Calexotics Silhouette S16

22-10-2017

Calexotics Silhouette S16

Calexotics silhouette s16

Ik had al eerder wat sextoys van Calexotics getest en vooral van de Calexotics Ultimate Wand was ik erg onder de indruk. Maar de Calexotics Silhouette S16 was de eerste tarzanvibrator van Calexotics die ik zou gaan proberen, dus ik was weer erg benieuwd. Ik kreeg deze duo vibrator van Stephanie van Willie opgestuurd in ruil voor mijn eerlijke review.

Eenvoudige verpakking

Calexotics silhouette s16De verpakking van de Silhouette S16 is niet super bijzonder, maar op zich wel mooi. De doos is lekker stevig, dat vind ik zelf altijd prettig omdat ik mijn toys graag in de verpakking bewaar. De voorkant heeft een doorkijkstukje, zodat je de toy al kan zien liggen. Je kan de voorkant ook nog open klappen, en dan zie je ook de lader in de doos liggen.

Op de zijkant staat wat basic informatie, zoals dat de toy gemaakt is van siliconen, dat hij oplaadbaar en waterproof is. Nuttige informatie.

De Silhouette serie van Calexotics bevat een aantal sextoys met allemaal een net wat apartere vorm dan normaal. Elke toy heeft een S-nummer, ik kreeg dus de S16. Super sexy naam ;-).

Aparte vorm

Calexotics silhouette s16Een tarzanvibrator, ook wel een dubbele vibrator, rabbitvibrator of een duo vibrator genoemd, stimuleert de vagina inwendig en de clitoris tegelijkertijd. Als zo’n tarzan precies de juiste plekjes raakt, wat niet automatisch altijd het geval is, is dit echt super lekker en heel intens. Een tarzanvibrator is er in een hoop verschillende vormen, en de één is wat flexibeler dan de ander.

De Calexotics Silhouette S16 is qua vorm echt wel wat anders dan de meeste tarzanvibrators. Ik vind hem er super stylish uitzien. Hij is ook lekker flexibel, je kan zowel het inwendige deel als de clitorisstimulator makkelijk buigen, dus dat maakt de kans weer groter dat hij ook daadwerkelijk je clitoris kan raken. Het handvat van de S16 is vooral heel anders dan ik gewend ben, het loopt met een mooie curve mee met de vibrator zelf. Ik vind dit er echt mooi uit zien en ik was heel benieuwd hoe dit in gebruik in de hand zou liggen.

Standjes en knopjes

Calexotics silhouette s16Er zijn tien verschillende vibratiestanden. De eerste is gewoon steady, en dan nog negen patronen. Je kan elke stand harder of zachter zetten door of het bovenste of het onderste knopje ingedrukt te houden. Dit was iets waar ik niet gelijk vanzelf achter kwam en ik had ook de gebruiksaanwijzing niet gelezen de eerste keer. Dus de eerste keer dat ik de Silhouette S16 gebruikte, vond ik het erg jammer dat er maar één steady standje was. Ik had ook beter moeten weten natuurlijk en gewoon eerst de gebruiksaanwijzing moeten lezen. Zoals volgens mij bij elke Calexotics sextoy, vond ik behalve de echte gebruiksaanwijzing, ook weer een algemene gebruiksaanwijzing, waarop o.a. uitgebreid staat uitgelegd hoe je batterijen in een sextoy plaatst. Altijd handig voor een oplaadbare toy. Er stond ook nog wel wat informatie over zaken als schoonmaken van een toy op, wat dan wel weer nuttig kan zijn.

De S16 heeft twee knopjes. Het onderste knopje is het aan- en uitknopje en met het bovenste knopje scrol je door de standjes heen. En dan werkt het bovenste knopje dus ook nog als harder knopje als je hem ingedrukt houdt, en het onderste knopje als zachter knopje als je die ingedrukt houdt.

Diepe vibratie

Calexotics silhouette s16De vorm van deze vibrator was dus al iets wat me gelijk opviel. De top van zowel het inwendige deel als de clitorisstimulator zijn vrij plat. Ik was heel benieuwd hoe dit zou voelen. Na het inbrengen merkte ik gelijk dat het wat grotere, plattere oppervlak tegen mijn G-spot heel lekker voelde. Voor mijn clitoris heb ik zelf altijd liever juist een wat kleiner gebied dat gestimuleerd wordt, maar het was zeker niet onaardig.

De vibraties voelen goed. Vooral de inwendige vibrator heeft een lekkere diepe, stevige vibratie. De vibratie in de clitorisstimulator is iets minder sterk, maar zeker nog goed. Je kan de twee stimulators alleen gezamenlijk bedienen. Je kan dus niet bijvoorbeeld de clitorisstimulator harder of in een ander standje laten trillen dan de inwendige stimulator.

Wiegen

Calexotics silhouette s16Iets wat ik van tevoren nog niet bedacht had, maar wat eigenlijk als vanzelf gebeurde toen ik de S16 gebruikte, was het wiegen met de onderkant. De ronde onderkant nodigt echt uit om hier tegenaan te duwen, zodat de inwendige vibrator je G-spot super lekker masseert. Dit ging echt heel makkelijk en het voelde heel fijn. Zeker in combinatie met de vibratie.

Ik vond het ook prettig dat je de vibratiesterkte van de patronen ook zelf kon instellen. Vibratiepatronen kunnen best wel lekker zijn, zeker om mee op te warmen, maar ik hou van harde vibratie en dat is bij patronen lang niet altijd het geval. Nu kon ik gewoon zelf kiezen voor hardere vibratie en nog meer van de patronen genieten.

Om klaar te komen vond ik ook bij deze sextoy weer gewoon de steady vibratie het lekkerst. Met een patroon klaarkomen lukt me echt bijna nooit. Dus gewoon lekkere stevige steady vibratie, dat is altijd goed. De stimulatie van zowel mijn G-spot als clitoris was echt goed, ook al was het dus geen pinpoint stimulatie voor mijn clitoris, de stimulatie was zeker stevig genoeg om lekker mee klaar te komen.

Conclusie

Calexotics silhouette s16De Calexotics Silhouette S16 is een prima tarzanvibrator. Super fijn dat hij zo flexibel is, ik denk dat hij bij de meeste mensen hierdoor wel de juiste plekjes zal raken en zal passen. De vibraties zijn diep en vrij stevig. Hij is makkelijk in gebruik en stimuleert je G-spot makkelijk en goed door het ronde handvat.

De Calexotics Silhouette S16 is niet meer te koop, maar je vind de andere vibrators uit de Silhouette serie, waaronder een paar die er echt heel erg op lijken. Bij willie.nl

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.