Closet Collection The Celine

03-08-2018

Sextoy review by Tess: Closet Collection The Celine

Ik vind het altijd extra leuk om een seksspeeltje te testen van een merk dat ik nog niet ken. Dat was ook het geval met deze toy: The Celine van het merk Closet Collection. Ik had het wel eens voorbij zien komen, maar ik had nog geen sextoy in het echt gezien van dit merk. The Celine zag er zo apart uit, dat ik er erg benieuwd naar was. Megan van Easytoys stuurde ‘m naar mij op in ruil voor mijn review.

De Verpakking

Closet collection the celine Closet collection the celine

Ja, wat kan ik zeggen. De verpakking van The Celine ziet er wel anders uit dan de meeste verpakkingen. Dat vind ik op zich een heel goed iets. Originaliteit is veel waard vind ik, dus wanneer iemand iets anders maakt dan anders, is dat eigenlijk sowieso wel tof. Maar nu moet ik dus wel zeggen dat die groene ruitjes het toch ook niet echt voor me doen. Ik vind het niet echt een sexy uitstraling hebben. En het logo van het het merk, met die roze pump, ik weet het niet hoor. De doos is wel lekker stevig, dus dat is wel fijn. Hij zit dicht met een magneetsluiting en je klapt ‘m dus zo open. Wel lekker praktisch dus.

In de doos vind je natuurlijk The Celine, maar ook een garantiekaartje, een bewaarzakje (ook weer met die roze pump) en een info boekje. Hij werkt op 2 AA batterijen, die zitten er niet bij, dus die moet je zelf aanschaffen.

Bodysafe?

Closet collection the celine Closet collection the celine

The Celine is gemaakt van ABS Plastic en siliconen en is dus helemaal bodysafe. Tenminste, normaal gesproken is dat zo. Maar nu viel het me gelijk toen ik ‘m voor het eerst uit de verpakking haalde al op dat er rare, grijzige vlekjes op de onderkant van het vibratorgedeelte van The Celine zaten. Vlekjes die er ook echt niet af gaan. En toen ik foto’s ging maken, viel het me ook op dat er twee kleine gaatjes in het siliconen zitten. Het grote voordeel van siliconen is natuurlijk dat het niet poreus is. Maar als er gaatjes in zitten, is dat effect natuurlijk wel weg. Ik heb geen idee wat er onder het siliconen zit, maar, nou ja, dit lijkt me gewoon niet helemaal tof dus.

Aparte looks

Closet collection the celine Closet collection the celine

Ik heb natuurlijk wel vaker toys gezien die er heel apart uit zien, maar The Celine hoort daar zeker bij. Ik vind dit wel één van de raarste toys die ik ooit gezien heb. De onderkant is het gedeelte waar de batterijen in gaan en waar je ook de knopjes hebt om hem mee te bedienen. Een power knopje en een knopje om mee door de standjes te scrollen. Vind ik altijd een beetje jammer, als er dan wel twee knopjes zijn, maar je alsnog maar één knopje hebt om mee door de standjes te gaan.

Op het batterij gedeelte zit dus een soort stokje. Dit stokje kan je alle kanten op buigen en in die stand blijft ‘ie dan ook staan. Tot je er weer tegen aan duwt dan. En dan daar bovenop heb je dus het vibrerende gedeelte, in een soort C vorm. Met bubbels. Het ziet er echt wel een beetje freaky uit. Het deed mij een beetje denken aan zo’n vee-prikstok. Maar misschien ben ik daar raar in. Deze kop kan ook nog draaien op het stokje.

Ik moest ook echt even opzoeken wat ook alweer de bedoeling was, hoe je dit seksspeeltje moest gebruiken. Je kan The Celine dus gebruiken voor stimulatie van je G-spot en clitoris. Of voor de tepels of anus. Maar ik besloot dan voor de G-spot en clitoris te gaan.

De Test

Closet collection the celine Closet collection the celine

Toen was het dan zo ver. Dit seksspeeltje dat ik er toch wel een beetje angstaanjagend uit vond zien, moest ik dan nu echt gaan gebruiken. Ik wist nu dus wat de bedoeling was en drukte het power knopje in. Ik hoorde gelijk een hoge zoem toom. Ik weet dat wanneer vibraties dit geluid maken, dat meestal niet heel veel goeds beloofd. Maar goed, je weet het niet zeker tot je het geprobeerd hebt. Dus, ik ging voor de optie om mijn vagina en mijn clitoris te stimuleren. Of meer specifiek mijn G-spot en mijn clitoris. Ik had eigenlijk niet het idee dat de vibrator echt mijn G-spot zou bereiken, want daar leek ‘ie me wel erg kort voor.

Heb je het wel eens gehad dat je in een kledingwinkel een kledingstuk ging passen en het gewoon echt veel te klein was? Niet een beetje, maar gewoon echt belachelijk veel te klein. Dat het gewoon echt nooit zal passen, wat je ook doet. Dat je je gewoon even een soort reus voelt? Nou, dat gevoel kreeg ik van The Celine. Als ik het langere (lang is echt zo’n verkeerd woord voor dit gedeelte, maar goed) gedeelte inbracht in mijn vagina, kwam het inderdaad echt niet eens bij mijn G-spot in de buurt. Maar het kortere gedeelte kwam ook gewoon echt niet bij mijn clitoris in de buurt. Ik voelde me even alsof ik een freakishly grote punani had. Echt, dit past gewoon niet. Nooit. Ik weet niet wat voor vulva de ontwerpers in gedachten hadden, maar het was zeker niet die van mij.

Closet Collection voor achter in je kast

Closet collection the celine Closet collection the celine

Normaal gesproken zou dit het moment zijn waarop ik dit speeltje schoon zou maken en achterin mijn kast zou gooien (goh, ik vraag me ineens af of daar de naam Closet Collection vandaan komt..) of misschien wel weg zou gooien. Maar ja, als je seksspeeltjestester bent, moet je toch wel alle mogelijkheden testen natuurlijk. Dus ik besloot te proberen of er een mogelijkheid was waarop ‘ie mijn G-spot zou kunnen raken. Misschien als ik het clitoris gedeelte vergat, dat het zou lukken. Maar nee. Gewoon niet. Bovendien was het ook extra lastig, want het ‘stokje’ waar ‘ie op vast zit, is dus heel flexibel. Je kan dus maar heel moeilijk druk uitoefenen. Dus zelfs als zou ‘ie op magische wijze mijn G-spot weten te bereiken, ik zou ‘m nooit goed kunnen stimuleren aangezien mijn G-spot wel wat druk nodig heeft.

Ik hoor je wel maar ik voel je niet

Closet collection the celine Closet collection the celine

Dus, ik besloot de focus te verleggen naar mijn clitoris. Hier had ik ook weer het probleem van het stokje, wat bij bepaalde bewegingen gewoon echt te flexibel is. Maar goed, als The Celine dan eenmaal tegen mijn clitoris aan trilde, vond ik het alsnog niet zo lekker. Mensen die vaker mijn reviews lezen, weten dat ik meestal ga voor steady standje drie. Over het algemeen is dat de hardst steady vibrerende stand. Dus ik begon met standje één. Te buzzy, te lichte vibraties, dit zou ‘m niet worden. Door naar standje twee. Iets sterker, maar ook echt niet genoeg om van klaar te kunnen komen. Door naar standje drie. Ik hoorde de vibraties een nog snerpender geluid maken, maar mijn clitoris voelde gewoon niks. Dit was echt super raar. Deze vibraties waren blijkbaar zo buzzy, dat mijn clitoris ze gewoon niet waarnam. Alleen als ik de druk iets veranderde, voelde ik wel wat, maar het stimuleerde nog minder dan de andere twee standjes. Echt. WTF.

Normaal test ik seksspeeltjes vaker dan één keer. Maar ik moet dus bekennen dat het met The Celine bij deze ene keer gebleven is. Ik heb wel na een paar minuten wtf-pauze nog een keer geprobeerd of standje drie echt niks deed. Maar toen ik nog steeds zo goed als niks voelde, heb ik ‘m schoongemaakt en terug in mijn kast opgeborgen. Ja, achterin. Want ik wil gewoon niks meer met deze sextoy.

Conclusie

Deze sextoy is zeker niet duur, maar voor wat je krijgt, vind ik het eigenlijk gewoon alsnog teveel geld. De vorm klopt niet, het materiaal ziet er niet goed uit, het buigzame stokje is te buigzaam en de vibraties zijn gewoon echt niet goed. Geen aanrader dus wat mij betreft. In deze prijscategorie ben je denk ik een stuk beter af als je dan de Clit Stimulation koopt (die is zelfs nog goedkoper) of de Zizo Innie. Ik denk dat je daar een hoop meer plezier van hebt als je op zoek bent naar een budget sextoy.

Je kan de Closet Collection The Celine hier bestellen bij bol.com. Hij is nu in de aanbieding voor net iets meer dan 34 euro.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Sextoy Toppers en Floppers 2018 + Giveaway! | Tess Tesst - […] Closet Collection Celine […]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.