Clitorispomp met afneembare cilinder

05-06-2018

Sextoy review by Tess: Clitorispomp met afneembare cilinder

Sinds ik vorig jaar een setje tepel- en clitoriszuigertjes had uitgetest, was ik eigenlijk wel een beetje gefascineerd geraakt door het clitoriszuigertje (wat overigens hetzelfde was als de tepelzuigertjes). Ik vond dat gevoel echt heel lekker aan mijn clitoris, dus ik wilde graag nog zoiets testen. Want wie weet zijn er nog wel veel betere zuigertjes. Megan van Easytoys stuurde mij de Clitorispomp met afneembare cilinder op om te reviewen. Het gevoel van mijn clitoris die door zo’n clitorispomp vacuum gezogen wordt vind ik op zich al heel lekker voelen. Maar wat ik ook echt heel leuk vind, is dat daarna mijn clitoris extra groot en vooral extra gevoelig is.

De verpakking van de clitorispomp

Clitorispomp met afneembare cilinder Clitorispomp met afneembare cilinder

De verpakking van de clitorispomp vind ik echt best wel fout en lelijk. Het merk heet dus Size Matters en dat vind ik op zich al heel fout. Zeker in combinatie met dit product. Of eigenlijk in combinatie met elk seksspeeltje. Of elk product misschien zelfs wel. De doos is niet zo stevig en erg roze. Dan zie je ook nog een foto van een enorm vacuüm gezogen clitoris, waarvan ik me echt een beetje afvraag wat er daar aan de hand is. Niet alleen die clitoris is knalrood, maar de schaamlippen ook. Het ziet er gewoon echt niet aantrekkelijk uit en deze foto vind je dan maar liefst 3 keer terug op de verpakking. Ik weet gewoon echt niet wie in deze tijd nog denkt dat zulke verpakkingen wel kunnen. Maar goed, gelukkig gaat het niet om de verpakking maar om de inhoud. De verpakking is in elk geval iets om snel weg te gooien.

Afneembare cilinder

Clitorispomp met afneembare cilinder Clitorispomp met afneembare cilinder

De cilinder is gemaakt van ‘industrial grade acrylic’ dus als ik het goed begrepen heb is dat in het Nederlands acrylaat en dat is een super stevig soort plexiglas. Het lijkt me dus veilig want stevig en niet poreus. De knijpbal is denk ik gemaakt van PVC, maar dat weet ik niet zeker. Maar aangezien je die alleen maar in je hand houdt, vind ik dat ook niet zo heel belangrijk.

Wat me aansprak is dat je de knijpbal los kon maken van de cilinder zonder dat het vacuüm verloren zou gaan. Dat leek me erg handig, want het is wel fijn om zo’n cilinder wat langer te laten zitten, maar dan hoeft er niet per se zo’n bal aan te hangen.

Hoe werkt dit?

Clitorispomp met afneembare cilinder Clitorispomp met afneembare cilinder

De eerste keer dat ik ‘m ging testen dacht ik dat het leuk was om dat met z’n tweeën te doen. Dus de cilinder en de bal met daaraan het buisje zitten los in de doos. En dan lijkt dat super simpel he, je duwt gewoon dat buisje in het gaatje van de cilinder en you’re good to go. Nou, misschien ben ik heel onhandig en mijn partner dan ook, maar we kregen het niet voor elkaar. In de doos zit verder geen gebruiksaanwijzing of instructies van hoe het zou moeten. We zagen wel op de cilinder een ijzeren dingetje dat je kon indrukken. Dus dat deden we en we hebben van alles geprobeerd, maar het werkte niet. De twee onderdelen gingen wel aan elkaar, maar als je de knijpbal indrukte, bleef die ingedrukt. In de cilinder gebeurde er niks en je kon ook niet een tweede keer knijpen. Dit was echt een anticlimax.

Poging 2

Clitorispomp met afneembare cilinder Clitorispomp met afneembare cilinder

Pas veel later die avond, ontdekte ik dat het eigenlijk super simpel was. We hadden gewoon niet ver doorgedrukt. Je moet het tuutje van het slangetje echt best hard in de bovenkant van de cilinder drukken tot hij echt niet meer verder kan. Eerder lijkt het al of hij goed zit, maar dat is dus niet het geval. Ik was in elk geval opgelucht dat het alsnog lukte. En ik dus alsnog deze clitorispomp kon gaan testen.

Ik besloot om gelijk maar te beginnen en zette de clitorispomp over mijn clitoris. Enthousiast kneep ik in de knijpbal en toen ik ‘m los liet, werd mijn clitoris in één keer heel hard vacuüm gezogen. Echt te hard. Dus, niet te hard knijpen. Gelukkig zit er een drukknopje onderaan de knijpbal en als je daar op drukt, laat ‘ie het vacuüm weer los. Of als je maar kort drukt, dan wordt het vacuüm wat minder sterk. Maar dit is dus duidelijk een seksspeeltje waar ik wel een gebruiksaanwijzing bij zou willen hebben waar dit soort dingen in staan, dan zou het allemaal wel wat soepeler verlopen.

Oh, werkt dat zo

Clitorispomp met afneembare cilinder Clitorispomp met afneembare cilinder

Bij de volgende poging wist ik nu helemaal hoe het moest, gewoon zachtjes knijpen dus. En dat ging veel beter. Het voelde ook echt wel lekker, het gevoel van mijn clitoris in die vacuümpomp was gewoon echt fijn. En best wel opwindend, stimulerend. Alleen merkte ik dat het gevoel al heel snel verdween. Ik moest dan eerst weer (voorzichtig) een beetje knijpen in de knijpbal en dan kwam het gevoel wel weer terug. Ik vroeg me af of mijn clitoris gewoon heel snel gewend raakte aan het gevoel of dat er ergens wat lucht ontsnapte waardoor het vacuüm gewoon vrij snel wat minder sterk werd.

Hij blijft niet hangen

Clitorispomp met afneembare cilinder Clitorispomp met afneembare cilinder

In de eerste instantie liet ik de bal er steeds gewoon aanhangen, maar toen ik ‘m er af haalde, kwam er ik er vrij snel achter dat er dus inderdaad het vacuüm steeds iets minder werd. Want na een tijdje viel de cilinder er gewoon af. Als je de bal er aan laat zitten, kan je dus tussendoor steeds even in de bal knijpen en dan gaat ‘ie er echt niet afvallen, maar als je niks doet, dan valt de clitorispomp er na een tijdje dus gewoon af.

Ik dacht dat het misschien lag aan de vorm van mijn vulva. Mijn clitoris ligt wat dieper verstopt dus ik dacht dat het misschien voor de clitorispomp lastig zou zijn om goed vacuüm te (blijven) zuigen omdat het natuurlijk niet echt een glad oppervlak is daar. Dus ik heb ‘m nog op mijn tepel getest, daar is het een stuk makkelijker om goed aan te sluiten natuurlijk. Maar ook daar verdween het vacuüm, nog iets sneller dan bij mijn clitoris zelfs.

Conclusie

Uiteindelijk werkte de clitorispomp dus niet helemaal zoals ik het graag zou willen, maar het gevoel was wel echt heel lekker. Het leek me super handig dat je de knijpbal eraf kon halen, maar in de praktijk kan je dat dus beter niet doen. Ook vond ik het lastig dat het met de knijpbal toch wat lastiger te doseren is allemaal. Dus hij voldeed niet aan mijn verwachtingen, maar alsnog is het wel zeker een seksspeeltje dat ik vaker zou gebruiken en waar ik erg van kan genieten. Alleen op een iets andere manier dan ik had verwacht.

Je kan de clitorispomp met afneembare cilinder hier bestellen bij Easytoys voor 29,95.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Toy review: Saiz Clitoris Pomp Premium | Tess Tesst - […] jaar testte ik ook al een clitorispomp, maar die had niet zo’n fancy handgrip zoals deze Saiz Clitoris Pomp…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.