Cloud 9 Swirl Touch

02-08-2021

Ik hou van bewegende vibrators. Inwendig vind ik beweging veel fijner voelen dan vibratie. Dus toen ik de Cloud 9 Swirl Touch zag, was ik gelijk nieuwsgierig. Gelukkig stuurde Easytoys ‘m naar me op, zodat ik ‘m kon testen.

Specs

Materiaal: Siliconen (bodysafe)
Oplaadbaar: Ja
Standjes: 9 standjes
Waterproof: Alleen spatwaterdicht
Verkoopprijs: 89,95 euro, hier te koop bij Easytoys (hij is nu in de aanbieding voor 72 euro!)
Is ’t wat? Dit ding draait als een gek!

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de cloud 9 swirl De achterkant van de verpakking van de cloud 9 swirl

De meeste sextoyverpakkingen zijn vrij standaard. Zo ook de doos waar de Cloud 9 Swirl Touch in zit. Het is een zwarte doos met een doorzichtig stukje zodat je de sextoy al in z’n geheel ziet. Er is weinig mis mee, maar het is ook niet echt onderscheidend. Ik zou niet gelijk herkennen dat dit een sextoy van het merk Cloud 9 was. Nu moet ik ook zeggen dat ik eigenlijk nog nooit van dit merk gehoord had.

Op de achterkant vind je wat informatie over de vibrator. En er staat ook dat je een ‘bonus travel bag’ krijgt. Super schattig dat ze dat zo noemen. Maar even he, zo’n zwart satijnen zakje, dat kan gewoon niet meer, natuurlijk. Een wit satijnen zakje ook niet, trouwens. Ja, ik kijk dan even naar jullie, We-Vibe.

In de verpakking vind je dus de Cloud 9 Swirl Touch zelf, het lelijke zwart satijnen bewaarzakje, een USB-oplaadkabeltje en de gebruiksaanwijzing.

Mijn eerste indruk van de Cloud 9 Swirl Touch

De cloud 9 swirl touch op het bewaarzakje, daarnaast ligt het oplaadkabeltje en de gebruiksaanwijzing. De cloud 9 swirl touch in mijn hand.

De Cloud 9 Swirl Touch ziet er vrij standaard uit. Deze licht gebogen vorm zie je best vaak bij vibrators. Hij is net een beetje aan de dunne kant, maar verder is het allemaal niet zo bijzonder. Hij heeft één knopje. Beetje onhandig met negen standjes. Ik had zelf liever twee kopjes gezien.

Maar het wordt dus wél bijzonder als je op dat knopje drukt. Want wow, deze sextoy draait echt als een gek! Dit had ik niet verwacht. Er staat ‘swirling action’ op de verpakking. Dat klinkt gewoon als een understatement. Swirling klinkt voor mij vrij lief en zachtjes. Terwijl ik wat de Cloud 9 Swirl Touch doet eerder zou omschrijven als hysterisch.

De test van de Cloud 9 Swirl Touch

Mijn hand om de cloud 9 swirl touch De onderkant van de cloud 9 swirl touch. Je ziet het spiegelende plastic stukje en het knopje.

Ik weet niet zeker of ik nu een beetje bang of juist nieuwsgierig werd van deze Cloud 9 Swirl Touch. Misschien was het een mix van beiden. Natuurlijk vertel ik altijd dat het belangrijk is om glijmiddel bij sextoys te gebruiken. Bij een vibrator van siliconen gebruik je beter geen siliconenglijmiddel, maar waterbasisglijmiddel. En dan ook het liefst een glijmiddel zonder irriterende ingrediënten, zoals Sliquid of Pjur Woman Nude. Bij een vibrator die beweegt, is het extra verstandig om glijmiddel te gebruiken. Zodat het seksspeeltje ook echt goed kan bewegen in jou. En geloof mij, het maakt het allemaal ook echt lekkerder.

Normaal zet ik een seksspeeltje eerst aan, voor ik het inbreng. Maar deze Cloud 9 Swirl Touch draait zo hysterisch, dat dat niet te doen is. Ik vond het best een spannend moment om ‘m aan te zetten. Maar gelukkig was er in de praktijk maar weinig engs aan. Daar is deze sextoy tenslotte ook niet voor bedoeld. Want eigenlijk voelde het gewoon heel erg lekker. En het werd nog lekkerder toen ik ‘m een beetje bijstuurde. Want de Swirl Touch raakt uit zichzelf niet per se gelijk de juiste plekjes bij mij. Maar met een beetje druk en sturing, werd het steeds lekkerder.

Met dildo’s is mijn G-spot over het algemeen heel makkelijk, maar met zelf-bewegende sextoys krijg ik juist heel moeilijk een G-spot orgasme. Deze Cloud 9 Swirl Touch doet het in z’n eentje ook niet voor mij, ik krijg er geen orgasme van. Maar als ik ‘m combineer met bijvoorbeeld de We-Vibe Melt, dan voelt dat wel serieus awesome hoor. De dubbele stimulatie voelt echt super intens, en mijn orgasme is dan ook veel heftiger dan een normaal orgasme.

De Cloud 9 Swirl Touch als clitorale stimulator

Je ziet de curves van de cloud 9 swirl touch Close-up van de top van de cloud 9 swirl touch

Op de verpakking van de Cloud 9 Swirl Touch staat ook dat dit seksspeeltje orale seks nabootst. Dus ik ging er vanuit dat het dan ook de bedoeling was dat ik ‘m uitwendig, bij mijn clitoris, zou gebruiken. Dus met nog wat meer glijmiddel ging ik aan de slag. En ik moet zeggen dat ik dit waarschijnlijk niet eens geprobeerd had als dit niet zo op de verpakking stond, maar het is goed dat ik dat wel deed.

Het deed me echt totaal niet aan orale seks denken. Ik ben gelukkig nog niemand tegen gekomen die zo hysterisch met de tong deed, want dat lijkt me best eng. Maar het deed me meer dingen aan gevingerd worden. Het voelt echt wel lekker en het is ook weer eens wat anders dan de standaard vibrators of luchtdrukstimulators. Dit is zeker een gevoel waar ik wel van kan genieten. Dit is voor mij ook niet iets waar ik heel snel of makkelijk van klaar kan komen, maar het voelt zeker goed.

De standjes van de Cloud 9 Swirl Touch

Natuurlijk heeft een toy van het merk Cloud 9 negen standjes. De eerste drie standjes zijn steady, maar standje één en twee lijken voor mij precies hetzelfde. Standje drie gaat misschien net iets harder, maar heel veel onderscheid voel ik niet. Maar daarna komen nog de patronen. Normaal ben ik niet zo gek van patronen, maar bij bewegende sekstoys vind ik het vaak wel lekker. Dat was bij deze Swirl Touch ook. De patronen maken het net iets onvoorspelbaarder (hoewel ze zich natuurlijk steeds herhalen), en die afwisseling doet het wel voor mij.

Het is trouwens ook zo dat de Cloud 9 Swirl Touch ook vibreert, maar daar voel ik eigenlijk niks van. Je kan de vibratie niet apart aan of uit zetten, dus misschien dat ik het wel zou merken wanneer ‘ie niet meer vibreerde, maar voor nu lijkt het me maar weinig toe te voegen. Dat draaien is al zo intens, dat je ook niet echt meer vibratie nodig hebt. Tenzij het misschien hele goede, diepe, krachtige vibratie zou zijn, want dat is altijd goed. Maar dat is het niet.

Conclusie

De Cloud 9 Swirl Touch is een hele toffe, bewegende vibrator. Hij draait vrij hysterisch, maar dat voelt heel goed. Je kan ‘m zowel inwendig in je vagina gebruiken, als uitwendig bij je vulva en clitoris. Het voelt allebei erg goed. Ik kan van deze toy alleen niet klaarkomen, maar in combinatie met een andere toy er bij, zijn mijn orgasmes veel heftiger. Ik vind ‘m leuk!

Je kan de Cloud 9 Swirl Touch hier bestellen bij Easytoys, normaal voor 89,95 euro, maar nu in de aanbieding voor 72 euro. 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.