Clandestine Devices Mimic Plus | Vibrator review by Jay

17-04-2019

“Jay, de Clandestine Devices Mimic Plus is zo goed, jij MOET hem ook testen”. Dat is wat ik vorige week te horen kreeg van Tess. Het is dan ook inderdaad de tweede keer in korte tijd dat je een review gaat lezen over de Clandestine Devices Mimic Plus. De nieuwe en verbeterde versie van de Mimic.

Clandestine Devices

Clandestine Devices, wellicht dat je er nog niet eens zo vaak van hebt gehoord, en dat is niet heel vreemd, want dit bedrijf is niet zo breed als andere fabrikanten van seksspeeltjes. Ze hebben zich namelijk volledig geworpen op het maken en het creeëren van de Mimic, en nu dan de de Clandestine Devices Mimic Plus.

Dat zegt nogal wat, als een bedrijf zich bijna twee jaar lang bezig heeft gehouden met de verbetering van één product. En eerlijk is eerlijk, gezien ook het enthousiasme van Tess over de Clandestine Devices Mimic Plus, dat soort commitment werpt toch blijkbaar ook wel zijn vruchten af.

De orginele Mimic

Ik weet nog dat ik de eerste versie van de Mimic zag, een mooi gevormd, hoogwaardig product, waar met heel veel aandacht en interesse in en over het menselijk lichaam en zijn contouren aan was gewerkt.

We waren eigenlijk pas net begonnen om onze reviews “voor het eggie” te doen, en deze toy viel gewoon op, tussen de fallische vormen was dit een vreemde eend in de bijt. Nou ja, eend, manta rog, ofzo. Of is het nou een vogeltje?

Ik zeg hoogwaardig product omdat de afwerking super netjes was, het siliconen echt supergoed en superzacht was, en anatomisch/ergonomisch gezien was er eigenlijk helemaal niets aan te merken op deze toy.

Maar, en dat was meteen de grootste afknapper, de vibraties, die waren echt niet om over naar huis te schrijven. En hoewel ik twee jaar geleden gezien de vorm wel nieuwsgierig was naar dit seksspeeltje besloot ik na het aanvoelen van de vibraties er geen review over te schrijven.

Ik ken mijzelf, daar werd niemand blij van, en dus geskipt.

Clandestine Devices Mimic Plus

De clandestine devices mimic plus van bovenaf gezien, een grijze siliconen ergonomisch gevormde sextoy

Op het eerste gezicht is de Clandestine Devices Mimic Plus veel van hetzelfde. Althans qua vorm en handzaamheid van dit seksspeeltje is er visueel niet per se heel veel te zien.

Ik vind persoonlijk dat hij wel nog zachter aanvoelt dan zijn voorganger, en net iets zwaarder is, wat voor mijn grote handen wel fijn is, het gevoel dat je tenminste iets “vast” hebt.

Verder is de Clandestine Devices Mimic Plus voorzien van 3 knoppen. En kan je hem opladen via een magneetlader met een USB-stekker. Nah ja, dat kan je natuurlijk allemaal lezen in de review die Tess schreef over de Clandestine Devices Mimic Plus

Clandestine Devices Mimic Plus voor iedereen

Op de website van Clandestine Devices, en ook op al hun product promotie zie je de volgende slogan overal terugkomen

“THOUGHTFUL SENSUAL PRODUCTS THAT ARE DESIGNED FOR EVERYONE AND CAN BE ENJOYED BY ANYONE”

Ja sorry voor de all-caps in deze quote, maar ze schreeuwen het blijkbaar graag van de daken.

En waarom ook eigenlijk niet, een toy die voor vulva en penis bezitters leuk is, niet een specifiek gender probeert aan te spreken, da’s altijd tof, word ik in ieder geval altijd wel blij van.

Clandestine Devices Mimic Plus: Ergonomisch wonder?

Clandestine devices mimic plus

Door zijn vorm is de Clandestine Devices Mimic Plus makkelijk vast te houden, en is het handgevoel heel fijn.

Maar om nou te zeggen dat de Clandestine Devices Mimic Plus geoptimaliseerd is voor gebruik bij een penis, nee. En dat is eigenlijk niet zo heel erg. Maar ik zal proberen uit te leggen waarom ik dat zeg.

De vorm van de Clandestine Devices Mimic Plus zorgt ervoor dat je hem op een bepaalde manier wil vasthouden, in de palm van je hand, vingers langs de juiste curves. En dat werkt heel goed zeker als je je vulva wil stimuleren, maar ook bijvoorbeeld voor je perineum.

Echter, du moment dat je als penisbezitter natuurlijk je penis wil stimuleren met de Clandestine Devices Mimic Plus komt er iets om de hoek kijken, namelijk precies de vorm van dit seksspeeltje. Om echt fijn je eikel of de schacht van je penis te kunnen stimuleren moet je de Clandestine Devices Mimic Plus precies 90 graden draaien. En wellicht dat het een beperking van mijn (nogal grote stevige) lichaam is, maar mijn polsen kunnen geen hoek van 90 graden maken, en dus wordt het vasthouden van de Clandestine Devices Mimic Plus een beetje een kunstje.

Overigens wel een kunstje dat de moeite waar is, want de vibraties van de Clandestine Devices Mimic Plus zijn echt heel erg lekker.

Maar ook wel genoeg een turn-off voor mij om te denken dat de intentie in deze supergoed is, maar ja, there’s just no pleasing some people.

De Clandestine Devices Mimic Plus getest

Na bovenstaande gelezen te hebben denk ik wel dat duidelijk is hoe mijn testervaringen waren. Voor perineumstimulatie is de Clandestine Devices Mimic Plus echt heel fijn. Maar ja, ik persoonlijk, als bezitter van een penis, vindt perineum stimulatie heel lekker, maar er moet toch ook echt wel wat gebeuren “daarboven”.

En ook daar stelt de Clandestine Devices Mimic Plus niet teleur, goede diepe vibraties. Maar hoe houd ik dit ding nou in godsnaam vast? Hij moet namelijk zoals eerder als gezegd, op zijn kant, en dan is het vasthouden, ineens niet meer zo simpel. Het is wel te doen, maar ik had een soort “klauw-grip” en dat is niet per se de lekkerste houding.

Maar, dat is natuurlijk als je solo bezig bent. Het idee dat je partner ineens supercomfortabel deze vibrerende manta rog over je penis heen laat glijden is, nou ja, yummy.

Dus daarmee heeft Clandestine Devices wel gelijk. Ondanks dat het voor solospelers met een penis wellicht niet de ideale toy is, voor koppels is het heel fijn, en lekker. Een echte “mutual masturbation” aanrader dus.

De Clandestine Devices Mimic Plus schoonmaken

Het schoonmaken is natuurlijk wederom super simpel, want je kan de Clandestine Devices Mimic Plus gewoon onder de kraan afspoelen, en daarna met een pluisvrije doek afdrogen. Ik zei dus pluisvrij, want nou ja, goed silicone, stof, je weet wel.

Kudos Clandestine Devices

Het moet wel gezegd worden dat er maar weinig seksspeeltjes fabrikanten ZO goed luisteren naar de feedback van de reviewers en de mensen die hun producten kopen.

Het is ook zeer zelden dat een “verbeterde” versie ook echt een verbeterde versie is. Maar de Clandestine Devices Mimic Plus is een echte goede verbetering ten opzichte van hun originele Mimic.

Dus een dikke vette buiging voor jullie Clandestine Devices, well done.

Conclusie

En dan mijn conclusie, een niet zo’n makkelijke conclusie, althans, een conclusie waar meerdere lagen aan zitten. Dus let even goed op, I warned ya.

Is de Clandestine Devices Mimic Plus een seksspeeltje dat ik je als solo penisbezitter of als “paar” penisbezitters zou aanraden? Nee, daarvoor zijn er veel betere toys die beter met penissen werken, zoals bijvoorbeeld de Fun Factory Manta.

Is dit een toy die ik een vulva bezitter zou aanraden, nou ja, ik heb geen vulva, dus weet ik veel, maar Tess vindt van wel, dus dat zegt wat.

Ben je echter een “paar” waarin zowel een vulva als een penis als bezit mag worden geclaimd, dan zou ik hem zeker aanraden. Een leuke toy voor de vulva bezitter, een heerlijke sensatie als de vulva bezitter de penis bezitter stimuleert…geniaal, heerlijk, fijn, waar voor je geld en extra efficiënt, doen dus.

Je kan de Mimic Plus hier in het grijs bestellen bij bol.com voor 79,99 

En hier vind je de magenta versie voor dezelfde prijs. 

Je kan ‘m ook hier vinden bij Easytoys, voor 110,46. 

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.