CalExotics Silicone Grip Thruster

11-12-2020

Ik hou van dildo’s! Allerlei soorten dildo’s, maar dildo’s met handvat zijn altijd wel lekker praktisch. Nu is het zo dat ik niet zo vaak siliconen dildo’s met handvat tegen kom, dus toen ik deze CalExotics Silicone Grip Thruster zag, was ik wel gelijk geïnteresseerd. Van Euphoria kreeg ik een exemplaar voor mijn review.

Specs

Materiaal: Siliconen, bodysafe dus
Oplaadbaar: n.v.t.
Standjes: Je moet ‘m zelf (laten) bewegen
Waterproof: Ja
Verkoopprijs: 36,99 euro, hier te koop bij Euphoria
Is ’t wat? Klein maar lekker!

Mijn eerste indruk van de CalExotics Silicone Grip Thruster

De calexotics silicone grip thruster in de plastic blisterverpakking. Er zit een witte inlay in met paarse details. Het is vrij simpel. De achterkant van de verpakking van de calexotics silicone grip thruster. Je ziet een kleine foto van de toy en veel tekst.

Voor de verpakking hoef je deze CalExotics Silicone Grip Thruster niet te kopen. Zo’n plastic blisterverpakking, het kan eigenlijk gewoon niet meer. Het is super eenvoudig en wanneer je ‘m openmaakt, gooi je de verpakking gelijk weg. Ik zie dan liever een mooie doos, of in elk geval een tof bewaarzakje.

De CalExotics Silicone Grip Thruster zelf is vrij klein. Het valt me gelijk op hoe hard deze dildo is. Ik weet dat siliconen in verschillende hardheden te maken is, maar hier was ik wel een beetje verbaasd over. Over het algemeen ben ik toch gewend aan wat zachtere siliconen toys. De toy is nog wel een heel klein beetje buigbaar, maar bijna niet.

Wat is er zo leuk aan een dildo?

De calexotics silicone grip thruster naast een lipstick. Het deel wat je in kan brengen, is niet veel langer dan de lipstick. Ik heb het handvat van de calexotics silicone grip thruster vast in mijn hand.

Voor mijn gevoel heb ik het al best vaak over waarom ik dlido’s leuk vind, maar ik krijg toch regelmatig vragen van mensen over wat er nou leuk is aan een dildo. Wat ik het vaakst hoor, is wat ik zelf vroeger ook altijd dacht: ‘waarom zou je een dildo kopen als je ook een vibrator kan kopen? Je kan toch ook gewoon de vibratie uit laten, en dan heb je hetzelfde effect.’

Nou, niet dus. Dildo’s hebben vaak veel interessantere vormen dan vibrators. Er hoeft geen rekening gehouden te worden met waar de motor en de batterij geplaatst moet worden. Er hoeft geen rekening gehouden te worden met of de vibraties nog wel goed doorgegeven worden. Het gaat allemaal om de vorm. En soms ook om de structuur.

Mijn G-spot gaat het lekkerst op wrijving en niet op vibratie. Dus een dildo doet over het algemeen ook veel meer voor mijn G-spot dan een vibrator. Een dildo gebruik ik meestal om een stootbeweging mee te maken. Sommige dildo’s voelen ook heel lekker als je ze een beetje ronddraait. Je kan zelf een beetje experimenteren wat voor jou fijn voelt. Maar ook met stoten kan je natuurlijk ook ontdekken hoe het voor jou fijn voelt. Wil je harde en diepe stoten, of juist kort en snel, onregelmatig, of bijna strelend? Het is voor iedereen anders.

De test van de CalExotics Silicone Grip Thruster

De calexotics silicone grip thruster naast een flesje pjur woman nude Close-up van het handvat van de calexotics silicone grip thruster. Je ziet een ruitjes patroon in reliëf.

Natuurlijk gebruikte ik glijmiddel, want met glijmiddel is alles lekkerder. Siliconen glijdt van zichzelf ook niet heel goed, dus ik zou het je ook zeker aanraden. Ik gebruikte Pjur Woman Nude, een heel fijn glijmiddel zonder vervelende ingrediënten.

Hoewel ik eerst een beetje mijn twijfels had over de hardheid van de CalExotics Silicone Grip Thruster, kwam ik er al héél snel achter dat dit eigenlijk heel goed werkt voor mij. Deze dildo is misschien klein, maar whoah, zo intens! Ik moet zeggen dat ik deze heftigheid niet verwacht had.

Mijn G-spot doet het goed op best wel stevige stimulatie, nou, dat geeft deze CalExotics Silicone Grip Thruster ook echt wel! Wanneer je van de zachtere aanrakingen en stimulatie bent, kan je deze dildo met handvat denk ik beter overslaan.

De Thruster heeft een realistische look (behalve dat ‘ie paars is en een handvat heeft dan). Net onder de eikel zit een kromming en de eikel zelf heeft een hele goede ribbel. Onder de eikel zitten ook nog allerlei ribbeltjes (of rimpeltjes). Ik vind het allemaal super stimulerend voelen en mijn G-spot wordt er echt heel blij van. Ik kan met deze dildo heel makkelijk een G-spot orgasme (met squirten!) bereiken. Als je ook makkelijk squirt, kan ik je aanraden om een pak Fetish Pads mee te bestellen. Ik was in elk geval blij dat ik mijn Fetish Pads gebruikte elke keer dat ik deze deze CalExotics Silicone Grip Thruster testte.

Handvat vs. zuignap

Ik heb het handvat van de calexotics silicone grip thruster vast en druk hem op het ondergrondje, voor de vergelijking met de volgende foto. Je ziet in vergelijking met de vorige foto dat ik harder druk en dat de dildo nu licht gebogen is. Hij geeft een klein beetje mee, maar niet veel.

Een handvat aan een dildo vind ik zelf eigenlijk fijner dan een zuignap. Maar toch kom ik vaker dildo’s met zuignap tegen. Ik gebruik een zuignap nooit. Ik heb nog steeds geen fijne manier gevonden om een dildo met zuignap te gebruiken.  terwijl een handvat gewoon wel extra comfortabel is tijdens het gebruik. Als je ‘m alleen gebruikt, maar zeker ook met een partner.

Onder aan de dildo, waar het handvat begint, zit een ronde, vrij flexibele basis. Super handig, want zo kan je niet per ongeluk te diep stoten met de CalExotics Silicone Grip Thruster. Deze ring is wel zacht en flexibel genoeg om je geen pijn te doen. Door deze ring is deze dildo ook geschikt om anaal te gebruiken, mocht je dat willen.

Het schoonmaken van de CalExotics Silicone Grip Thruster

Ik maak de calexotics silicone grip thruster schoon met mijn regenboogtandenborstel. Ik heb mijn hand om de dildo-kant van de calexotics silicone grip thruster, om in indruk te geven van doe dik de dildo is. (niet zo dik)

Dan nu het minder spannende deel: het schoonmaken. Normaal is dat natuurlijk niet zo’n issue, om je toy na gebruik gewoon even schoon te maken met een beetje warm water en zeep. Of een toycleaner als je daar de voorkeur aan geeft. Maar bij deze Thruster vond ik het schoonmaken toch wel een dingetje. Door die realistische look heeft hij overal ribbeltjes en rimpeltjes. Dit is echt een plek waar glijmiddel en vaginaal vocht achter blijft.

Sorry als dit misschien een beetje een vies praatje is (als je snel dingen TMI vindt, sla dit volgende stuk dan even over), maar het moet toch gezegd worden. Wanneer je de toy schoonmaakt, lijkt het alsof alles netjes schoon is. Ook wanneer je ‘m even afdroogt, ziet het er goed uit. En ik heb geen idee hoe het kan, maar dan na een tijdje als je ‘m goed bekijkt, zie je toch nog (of weer) van alles zitten tussen die rimpeltjes. Sommige siliconen toys hebben de rare eigenschap dat het mixje van vaginaal vocht en glijmiddel heel raar opdroogt. Als een soort wit/doorzichtig laagje of vliesje. Dat gebeurt bij deze CalExotics Silicone Grip Thruster ook, alleen dan dus voornamelijk tussen die rimpeltjes. Super irritant en je moet deze toy dus echt heel grondig schoonmaken met een of ander borsteltje. En als je denkt dat ‘ie schoon is, nog een beetje meer.

Conclusie

De CalExotics Silicone Grip Thruster is een kleine, maar harde siliconen dildo. Ik werd er echt wel heel blij van. Hij stimuleert mijn G-spot perfect! De ribbels en alle details voelen heel fijn in mijn vagina en langs mijn G-spot. Door het handvat is ‘ie super handig om te gebruiken, alleen of met een partner. En dan is ‘ie ook nog eens geschikt voor anaal gebruik. Alleen het schoonmaken is wel lastig, dus daar moet je extra aandacht aan besteden. Maar al met al een super fijne G-spot dildo voor een fijne prijs.

Je kan de CalExotics Silicone Grip Thruster hier bestellen bij Euphoria voor 36,99 euro 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Grootste voordeel van dildo’s is voor mij dat het ook in andere materialen kan. Glas, metaal, hout,..

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.