CalExotics Slay #TickleMe – vibrator review

24-08-2020

De Slay serie van CalExotics ziet er echt zo cute uit! Er zijn zeven verschillende minivibrators in deze lijn en ze zien er allemaal zo tof uit. Ik kreeg de CalExotics Slay #TickleMe van de groothandel Scala in ruil voor mijn review. Vorige week schreef ik al over de CalExotics French Kiss Casanova, waar ik super enthousiast over was. Ik was benieuwd of deze Slay minivibrator me net zo blij zou maken.

Specs

Materiaal: Siliconen, dus bodysafe
Oplaadbaar: Ja, met USB-kabeltje
Standjes: 10 standen, waarvan 3 steady
Waterproof: Ja
Verkoopprijs: 39,75, hier te koop bij Drogisterij.net
Is ’t wat? Best lekker

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de calexotics slay #tickleme De achterkant van de verpakking van de calexotics slay #tickleme

De verpakking is eenvoudig, maar ik vind β€˜m wel leuk. Het Slay logo ziet er tof uit en ik vind het grappig dat de naam met een hashtag begint. De kleurtjes zijn tof en nou ja, prima verpakking dus.

Op de achterkant van de doos vind je alle informatie over de toy die je nodig hebt. En voor de verandering staat er geen foto en verklaring van de CEO van CalExotics op de doos, dus dat stemt mij al best wel blij.

In de verpakking vind je natuurlijk de Slay #TickleMe, maar ook het USB-oplaadkabeltje, een papiertje met travellock info en een algemene gebruiksaanwijzing. Die vreselijk is, maar daar schreef ik eerder al over.

Mijn eerste indruk van de CalExotics Slay #TickleMe

De calexotics slay #tickleme naast een lipstick. Hij is net iets langer dan de lipstick De calexotics slay #tickleme in mijn hand

De #TickleMe was kleiner dan ik had gedacht. Hij ziet er echt super schattig uit. Sommige sextoys zien er wat indrukwekkend (of voor sommigen misschien zelfs eng) uit, maar deze Slay vibrator niet. Een en al cuteness.

Hij deed me een beetje denken aan een tropische bloem. De bovenkant voelt super flexibel, het is maar een vrij dunne laag siliconen. Het tongetje is ook flexibel, maar iets minder flexibel dan het deel er omheen.

Ik was wel gelijk benieuwd naar hoe deze sextoy zou voelen.

De Test van de CalExotics Slay #TickleMe

De calexotics slay #tickleme en een flesje pjur woman nude De calexotics slay #tickleme bij het plantje

Ik zeg altijd dat glijmiddel alles beter maakt. En met seksspeeltjes is dat ook echt zo. Maar zeker bij speeltjes zoals deze, met bewegende tongetjes en pinpointstimulatie, is het echt heel belangrijk om genoeg glijmiddel te gebruiken. Anders kan het al snel pijnlijk gaan voelen. En dat is niet de bedoeling. Gebruik bij een seksspeeltje van siliconen altijd glijmiddel op waterbasis. Siliconenglijmiddel kan het materiaal van je speeltje aantasten. Ik gebruikte Pjur Woman Nude, één van mijn favoriete glijmiddelen.

In de eerste instantie was ik niet heel erg onder de indruk van de Slay #TickleMe. De vibraties zijn vrij buzzy. Ik moet wel zeggen dat in combinatie met pinpointstimulatie buzzy vaak wel werkt voor mij. Ik had de top van de vibrator tegen mijn vulva aangeduwd, waardoor het tongetje mijn clitoris stimuleerde. Bij de CalExotics French Kiss Casanova voelde dat echt super lekker, maar bij deze #TickleMe was het niet meer dan β€˜best lekker’. Het was prima, maar niet super.

Bekijk het eens van de andere kant

De calexotics slay #tickleme , ik deuk de rand in Close-up van het knopje

Dit was de manier waarop ik bedacht had dat deze sextoy te gebruiken was. Maar toen ik β€˜m iets draaide en met de zijkant van de top de zijkant van mijn clitoris stimuleerde, werd ik al een stuk enthousiaster. Omdat dat siliconen vrij dun is, maakt dat door de vibraties ook allerlei bewegingen. Het flappert een beetje. En dat flappert heel lekker zo tegen de zijkant van mijn clitoris.

Ik weet niet zo goed hoe ik dit soort stimulatie moet noemen. Valt dit nog onder pinpointstimulatie? Normaal zou ik iets met een klein puntje pinpointstimulatie noemen. Dit is een lang stuk, dus voldoet daar niet echt aan. Maar hoe je het ook noemt, het voelt wel echt lekker.

Je kan dit zowel horizontaal als verticaal gebruiken. En je kan ook nog de achterkant van de top gebruiken. Allemaal leuke opties om uit te proberen!

Waar voor je geld

Close-up van de verpakking van de calexotics slay #tickleme Ik beweeg het tongetje van de calexotics slay #tickleme met mijn vinger

De CalExotics Slay #TickleMe is niet echt een dure vibrator. Dat merk je ook duidelijk aan de buzzy, niet super krachtige vibraties. Ook gaat hij vol opgeladen maar 35 minuten mee als je β€˜m op het hoogste standje gebruikt, terwijl hij wel 2,5 uur moet opladen. Maar ik denk dat voor wat β€˜ie kost, je wel waar voor je geld krijgt. Je hebt een oplaadbare toy van bodysafe materiaal, die best veelzijdig is in gebruik. En dat voor (ruim) onder de 50 euro.

Conclusie

De achterkant van de calexotics slay #tickleme Close-up van het slay logo

Deze CalExotics Slay #TickleMe is best wel een leuke minivibrator. Ik ben er niet super enthousiast over, maar ik vind β€˜m zeker niet slecht. Dit lijkt me een prima toy als je nog geen seksspeeltjes hebt, of als je een keer pinpoint stimulatie wil proberen maar er niet teveel geld aan uit wilt geven.
Ik vind het leuk dat je β€˜m op meerdere manieren kan gebruiken en hij ziet er ook gewoon cute uit.

Je kan de CalExotics Slay #TickleMe hier bestellen bij Drogisterij.net voor 39,75 euro

 

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.