Clandestine Devices Mimic Plus

12-04-2019

Sextoy review by Tess: Clandestine Devices Mimic Plus

In 2017 schreef ik al een review over de eerste versie van de Mimic. Deze review sloot ik af met deze tekst: β€œIk hoop dat er ooit een tweede versie komt, met een betere, sterkere motor, dat zou echt een super sextoy zijn denk ik.” Clandestine Devices heeft geluisterd en heeft nu de Mimic Plus uitgebracht. Een nieuwe, verbeterde versie van de originele Mimic. Ze stuurden β€˜m naar mij op in ruil voor mijn review. Ik was echt heel benieuwd om te ervaren of deze Mimic Plus echt beter zou zijn dan de originele Mimic.

De verpakking en de inhoud

Clandestine devices mimic plus Clandestine devices mimic plus

De verpakking van de Mimic Plus is ook weer heel mooi. Al vind ik β€˜m iets minder indrukwekkend dan die van de originele Mimc, maar dat komt vooral omdat ik nu de grijze versie gekozen heb, want de verpakkingen van de magenta versie is wel echt net zo mooi. De doos is klein en stevig genoeg om je speeltje in te bewaren, maar je krijgt er ook een eenvoudig bewaarzakje bij. In de verpakking vind je verder een magnetische USB oplaadkabel en een gebruiksaanwijzing.

De looks & specs van de Mimic Plus

Clandestine devices mimic plus Clandestine devices mimic plus

De Mimic Plus is net als zijn voorganger gemaakt van siliconen en ABS plastic, helemaal bodysafe dus. Hij is oplaadbaar en waterproof. De Mimic Plus heeft acht vibratiepatronen, waarvan één steady. Bij alle vibratiestanden kan je ook nog kiezen uit zes vibratiesterktes. De Mimic Plus ziet er bijna hetzelfde uit als de originele Mimic. Hij lijkt een beetje op een rog en heeft allerlei curves en aparte vormen die je niet zo vaak ziet bij seksspeeltjes. Wanneer je de Mimic Plus oplaadt of gebruikt, gaan de lichtjes in het ABSplastic gedeelte branden. Gelukkig is het licht nu iets minder fel dan bij de orginele Mimic. Er zitten drie knopjes op de Mimic. Het middelste rondje knopje is het power knopje, maar je kan er ook mee door de patronen klikken. Daarnaast heb je nog een plus- en minknopje, om de vibratieintensiteit in te stellen.

Genderneutrale toy

Clandestine devices mimic plus Clandestine devices mimic plus

Wat ik trouwens ook super tof vind, de Mimic wordt niet aangeprezen als sekstoy voor vrouwen, en ook niet eens als toys voor vulva’s. Er staat op de Mimic website vermeld dat deze toy voor iedereen en elk lichaam is. Super koel, meer gendervrije toys graag! Jay gaat de Mimic Plus ook nog testen, dus binnenkort kan je in zijn review lezen hoe de Mimic Plus het doet voor mensen met een penis.

Verschil tussen de Mimic en de Mimic Plus

Clandestine devices mimic plus Clandestine devices mimic plus

In de eerste instantie dacht ik dat de Mimic Plus er precies hetzelfde uit zag als de originele Mimic (op de foto’s het mintgroene exemplaar), maar er zijn toch een paar verschillen. Een belangrijk verschil is dat de Mimic Plus een magneetoplader heeft, waardoor je alleen maar twee kleine ronde magneetjes achterop de Mimic+ ziet. De originele Mimic had nog een gewoon stekkertje als oplader, waardoor je dus een klein klepje had om het gaatje af te dekken. Ook is de nieuwe Mimic een stukje groter en dikker en het puntje is net even wat anders gevormd. Wat mij betreft zijn dit zeker allemaal verbeteringen.

Verbeterde vibraties

Clandestine devices mimic plus Clandestine devices mimic plus

De vorm van de originele Mimic vond ik echt al geweldig, alleen de vibraties vielen wel echt tegen. De vorm compenseerde dat wel, maar mijn wens was toch echt een Mimic met goede vibraties. En dat is precies wat de Mimic Plus nu heeft. Niet zomaar goede vibraties, maar echt hele goede vibraties. Als je β€˜m aan zet, begint β€˜ie op het middelste standje en dat is gelijk al echt super krachtig. De vibraties zijn echt fijn diep en gaan van lekker zacht tot echt heel hard. Ik ben echt onder de indruk.

Het puntje

Clandestine devices mimic plus Clandestine devices mimic plus

Ik vind de vorm van de Mimic dus helemaal super, maar mijn favoriete deel is toch het puntje. Op het eerste gezicht lijkt het een hele kleine verandering in het puntje, maar ik vind β€˜m nu dus echt nog lekkerder. Ook dat de hele Mimic Plus wat dikker (het woord bulky komt in me op als omschrijving) maakt het gewoon net even wat lekkerder.

Als deze nieuwe Mimic Plus alleen maar betere vibraties had gehad, was ik al blij geweest. Maar nu ben ik gewoon echt onder de indruk. Ze hebben bij Clandestine Devices kleine veranderingen gemaakt die dit seksspeeltje gewoon echt nog veel beter maken. Het heeft even geduurd, maar de Mimic Plus is echt een awesome toy.

De Mimic Plus op mijn favorieten lijstje

Clandestine devices mimic plus Clandestine devices mimic plus

Ik gebruik wekelijks nieuwe sextoys. Daar zitten vaak toys bij die lekker zijn, die fijn voelen. Ze geven me bijna allemaal een goed orgasme. Maar het komt niet zo vaak voor dat ik echt heel enthousiast word van een toy. Zoals ik dat bijvoorbeeld ben over de Womanizer Premium, de We-Vibe Gala, de Zumio, de Njoy Pure Wand. Veel toys zijn gewoon gemiddeld tot goed, een aantal zijn slecht en een nog kleiner aantal vind ik echt geweldig. Maar de Mimic Plus staat nu dus echt op mijn lijstje met geweldige toys.

Zoveel te ontdekken bij de Mimic Plus

Clandestine devices mimic plus Clandestine devices mimic plus

Deze seks toy is gewoon echt veelzijdig. Door de aparte vorm heeft β€˜ie zoveel manieren waarop je β€˜m kan gebruiken. Of nou ja, manieren, het is niet dat je er iets heel anders mee doet, want bij alle manieren raakt β€˜ie gewoon mijn vulva, maar het effect van elke kant is weer zo anders. Met het puntje geeft hij echt die pinpoint stimulatie, maar door de kromming toch weer net anders dan andere toys dat doen. De vleugeltjes fladderen zachtjes heen en weer. Die kan je dus ook gebruiken om me clitoris mee te stimuleren, maar als je het puntje gebruikt, kunnen ze ook tegen je grote schaamlippen trillen. Aan de onderkant van het puntje heb je nog een wat smallere bobbel terwijl ajs je β€˜m omdraait, dan heb je tussen de vleugels weer een wat grotere bobbel. Allemaal dingen om uit te proberen dus en te ontdekken wat voor jou het lekkerst voelt. Of het gewoon lekker af te wisselen.

Indrukwekkend

Clandestine devices mimic plus Clandestine devices mimic plus

Ik schreef het al in mijn review over de originele Mimic, maar ook voor deze Mimic Plus geldt dat ik met deze sextoy veel meer beweeg dan met een andere sextoy. Meestal hou ik een vibrator gewoon tegen het plekje waar het lekker voelt en dat is het wel. Soms beweeg ik een klein beetje heen en weer, maar veel is het niet. Met de Mimic Plus heb ik veel meer dat ik beweeg. Dat ik afwissel. Er zijn gewoon zoveel lekkere gevoelens om te ervaren. Als je je hand er op legt, merk je echt dat β€˜ie hiervoor ontworpen is. Als je (een waterbasis) glijmiddel gebruikt (doe dat, echt, het is zoveel lekkerder, en wat mij betreft echt een must bij deze toy)en je hand op de Mimic Plus en je laat β€˜m over je vulva glijden. Het klinkt super simpel, en het is eigenlijk raar dat dit niet bij meer toys zo werkt, maar dit is echt zo fijn. Ja, ik hou van deze toy en ik ben onder de indruk van deze toy.

Conclusie

Clandestine devices mimic plus Clandestine devices mimic plus

Ik wou dat meer merken dit deden. Feedback ter harte nemen en hun toy gewoon verbeteren. En dan Γ©cht verbeteren. De Mimic is van een fijne toy met niet zulke goede vibraties uitgegroeid naar de Mimic Plus, een awesome toy, met geweldige vibraties en een nog betere vorm. Als je houdt van uitwendige stimulatie, kan ik je deze sextoy echt van harte aanraden. I love it!

Je kan de Mimic Plus hier in het grijs bestellen bij bol.com voor 79,99Β 

En hier vind je de magenta versie voor dezelfde prijs.Β 

Je kan β€˜m ook hier vinden bij Easytoys, voor 110,46.Β 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

7 Reacties

 1. Is deze qua zachtheid en trillingen vergelijkbaar met de iroha Yori?

  Antwoord
  • Nee, de Iroha Yoru (en anderen uit die serie) zijn echt extreem zacht omdat er onder het laagje siliconen nog iets anders zit. Speciaal om ze zo zacht en squishy te maken. Dat heb ik nog niet bij een andere vibrator gezien.
   De Mimic heeft echt krachtigere vibraties dan de Yoru.

   Antwoord
   • Bedankt voor de snelle reactie, ik wou namelijk weten of de irohas nog iets bij brengen als je al een mimic hebt. Zeker gezien de prijs van de irohas πŸ™

    Antwoord
    • Die Iroha’s zijn vooral fijn als je iets zoekt wat echt heel zacht is πŸ™‚

     Antwoord
 2. Wat een interessante vorm!

  Antwoord
  • Ja, tof hΓ¨! Ik vind het altijd super leuk als merken een nieuwe vorm bedenken. Zeker als die ook nog eens zo goed blijkt te werken.

   Antwoord
 3. Deze vind ik zo speciaal! Hoop echt dat ik hem win met de giveaway!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.