Cat’s claw tawse en Victorian Governess Tawse | Kink review by Jay

04-07-2018

Zoals jullie misschien weten of niet, ik ben ook een kinkster, daarom ben ik blij dat ik van Meo.de deze twee Tawse kreeg in ruil voor een eerlijke review.

Tawse wa?

Voor die mensen die nu denken, “tawwadde?” een korte uitleg over de Tawse, wat het is, en wat je er mee doet.

Tawse: Wat doe je er mee?

Afhankelijk van je insteek doe je met een Tawse een van twee dingen, je gebruikt hem om er iemand mee te slaan (waar je natuurlijk consent voor hebt), of je ontvangt klappen met een tawse (waar je natuurlijk je consent voor hebt gegeven).

Ben je dus niet masochistisch of sadistisch, dus je houdt niet van het geven of ontvangen van pijn, dan is een tawse duidelijk niet iets dat jij in je speelgoedcollectie hoeft te hebben.

Okee, slaan dus, maar waar is het van gemaakt?

Er is eigenlijk geen voorschrift voor het materiaal waar een tawse van gemaakt moet zijn, maar de meeste zijn gemaakt van leer. De Cat’s Claw en Victorian Governess zijn daar dan ook geen uitzondering op.

Maar welke gek bedenkt zoiets dan?

Natuurlijk komt dit martelwerktuig uit het onderwijs, maar de tawse of ook wel taws komt uit het Schotse en Engelse onderwijswezen. Voor mensen die wel eens een historische film bekijken, de tawse werd door docenten en leerlingen ook wel “the strap” of “the belt” genoemd.

In 1987 werd het ouders (in Schotland en Engeland) pas toegestaan om te beslissen dat deze manier van lijfstraf niet mocht worden toegepast op hun kinderen, daarvoor was het aan de school om dit te bepalen

Als je in Schotland vroeger een jeugddelinquent liep je tot 1948 ook nog de kans om deze lijfstraf op te lopen mocht je je niet aan de wet houden.

De Taws die op scholen gebruikt werden zijn inmiddels collectors items bij zowel kinksters als gewoon verzamelaars, voor kinky gebruik word de Taws gelukkig nog steeds nieuw gemaakt en zijn deze “seksspeeltjes” in verschillende prijs- en kwaliteitsklasses te verkrijgen

Verschillende prijzen

Ook de Cat’s claw en de Victorian Governess taws hebben beide een ander prijsniveau. De Cat’s claw is de goedkoopste voor net onder de vijfentwintig euro. De Victorian Governess heeft mede door de naam al een wat duurdere uitstraling en is dan ook van een hoger prijsniveau. Je kan hem dan ook kopen voor € 69,-.

Meo.de Cat’s Claw Tawse

Cat’s claw tawse en victorian governess tawse | kink review by jay

Als eerste een review en test van de Cat’s Claw Tawse, de goedkoopste van de twee taws in deze review.

Deze Tawse bestaat uit een handvat en 3 lange lederen strengen. De strengen en het handvat zijn allemaal van dun leer, wel echt leer, maar je kan voor die prijs natuurlijk ook niet echt een super de luxe leren product verwachten.

De constructie is verder solide genoeg, maar naar mijn smaak een beetje te licht. Daardoor slaat de Cat’s claw niet helemaal lekker omdat er niet genoeg gewicht achter zit (naar mijn smaak) ik vind het dan ook moeilijk om goed te mikken, en ik vind accuratesse bij welk slagmateriaal dan ook echt wel een must. Voor mij is iemand gewoon “random” ergens raken een no-go.

Cat’s claw tawse en victorian governess tawse | kink review by jay

Voor anderen is dat natuurlijk minder een probleem. De slag effecten van de Cat’s claw werden door mijn partners omschreven als “Jemig dat ding is vals!” en “ ROT OP MET DAT DING DAT DOET ZEER”. Daarmee is denk ik dat wel duidelijk is dat elke sadist deze toch relatief goedkope tawse wil hebben, mits je van licht slagmateriaal houdt natuurlijk.

De Victorian Governess Tawse

Cat’s claw tawse en victorian governess tawse | kink review by jay

In een poging om “the real deal” te maken is de Victorian Governess Tawse gemaakt, als je de site van Meo.de moet geloven waan je je in Victoriaans Engeland en krijg je van je docent of gouvernante met deze Tawse voor je broek.

De Governess is dan ook gemaakt van dik zwart leer, is gespleten waardoor er dus 2 “lippen” ontstaan. Het leer is doorgestikt aan beide zijden en voelt fijn aan.

Door de dikte van het leer en zijn lengte van toch 50 cm lang en 10 cm breed heeft de Victorian Governess dan ook precies het goede gewicht om mee te slaan, zoals ik al eerder zei, naar mijn smaak dan.

Cat’s claw tawse en victorian governess tawse | kink review by jay

Je kan goed “mikken” de slagen komen aan waar je ze wil hebben en al met al een erg leuk en lekker stuk leren slagmateriaal waar ik van vindt dat je het echt moet hebben. Koop dit ding, het is zijn geld meer dan waard.

Conclusie

Voor mensen die net beginnen, niet zo veel (slag)kracht in hun armen hebben of gewoon houden van dunne tongen en scherpe pijn zou ik de Cat’s Claw zeker aanraden. Voor zijn prijs krijg je gewoon een leuk stuk speelgoed dat zeker doet waar je het voor koopt.

Mocht je moeten kiezen en toch een wat breder budget en meer ervaring hebben (hoewel je als beginner ook niet echt zal misslaan met de Governess) dan is de Victorian Governess wat mij betreft de beste keuze. Het materiaal, het gewicht en de uitstraling maken dat je dit stuk leer echt wel in je speeltas wil hebben.

Helaas wordt de Cats Claw Tawse niet meer verkocht bij Meo.de, en is hij nergens meer te krijgen.

Voor de Victorian Governess kan je ook bij meo.de terecht, je bent dan wel € 69,90 kwijt.

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.