Chrystalino Gallant Blue | Glazen dildo review door Jay

05-12-2018

Ik kreeg de Chrystalino Gallant Blue van Shots in ruil voor een eerlijke review

Chrystalino Gallant Blue, is dit meer van hetzelfde?

Alweer een blauwe glazen dildo? Dit zal je misschien denken als je je realiseert dat ik niet zo heel lang geleden al een andere telg uit de Chrystalino lijn aan een review onderwierp.

En ja, ergens heb je wel gelijk, de Chrystalino Gallant Blue heeft gewoon heel veel weg van de Chrystalino Superior die ik de vorige keer reviewde. En toch blijkt dat kleine verschillen grote gevolgen kunnen hebben.

Hetzelfde maar toch wel degelijk anders

Nu is het natuurlijk zo dat de Chrystalino Gallant Blue net zoals de Superior is gemaakt van blauw gekleurd borosilicaat glas. En dus ja, het is ook een glazen toy. Maar als je kijkt dan is de vorm toch echt anders, maar evengoed geoptimaliseerd voor prostaat of G-spot gebruik, althans zo lijkt het.

Maar wat mij heel duidelijk werd tijdens deze testsessies en het schrijven van deze review is dat een paar millimeter, een net iets andere vorm en andere kleine verschillen grote gevolgen kunnen hebben.

Chrystalino Gallant Blue unboxing

Chrystalino gallant blue | glazen dildo review door jay

Ik heb in mijn review over de Chrystalino Superior al een lange duidelijke omschrijving gegeven over de verpakking, en nu is Shots gelukkig consequent en zit ook de Chrystalino Gallant Blue in een mooie elegante doos die niet anders dan stijlvol is te noemen. Nu heeft consequent zijn niet alleen voordelen, want ook bij deze Glazen Dildo zit geen opbergzakje of ander opbergmedium (anders dan de vrij grote doos), en dat is en blijft een gemis.

De Chrystalino Gallant Blue is zelf van een mooi stuk egaal gegoten (of geblazen) blauw borosilicaatglas en voelt goed afgewerkt aan. Deze Chrystalino heeft een uitlopend uiteinde, waar de Superior meer een goed handvat heeft. Je zou dus kunnen stellen dat het doel van deze dildo misschien toch echt heel anders is.

Chrystalino Gallant Blue getest

Ik vind de Chyrstalino lijn meer een “budget” unisex lijn dan dat het specifiek voor prostraatdragers is, sterker nog het is eigenlijk vooral gemaakt met vaginabezitters in gedachte, maar omdat prostaten en G-spots blijkbaar toch wel iets met elkaar te maken hebben zijn een hoop g-spot toys “toevalligerwijs” ook meestal minimaal wel oké voor de prostaat.

Daar het hier weer om een glazen toys ging mocht ik weer aan de slag met mijn Intimate Earth siliconenbasis glijmiddel, daar werd ik dan wel weer blij van, want voor anaal is siliconen nou eenmaal (vind ik dan) het lekkerst.
Het is de goede consistentie, het plakt niet zo, het blijft maar glijden, en nou ja, het voelt gewoon goed.

Dat geld overigens ook voor de Chrystalino Gallant Blue, deze is een stuk smaller dan de andere Chrystalino en is eigenlijk meteen fijn om te voelen.

Echter fijn is wel wat het voor mij in ieder geval blijft, niet whuhu, oh mijn hemel wat moet je die kopen! Nee, gewoon lekker. En zeker als je van het “goed gevulde” gevoel houdt zou ik de Chrystalino Gallant Blue willen aanraden.

Echter deed het mijn prostaat, letterlijk en figuurlijk niets. Blijkbaar is de kromming net te zwak, of de knop net te smal. Maar er gebeurde niets, niet eens een tinteling.

Maar goed gevuld voelt eigenlijk ook best prettig, het feit dat deze dildo zo snel je lichaamstemperatuur overneemt is ook buitengewoon prettig.

En zoals ik al zei, als je van goed gevuld houdt, dan stelt de Chrystalino Gallant Blue zeker niet teleur.

Ik kan mij dus voorstellen dat deze toy voor vagina bezitters ook voor die doeleinden erg lekker kan zijn. Ik heb natuurlijk geen G-spot, en iedereen is anders, dus misschien is het ook daarvoor wel een idee?

Chrystalino gallant blue | glazen dildo review door jay

Chrystalino Gallant Blue schoonmaken

Schoonmaken van glazen seksspeeltjes is natuurlijk heel makkelijk, beetje zeep, beetje water, hoppa presto en schoon.

Je zou hem zelfs zo maar in je vaatwasser kunnen doen, hoef je eigenlijk helemaal niets meer te doen, nou ja op de knopjes te drukken.

Of de rest van je huishouden blij wordt van een anaal of vaginaal toy tussen de bakjes met restjes appelmoes etc. is natuurlijk deel twee, maar hey: Mens durf te leven!

Conclusie

De Chrystalino Gallant Blue is een erg fijne glazen dildo, die door zijn vorm erg fijn aanvoelt en ook voor de beginner makkelijk anaal in te brengen zal zijn.

Dat gezegd hebbende is dat eigenlijk alles wat er over te zeggen valt, hij is erg fijn, leuk om je kont mee op te warmen voor eventueel wat groters of iets dat wat breder is.

Voor vaginaal gebruik durf ik er niet zoveel over te zeggen, anders dan bovenstaande, ik heb immers geen vagina, dus ik wil ook geen aannames doen.

De Chrystalino Gallant Blue is echter wel enorm goed geprijsd en van goede kwaliteit, dus mocht je gewoon eens je glascollectie willen beginnen, of gewoon uitbreiden, dan val je je zeker geen buil aan deze Chrystalino Gallant Blue.

Je koop de Chrystalino Gallant Blue bij Shotstoys voor € 29,95

Met code “Tess25” krijg jij als Tesstesst lezer ook nog eens korting op de Chrystalino Gallant Blue

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.