CalExotics Silicone Double Dong

14-08-2023

Je hebt dubbele dildo’s die je met z’n tweeën kan gebruiken en je hebt dubbele dildo’s die bedoeld zijn voor vaginale én anale penetratie. Een beetje verwarrend dat daar maar één naam voor is. Maar goed, zo’n dubbele dildo voor één persoon stond al een tijdje op mijn verlanglijstje, want ik was er best wel nieuwsgierig naar. Ik was dan ook best wel blij én nieuwsgierig toen ik deze CalExotics Silicone Double Dong ontving van Euphoria.

Specs

Materiaal: siliconen
Oplaadbaar: nee
Standjes: moet je allemaal zelf doen (of laten doen)
Waterproof: ja
Verkoopprijs: 32,50 euro, hier te koop bij Euphoria
Is ’t wat? Spannend maar leuk!

De verpakking en de inhoud

De calexotics silicone double dong in de verpakking, waarvan je de voorkant ziet. De achterkant van de verpakking van de calexotics silicone double dong.

De CalExotics Silicone Double Dong  zit in een simpele blisterverpakking. Een grappig printje op het papiertje er in aan de voorkant en wat informatie over deze dubbele dildo op de achterkant. In de verpakking vind je de CalExotics Silicone Double Dong  zelf, en dat is het.

De verpakking heeft me wel even bezig gehouden, trouwens. Er staat op dat dit een AC/DC design en AC/DC dildo is. Nu ken ik wel de band AC/DC, maar dat die niks met deze double dong te maken hadden, leek me logisch. Dus ik deed een rondje Google om er achter te komen waar deze benaming dan voor staat. Ik kwam eerst uit bij iets wat met wisselstroom te maken had wat ik niet helemaal begreep want ik heb nu eenmaal weinig verstand van elektriciteit. Daarna kwam ik er achter dat AC/DC vroeger gebruikt werd als term voor biseksualiteit en tegenwoordig ook voor bijvoorbeeld panseksualiteit of omniseksualiteit. Maar verder dan dat kwam ik niet met mijn Google speurtocht. Wat deze double dong te maken heeft met biseksualiteit is me nog steeds niet helemaal duidelijk. Ik zou gokken op dat ‘ie ook dubbel te gebruiken is. Maar ik vind het wel verwarrend om dit zonder uitleg op de verpakking te schrijven. Als iemand wél weet hoe dit AC/DC verhaal zit, laat het me weten!

Mijn eerste indruk van de CalExotics Silicone Double Dong

De calexotics silicone double dong met daartussen een lipstick. De calexotics silicone double dong op mijn hand, met het smalle uiteinde tussen mijn wijs- en middelvinger.

Als je vaker mijn reviews leest, weet je dat ik anale toys toch altijd wel wat spannend vind en ik elke keer weer een drempel over moet om ze te gebruiken. Toen ik de CalExotics Silicone Double Dong voor het eerst zag, was ik wel blij dat de ene kant van de dildo zo smal was. De kleinste kant is net iets dikker dan mijn middelvinger. Dat zag er in elk geval niet zo afschrikwekkend uit. De grotere kant is ook niet heel dik, maar heeft wel echt een goede eikel, wat een goede ribbel geeft.

Verder voelt de Double Dong best wel hard aan. Harder dan ik had verwacht. Maar toen ik er over nadacht, vond ik dat eigenlijk wel logisch, want dit maakt het wel makkelijker om hem in te brengen.

De dubbele dildo heeft een U-vorm, maar hij heeft wel wat flexibiliteit. Je kan ‘m wat wijder trekken (gaat niet heel makkelijk, hij wil graag terug veren), of wat smaller duwen. Maar hij is wel flexibel genoeg om bij de meeste lichamen goed dubbel in te brengen te zijn, denk ik.

Het kleurtje van de Silicone Double Dong vind ik heel tof. De realistische look had hierbij van mij niet gehoeven. Al die adertjes en rimpeltjes geven gewoon extra schoonmaakgedoe. Zo’n ribbel bij de eikel vind ik zeker wel wat toevoegen, maar dat hoeft voor mij niet gepaard te gaan met al die rimpeltjes er bij.

De test van de CalExotics Silicone Double Dong

Calexotics silicone double dong over een flesje glijmiddel heen. De calexotics silicone double dong wat uitgerekt in mijn hand.

Ik vond het dus best wel spannend om deze double dong te gaan testen. Anale dingen vind ik dus sowieso al spannend, maar dubbele penetratie voelde nog een stapje verder.

Zoals altijd ga ik eerst vertellen dat ik glijmiddel gebruikte. Bij anale seks is dat extra belangrijk, omdat de anus niet zelf vocht kan aanmaken zoals de vagina dit kan. Ik koos weer voor mijn oude vertrouwde Sliquid Sassy, maar ook Pjur Woman Nude zou een goede keuze zijn.

Ik was een beetje bang dat deze dubbele dildo super lastig zou zijn om in te brengen. Maar dat viel zo erg mee. Het helpt dat het anale deel echt wel vrij dun is, waardoor die sowieso makkelijker in te brengen is. Maar ook het feit dat deze dildo best hard is en zijn vorm goed houdt, maakt dat ‘ie makkelijker in te brengen is.

Toen ‘ie eenmaal zat, vond ik het wel echt heel lekker voelen. Het is wel echt dubbel stimulerend ook. Ik vond het leuk om wat met de dildo te bewegen, want dat voelt met een dildo nu eenmaal het beste. En de dubbele stimulatie daarvan was ook wel echt heel goed. Maar ik miste eigenlijk wel een beetje een handvat. Als je de dildo ingebracht hebt, dan heb je het middelste stukje nog wat je een beetje vast kan pakken, maar dat gaat niet super handig. En er is overal glijmiddel ook nog natuurlijk. Als daar een handvat op die plek had gezeten, was het echt perfect geweest. Maar er is geen handvat, dus het was een beetje onhandig, maar gelukkig was het door het gevoel zeker wel de moeite waard.

Ik vind het fijn dat het formaat van de double dong niet zo groot is. Dat maakte het voor mij minder eng en ontspanning is zeker wel belangrijk bij anale seks. Door het formaat kon ik me prima ontspannen en voelde het allemaal ook gewoon erg lekker.

Conclusie

Ik vind de CalExotics Silicone Double Dong echt een hele leuke en spannende sextoy. Hij is veel makkelijker in te brengen dan ik had verwacht, door de hardheid, de vorm en het formaat. De dubbele penetratie voelt voor mij echt heel goed en spannend, zonder dat het too much werd. Een handvat aan het middenstuk van de toy had het voor mij helemaal perfect gemaakt, want nu was het wel onhandig om ‘m vast te houden. Maar dat maakte de ervaring niet minder leuk. Zeker een aanrader voor mensen die willen beginnen met experimenteren met dubbele penetratie.

Je kan de CalExotics Silicone Double Dong hier bestellen bij Euphoria voor 32,90 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Weer bedankt voor je review Tess! 🙂

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.