Clandestine Devices Mimic

20-08-2017

Clandestine devices mimic

Ik weet dat een mooie verpakking meestal echt niks zegt over de toy. Ik weet dat een sextoy die er mooi uitziet meestal niks zegt over de kwaliteit ervan. Maar toen ik de Mimic zag, wist ik ook weer dat ik echt een sucker ben voor dingen die er mooi uitzien. Dus natuurlijk wilde ik deze apart ogende vibrator proberen. Gelukkig was Kim van Clandestine Devices zo lief om mij er één op te sturen in ruil voor mijn eerlijke review.

It’s so pretty!

Clandestine devices mimicDe doos van de Mimic vind ik dus écht heel mooi, het ziet er zo stylish uit. Matzwart met super koele mintgroene vlekken of golven en in het midden de Mimic, mooi en shiny, als een soort chique rog die door een mintgroene zee zwemt. Als je de doos open doet, is de binnenkant ook mintgroen en daar ligt, beschermt en verzegelt onder een plasticje: mijn Mimic. Ik word hier gewoon echt heel blij van, ik kan er niks aan doen.

De Mimic is gemaakt van siliconen, wat echt een goed materiaal is voor sextoys. Het silicone voelt ook echt lekker glad en zacht aan. Het middenstuk van de Mimic is stevig en aan de voorkant, bij het puntje is hij wat flexibel. De ‘vleugeltjes’ zijn aan de uiteindes heel flexibel. Ook is de Mimic oplaadbaar en waterproof.

Clandestine devices mimicAls je de Mimic oplaadt, gaat de onderkant, die voorzien is van een doorzichtig randje, knipperen. Het is zeker geen subtiel lichtje, maar toch vind ik dat niet erg. Het is allemaal wat futuristisch en dit past er gewoon bij. Maar je moet ‘m dus niet in je slaapkamer opladen terwijl je probeert te slapen. Niet dat ‘ie de hele kamer oplicht hoor, maar hij knippert fel genoeg om storend te zijn.

Tegenvallende vibraties

Toen de Mimic eenmaal opgeladen was en ik hem aanzette, was ik toch echt teleurgesteld over de trillingen. Ze voelden helemaal niet zo diep als ik had gehoopt en ook zeker niet zo hard als ik had gehoopt. Ik hou nu eenmaal van diepe en stevige vibraties. De Mimic heeft drie knopjes. Een aan/uit knopje, waarmee je ook door de verschillende vibratiepatronen kan scrollen, en een plus en min knopje, waarmee je hem harder of zachter kan laten vibreren.

Clandestine devices mimicHoewel ik de laatste tijd meer van vibratiepatronen ben gaan houden, doen de vibratiepatronen van de Mimic vrij weinig voor me. Of eigenlijk gewoon niets. Natuurlijk heb ik ze wel geprobeerd, maar voor mij werken ze gewoon niet. Maar de Mimic zelf doet, ondanks de niet sterkte vibratie, wel weer wel heel veel voor me. Nadat ik had geconstateerd dat de trillingen niet diep en niet hard waren, was ik bang dat dit zo’n toy was die er gewoon heel mooi uit ziet, met een mooie verpakking, maar eigenlijk gewoon niks was. Maar ik bleek er toch wel wat naast te zitten, de Mimic is echt wel een bijzondere toy.

Verrassende vorm

De vorm van de Mimic is anders dan, nou ja, dan eigenlijk elke andere sextoy die ik tot nu toe gezien heb. Hij doet me erg denken aan een rog, maar dan sexy. En ik hou echt niet van vissen, maar wel een beetje van de Mimic nu. De vorm van de Mimic nodigt echt uit om ermee te spelen. Met de Mimic op je kutje dan. Het was voor mij echt even ontdekken hoe ik ‘m het lekkerst vond voelen. Eigenlijk waren er meerdere manieren waarop ik hem lekker vind. Maar vooral was ik eigenlijk verbaasd. Normaal vind ik een sextoy met dit soort vibraties helemaal niet lekker.

De Mimic heeft aan de voorkant een puntje dat iets omhoog staat. Als ik met dat puntje, en het randje daar achter, langs de zijkant van mijn clitoris wreef, was dat echt heel lekker. Ook met het puntje over mijn clithood en clitoris glijden, met natuurlijk lekker wat waterbasis glijmiddel, was zo ontzettend lekker. Normaal als ik een vibrator gebruik, hou ik ‘m al vrij snel gewoon stil. Ik zoek een lekker plekje op, en daar hou ik ‘m gewoon tegenaan. Maar met de Mimic was het anders. Dit was echt bijna een combinatie van vingeren en vibratie. Alsof ik aan het vingeren was met de Mimic in plaats van met mijn vingers en ik hou daar echt van heb ik ontdekt.

Clandestine devices mimic Clandestine devices mimic Clandestine devices mimic

 

Bijzondere en veelzijdige sextoy met ruimte voor verbetering

Wat ik leuk vind aan deze vibrator is dat hij zoveel vorm heeft. Je hebt aan de onderkant en aan de bovenkant een soort heuveltje, je hebt het puntje en ook nog de vleugels. Allemaal plekken die weer anders voelen tegen je kutje. De vleugels fladderen bijna een beetje van de vibratie. Ik vond dat ook lekker voelen net naast mijn clitoris. Wanneer je met het puntje je clitoris stimuleert, kan de rest van de Mimic tegen je vulva vibreren. Je kan hem op zoveel manieren vasthouden en gebruiken.

Clandestine devices mimicHoewel de vibraties dus zeker niet de diepste of de hardste zijn, vind ik dit seksspeeltje toch wel echt lekker. Ik hou zelf echt van pinpoint stimulatie en dat lukt met het puntje van de Mimic perfect. Maar ook de andere delen van de toy vond ik erg lekker en leuk om mee te experimenteren. Ik ben nog steeds verbaasd dat ik een sextoy met dit soort trillingen lekker vind. Hoe het kan, is me ook niet helemaal duidelijk. Waarschijnlijk heeft het met het design van de Mimic te maken.

Ik hoop dat er ooit een tweede versie komt, met een betere, sterkere motor, dat zou echt een super sextoy zijn denk ik. Zeker omdat de Mimic niet goedkoop is, zou ik er wel een betere motor in verwachten. Maar voor nu ben ik ook best wel blij, want hoe dan ook, de Mimic is gewoon echt lekker!

Je kan de Mimic hier kopen bij Easytoys .

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Heb je de nieuwe versie (mimic plus) al uigetest? Want ik vind dat een hele leuke, maar als de vibraties tegenvallen..

    Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

  1. Giveaway Actie! | Toppers en Floppers | Het beste,slechtste van 2017 - […] Clandestine Devices Mimic […]
  2. Sextoy review by Tess: Clandestine Devices Mimic Plus | Tess Tesst - […] 2017 schreef ik al een review over de eerste versie van de Mimic. Deze review sloot ik af met…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.