CalExotics Slay #ThrillMe

29-03-2021

De Slay serie van CalExotics vind ik er echt zo cute uitzien. Eerder schreef ik al over de Slay #TickleMe. Maar deze keer kreeg ik de Slay #ThrillMe van CalExotics. Een kleine vibrator die me erg geschikt lijkt voor pinpoint stimulatie.

Specs

Materiaal: Siliconen en ABS-plastic, helemaal bodysafe dus
Oplaadbaar: Ja
Standjes: 10 standjes, waarvan 3 steady
Waterproof: Ja
Verkoopprijs: Rond de 30 euro, hier te koop bij bol.com
Is ’t wat? Ik vind ‘m best wel lekker!

Verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de calexotics slay #thrillme. De achterkant van de verpakking van de calexotics slay #thrillme. Je ziet een foto van de toy en wat tekst.

Ik vind dit best wel een toffe verpakking. Het is niet heel bijzonder, maar het heeft wel een cute uitstraling. Het Slay logo ziet er tof uit met die shiny strepen. Het kleurtje van de verpakking past ook leuk bij de toy. En de naam van de toy vind ik sowieso ook leuk. Details, maar ik val daar wel voor.

In de verpakking vind je de Slay #ThrillMe zelf natuurlijk, die zie je ook al liggen door het doorkijkje. Verder is er een USB-oplaadkabeltje en een hele kleine en summiere gebruiksaanwijzing. Maar zeg eens eerlijk, hoeveel gebruiksaanwijzing heb je nodig voor een toy met één knopje? Alle informatie die op dit papiertje staat, vind je overigens ook op de achterkant van de doos.

En ik wil toch nog even zeggen hoe fijn ik het vind dat er op deze verpakking geen foto staat van de CEO van CalExotics.

Mijn eerste indruk van de Slay #ThrillMe

De calexotics slay #thrillme in mijn hand. De calexotics slay #thrillme ligt naast een lipstick. De vibrator is net iets groter.

Ik zei het al, maar ik vind deze minivibrator dus echt heel cute. De vorm spreekt me aan, want ik hou erg van pinpoint stimulatie. Het bolletje aan de bovenkant van de vibrator is vrij klein, dus dat belooft veel goeds voor mij (en alle andere mensen die van pinpoint stimulatie houden).

De bovenkant van de Slay #ThrillMe is heel flexibel. Dat had ik eigenlijk niet verwacht, maar het voelt wel goed. Ik vraag me ook af of dit betekent dat de top een beetje zal gaan ‘zwiepen’ door de vibraties.

Het knopje en de memory functie

Close-up van het knopje van de calexotics slay #thrillme De calexotics slay #thrillme in mijn hand. Ik verbuig de bovenkant om te laten zien hoe flexibel die is.

Aan de onderkant zit één knopje. Dit is het powerknopje (even 3 seconden indrukken) en met dit knopje klik je ook door de tien standjes heen. Wat ik super onhandig vind, is dat deze Slay #ThrillMe een memory functie heeft. Dat betekent dat wanneer je ‘m aanzet, hij automatisch verder gaat met het standje waarop je ‘m had staan toen je ‘m de laatste keer uitzette. Ik heb het al vaker gezegd, maar ik ga het nu weer zeggen. Niemand wil dit. Echt. Dit is zó onhandig voor een toy met maar één knopje. Als ik per ongeluk een keer te veel klik en ik kom in de patronen terecht in plaats van bij het hardste steady standje, wil ik niet weer door alle standjes heen klikken om bij mijn favoriete standje uit te komen. Ik wil ‘m dan gewoon even uit zetten en weer aan, zodat ik opnieuw bij standje één kan beginnen.

Ook wil ik wanneer ik net begin met masturberen waarschijnlijk beginnen met een zachter standje. En niet bij het standje wat ik de vorige keer als laatste heb gebruikt om klaar te komen. Memory functies zijn kut. Tenzij zo’n memory functie precies zou onthouden hoe ik het fijn vind, of ik dat gewoon zou kunnen inprogrammeren. Eerst heel even standje één, dan door naar standje twee en dan na een paar minuten standje drie. Misschien heel even wat patronen proberen, om wat te teasen, en dan gewoon weer standje drie. Als dat vanzelf zou gaan, zou ik dat best tof vinden. Maar dit is gewoon kut.

De test van de Slay #ThrillMe

De calexotics slay #thrillme naast een flesje sliquid glijmiddel De calexotics slay #thrillme van bovenaf gezien.

Een beetje glijmiddel maakt (bijna) alle sextoys lekkerder, dus ik gebruikte natuurlijk een beetje Sliquid want dat is het beste glijmiddel als je het mij vraagt. Lang niet alle glijmiddelen zijn goed voor je vagina. Ik probeer zelf vooral glycerine en parabenen te vermijden. Bij een speeltje van siliconen kan je het beste waterbasis glijmiddel gebruiken.

Eerlijk gezegd had ik niet zulke hele hoge verwachtingen van de Slay #ThrillMe. Deze minivibrator ziet er zo cute uit. Dit leek me typisch zo’n vibratortje wat super leuk is voor ‘beginners’, als eerste seksspeeltje. Maar toen ik ‘m begon te testen, verraste hij me eigenlijk direct.

De vibraties zijn echt niet zo diep. Niet super buzzy ook hoor, maar nou ja, zeg maar echt van die gemiddelde vibraties. Maar omdat de kleine ronde top van de Slay #ThrillMe zo gericht stimuleert, voelde het wel heel intens.

Zoals ik al verwacht had, zwiept de bovenkant ook een klein beetje mee, omdat het deel er onder zo flexibel is. Dat maakt het gevoel extra lekker.

Nu is het wel zo dat het hierdoor eigenlijk fijner, of in elk geval intenser, voelt als je niet drukt met deze vibrator. Sommige mensen vinden het fijn om een vibrator echt tegen hun clitoris of vulva aan te duwen. Soms zelfs best krachtig. Maar met een vibrator als deze, is het effect juist groter als je ‘m heel zachtjes tegen je clitoris of vulva aan laat trillen, of zelfs net iets daar naast houdt.

Ik vond het gevoel van deze (best wel) pinpoint stimulatie super lekker en ik kon er ook makkelijker van klaarkomen dan ik van tevoren verwacht had. Zo cute, maar ook zo effectief, deze Slay #ThrillMe.

Zoals verwacht, vond ik het ene knopje dus niet zo handig werken. Ik heb echt de voorkeur voor vibrators met een plus en min knopje, maar goed, je kan niet alles hebben. Deze Slay #ThrillMe is klein, schattig, effectief en niet zo duur. Als dat knopje het enige nadeel is, kan ik daar prima mee leven.

Conclusie

De CalExotics Slay #ThrillMe is echt beter dan ik van tevoren had verwacht. Zeker voor deze prijs vind ik dit gewoon een hele toffe minivibrator. Ik heb een aantal hele fijne orgasmes gehad, dus yay! Het is niet de allerbeste vibrator natuurlijk, maar zeker eentje die je er goed bij kan hebben, wanneer je wat meer pinpointachtige stimulatie wilt uitproberen.

Je kan de CalExotics Slay #ThrillMe hier bestellen bij bol.com voor rond de 30 euro.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.