Cobeco Pharma After Depilation Gel

27-08-2017

Ik ontving Cobeco Pharma Depilation Gel van easytoys.nl in ruil voor een eerlijke review.

Over haar, zijn haar dan.
Cobeco pharma after depilation gel

Onderdeel van een actief testend en reviewend leven is ook intieme hygiene en natuurlijk ook het bijhouden van het landschap daarbeneden. In goed Engels wordt dat bij mannen ook wel “manscaping” genoemd.

Nu omvat manscaping meer dan alleen je schaamhaar, of althans, het schaamhaar in het gebied van je geslachtsdelen, het gaat ook over je baard (als je die hebt) het haar onder je oksels, je beenhaar als je je daar druk over maakt en nou ja eigenlijk alles wat haar is en zich op je lichaam bevindt.

Even vooropgesteld ik vind schaamhaar echt een verschrikkelijk woord, het impliceert namelijk direct dat het haar is waar je je voor zou moeten schamen, nou ja, dat het haar is dat groeit in een gebied waar je je voor zou moeten schamen, wat natuurlijk onzin is.

Ondanks dat ik mij niet schaam voor mijn haar, waar dan ook, en ondanks mijn nogal kalende hoofd heb ik over de rest van mijn lichaam PLENTY ander haar, hou ik er voor mijzelf van om het haar in mijn schaamstreek (ook zo’n draak van een woord) kort, dan wel niet gewoon kaal te houden.

Alleen dat kaal houden dat is nogal wat werk, want aangezien er echt niemand met was “daar beneden” aan de gang gaat, moet ik vanwege mijn eigen keuze met regelmaat mijn “zaakje” scheren.

Cobeco Pharma Depilation Gel, voor ná het manscapen

Cc depilation gel

Ik gebruik daarvoor meestal een “gewoon” krabbertje voor, je weet wel met 400 miljoen mesjes die het allemaal nog sneller en fijner kaalscheren, maar dan niet per se “the best a man can get”. Voorheen deed ik dat ook met gewoon scheerschuim, maar tegenwoordig gebruik ik daar Jo Total Body Shave Gel voor. Gewoon omdat het echt heel fijne scheergel is voor dit soort dingen.

Na het scheren voel je je dan fris, maar een paar uur later, en zeker een dag later komen de haartjes weer door, of groeien in, of gaan in ieder geval JEUKEN ALS EEN MALLE.
Voorheen was ik weleens zo gek om aftershave te gebruiken, ook daar, maar geloof me, dat wil je echt niet. Ik heb ook al wat andere intieme balsems e.d. gebruikt, maar het deed allemaal niet zo veel om de @#@&  Jeuk te voorkomen.

Totdat ik nu de Cobeco Pharma Delipation Gel gebruikt heb. Deze gel is overigens voor alle ontharingsklusjes geschikt, dus ook als je net wel met was jezelf hebt laten martelen, eh ontharen.

Wat het vooral voor mij doet is zorgen dat er niets ingroeit of jeukt, volgens de productomschrijving zou het ook haargroei tegengaan, of in ieder geval remmen, ik heb daar eerlijk gezegd niet per se op gelet. Wat ik wel merkte is dat het allemaal veel aangenamer is om jezelf “daar” te scheren.

Het fijne is dat het niet naar ruikt, niet plakt en eigenlijk nauwelijks zeer doet (prikt een beetje) al met al een fijne ervaring dus. Overigens, voor de mensen die bikini zien staan op de verpakking en nu in hun minds-eye mij in een monokini verbeelden, wees gerust. Eigenlijk zou Tesss dit testen, maar tess blijkt allergisch te zijn voor deze gel, gelukkig had ze op aanraden van de gebruiksaanwijzing dit van te voren getest.

In vergelijk met al die andere middeltjes die ik heb gebruikt kan ik dus stellen dat dit wel lijkt te werken. Ik ga het in ieder geval vaker gebruiken!

Conclusie:

Cobeco Pharma Depilation Gel is zijn geld meer dan waard in mijn optiek, het werkt echt, in tegenstelling tot de andere middelen die dit ook pretenderen. Het is voor mij in ieder geval een blije verrassing dat ik dit product heb mogen testen en gebruiken. Het maakt het ontharen geen plezier, want dat is het niet, maar in ieder geval de aftermath van het ontharen een stuk beter te doen.

Je kan de Depilation Gel kopen bij easytoys.nl voor € 16,95

Mocht je niet bij easytoys terecht kunnen dan verkoopt Bol.com het ook voor € 18,32

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

2 Reacties

  1. Klinkt grappig. Het beste spul voor na het scheren is pfb vanish.
    Werkt echt. Geen rode bultjes, jeuk, of ingegroeide haartjes meer. Zit geloof iets van asperine in wat hiervoor zorgt.

    Antwoord
  2. Het grappige is dat PFB Vanish juist een van die producten is die voor mij dus niet werken, ik denk dat dat ook afhankelijk is van waar je lichaam tegen kan en niet. PFB Vanish doet eigenlijk alleen maar zeer bij mij. Ik kan er niet goed tegen, bij deze Depilation gel heb ik die reactie niet en werkt het voor mij dus beter.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.