtraakt!

De Test

De cocksicle popsicle vibrator in mijn hand. Ik heb mijn vingers om de cocksicle popsicle vibrator, om te laten zien hoe dik hij is.

Met een beetje van één van mijn favoriete glijmiddelen, Pjur Woman Nude, begon ik aan de test. Eerlijk gezegd had ik niet zulke hoge verwachtingen van de Cocksicle Popsicle vibrator. In mijn ervaring zijn vibrators die er schattig of grappig uitzien meestal niet zo goed. Maar deze ijsjesvibrator is duidelijk de uitzondering op die regel. Ik werd verrast door krachtige, diepe vibraties! Het was wel zo dat toen ik nog een keer op het knopje drukte, de vibraties juist zachter werden. Dit is zo’n vibrator waarbij standje één het hardste standje is, en standje twee en drie zijn dan medium en zacht. En daarna volgen de patronen. Maar alsnog was ik zeker niet teleurgesteld, hoewel ik deze volgorde altijd wel vrij irritant vind.

Het knopje

Close-up van het knopje van de cocksicle popsicle vibrator Close-up van het stokje van de cocksicle popsicle vibrator

Er zit dus één knopje op de Cocksicle Popsicle vibrator, op het onderste gedeelte van de vibrator. Niet de allerhandigste plek, maar ik kan me met dit model zo voorstellen dat een andere plek niet mogelijk was. Met dit ene knopje klik je door de tien standjes heen. Als je het knopje een paar seconden indrukt, gaat ‘ie uit. De Cocksicle Popsicle vibrator heeft ook een memory functie. Wanneer je ‘m weer aanzet, gaat ‘ie verder bij het standje waar je de vorige keer gebleven was. Ook zo’n functie waar ik niet van hou, zeker niet bij vibrators met maar één knopje.

De Cocksicle Vibrator verrast

De cocksicle popsicle vibrator op de verpakking. Close-up van de cocksicle popsicle vibrator

Maar, ondanks deze irritaties, werd ik wel echt heel erg blij van deze vibrator. De vibraties zijn namelijk echt heel goed. Ik hou heel erg van diepe vibraties en dat is precies wat deze Cocksicle Popsicle vibrator geeft. I love it! Alle steady standjes zijn echt diep, en dat is iets wat zeker niet altijd zo is. Vaak is het hardste standje een stuk minder diep. Maar hier vind ik alle drie de steady standjes echt geweldig!

Lekkere patronen

Cocksicle ticklin’ pink De cocksicle popsicle vibrator van voren gezien

En dan zijn er dus ook nog zeven patronen. Zoals je weet, ben ik niet een groot patronen-fan. Maar deze patronen zijn wel echt leuk en goed. Er zijn patronen die harder zijn en patronen die zachter zijn. Maar allemaal vond ik ze best verrassend. Ik kan nog steeds niet klaarkomen van een vibratiepatroon, daar gebruik ik echt de steady standjes voor, maar om op te warmen of een beetje te teasen zijn deze patronen echt wel heel lekker. Ik ben blij dat ze er op zitten en dat zeg ik niet vaak over vibratiepatronen.

Uitwendig of inwendig?

De cocksicle popsicle vibrator met een lipstick er naast, van voren gezien. De cocksicle popsicle vibrator van boven gezien met een lipstick er naast. De lipstick is een stuk kleiner.

Je kan de Cocksicle Popsicle vibrator gebruiken als clitorisvibrator, maar je kan ‘m ook als inwendige vibrator gebruiken. Vaginaal dan, want voor anaal gebruik is hij niet veilig. De vorm van het ijsje is vrij standaard, dus hij stimuleert mijn G-spot niet. Maar omdat de vibraties zo diep zijn, vond ik ‘m als inwendige vibrator ook lekker. Ik weet niet of het komt door de #smartballchallenge die ik aan het doen ben, dat ik nu meer kan genieten van inwendige vibraties, of dat het gewoon aan die diepe vibraties ligt, maar ik vond het lekker. Niet zo lekker dat ik daar van klaar zou komen, want daarvoor heb ik wel echt stimulatie van mijn clitoris of G-spot nodig, maar wel echt lekker genoeg om het vaker te doen.

Multifunctioneel

De cocksicle popsicle vibrator met het stokje er naast. Ze staan allebei rechtop. De cocksicle popsicle vibrator met het stokje er naast. Je ziet het gaatje en schroefdraad.

Je kan een vibrator natuurlijk gebruiken om zo snel mogelijk een orgasme te bereiken, maar ik vind het ook leuk om wat te experimenteren met seksspeeltjes. Om te ontdekken op welke manieren een sextoy allemaal lekker voelt, wat ik er allemaal mee kan doen. De Cocksicle Ticklin’ Pink kan je op meerdere manieren gebruiken en dat vind ik tof. Zeker omdat het gewoon allemaal lekker voelt.

Conclusie

Ik dacht dat deze Cocksicle Popsicle Vibrator het alleen van z’n looks moest hebben, maar dat had ik echt verkeerd gedacht. Dit is écht een hele goede vibrator. De vibraties zijn heel diep en krachtig en zelfs de patronen zijn lekker. Ik vind het wel jammer dat hij met het hardste standje begint en dat hij onthoudt waar je gebleven bent qua standjes en daar verder gaat. Maar verder vind ik deze vibrator zo fijn, dat dat ruimschoots compenseert voor die minpunten.

Je kan de Cocksicle Popsicle Ticklin’ Pink hier bestellen bij Easytoys, normaal voor 89,95 maar nu in de aanbieding voor 71,96

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Wauwie leuk om te lezen dat deze goed is. Ik was ook aan het twijfelen omdat deze er zo leuk uit ziet.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.