Vlog: Mini review door Jay en Tess over de Clandestine Devices Mimic Plus

21-04-2019

Vlog: Mini review door Jay en Tess over de Clandestine Devices Mimic Plus

De Clandestine Devices Mimic Plus is een toy die geschikt is voor iedereen. Er zijn niet zoveel seksspeeltjes die echt genderneutraal zijn, helaas, maar de Mimic Plus is er dus wel zo ÊÊn en ik vind dat tof. De Mimic Plus is de verbeterde versie van de originele Mimic. Jay en ik schreven er allebei al een review over, maar omdat ik zoveel Mimic Plus liefde voel, hebben we er ook nog een video over opgenomen waarin we je in het kort vertellen wat we van deze toy vinden.

Je kan onze video over de Clandestine Devices Mimic Plus bekijken door hieronder op de afbeelding te klikken.

Vlog: mini review door jay en tess over de clandestine devices mimic plus

Als je nog niet geabonneerd bent op mijn YouTube kanaal, doe dat dan nu. Dan ben ik vandaag extra blij! Je kan dat doen door hier te klikken.

Help Tess Tesst gratis

Als je een seksspeeltje, glijmiddel of sexy lingerie setje gaat bestellen (of een willekeurig product bij Bol.com), zou ik het echt heel fijn vinden als je dat via mijn linkjes hier onder doet. Ik krijg dan een klein percentage van jouw aankoopbedrag, zonder dat dat jou iets kost. Op die manier sponsor je Tess Tesst helemaal gratis! Ik krijg geen persoonlijke gegevens te zien over jou en jouw bestelling.

Bol.com

BDSMstore.nl

Christine le Duc

EASYtoys.nl

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Pabo.nl

Lovehoney

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.