Calexotics Red Hot Spark

01-10-2017

Van het merk CalExotics had ik al twee toys getest uit de Inspire serie. Die waren allebei erg goed met super diepe trillingen, dus ik was nu extra nieuwsgierig naar deze CalExotics Spark uit de Red Hot serie die ik kreeg van Miriam van Easytoys in ruil voor mijn eerlijke review.

Ouderwetse verpakking

Calexotics red hot sparkDe Spark zelf vind ik er leuk uit zien, maar de verpakking is in een stijl waar ik echt niet van hou. Ik vind het ook vrij ouderwets om half naakte mensen, of nou ja, eigenlijk is alleen de dame half naakt want de man heeft gewoon kleding aan, op een verpakking van een sextoy te zetten. Toen ik net begon met mijn werk in een sexshop, begin 2000, was dit heel normaal. Gelukkig zijn de tijden veranderd en zie je dit niet vaak meer. De gebruiksaanwijzing staat op de achterkant van de doos, het is ook allemaal vrij vanzelfsprekend bij een toy met één knopje. Wat wel nuttig is om te weten is dat hij gemaakt is van siliconen, waterproof is en USB oplaadbaar.

Calexotics red hot sparkDe Red Hot Spark is een kleine vibrator met een best apart uiterlijk. De onderkant is rond en stevig als een forse bulletvibrator en aan de bovenkant zit een soort flapje met een opening er in. Ik vroeg me gelijk af of het lekker zou zijn om mijn clitoris tussen deze opening te leggen, dus dat was ook het eerste wat ik probeerde. Maar dat voelde zeker niet bijzonder. Iedere clitoris is natuurlijk anders, maar ik had niet het gevoel dat de vorm echt goed aansloot bij mijn lichaam en het voelde dus niet echt lekker. Geen vibraties op de plek waar ik ze nodig heb op deze manier.

Zwiepend tongetje

Calexotics red hot sparkAls je de Spark aan zet, valt gelijk op dat het bovenste flapje eigenlijk heen en weer zwiept. Als een soort klein tongetje beweegt die echt op en neer. En dat gaat ook echt vrij hard. De eerste keer dat ik het flapje tegen mijn clitoris liet bewegen, was ik er ook niet zeker van of ik dit nu wel lekker vond. Het voelde allemaal echt vrij hard, zelfs op het zachtste standje. Het ene moment voelde het heel lekker, maar vlak daarna kon het ineens weer een beetje pijnlijk gaan voelen. De vibraties waren wel lekker diep, en krachtiger dan ik had verwacht van zo’n klein seksspeeltje. Ik heb de Spark die eerste keer vrij snel aan de kant gelegd, want ik wist niet zo goed wat ik er mee aan moest.

Natuurlijk test ik een sextoy niet maar één keer. Je lichaam kan ook per dag nogal eens anders aanvoelen en de ene dag ben je ook meer in de mood dan de andere dag. Voor een eerlijk beeld is het dus wel nodig om sowieso vaker te proberen hoe iets voelt.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Calexotics red hot sparkDus, daar was weer een nieuwe dag en een nieuwe poging om de CalExotics Red Hot Spark te proberen. Ik besloot deze keer wat meer glijmiddel te gebruiken, op waterbasis natuurlijk want deze vibrator is van siliconen gemaakt, omdat hij de vorige keer dus toch wel heftig bleek.

Het was even zoeken naar hoe ik de Spark het beste tegen mijn clitoris kon houden, of eigenlijk net er naast want dat vind ik lekkerder, en wat variëren met de afstand. Het maakt qua gevoel dus heel veel verschil of je dit speeltje vlak naast je clitoris houdt of iets verder weg. Omdat hij dus zwiept, hoef je hem niet tegen je clitoris (of waar je het dan ook lekker vind) aan te houden. Juist de beweging die hij dan maakt tegen de zijkant van mijn clitoris vond ik een lekker gevoel.

Calexotics red hot sparkHet was dus wel echt even experimenteren hoe ik deze sextoy moest gebruiken, maar toen ik eenmaal had gevonden hoe ik het lekker vond, was het ook écht heel erg lekker. Door het heen en weer zwiepen voelt hij echt anders dan een gewone vibrator. Het deed me een beetje denken aan het oscilleren van bijvoorbeeld de Zumio al is dat wel een stuk verfijnder, maar dat mag ook wel in die prijscategorie.

De bediening van de Red Hot Spark is super simpel, want hij heeft maar één knopje. Er zijn tien vibratiestandjes, waarvan drie gewoon steady en zeven patronen. Het knopje zit op een plek waar je er makkelijk bij kan, maar als je per ongeluk een keer te veel drukt en je favoriete standje bleek toch het standje wat je net had, dan moet je dus weer door alle standjes heen drukken voor je daar weer bent.

Conclusie

De Calexotics Red Hot Spark heeft een apart uiterlijk en is ook echt een aparte toy. Voor mensen met een erg gevoelige clitoris zal dit seksspeeltje denk ik al snel te heftig zijn, maar voor mensen die van wat hardere stimulatie houden, is deze toy zeker geschikt.

Je kan de CalExotics Red Hot Spark voor 52,95 hier bestellen bij Easytoys.

2 Reacties

  1. Jaaaaaa, jeetje, nou heb ik er ook niet zo’n zin meer in… maar… voor Volk en Vaderland ga ik ‘t toch proberen, haha!

    Antwoord
    • Haha! Je moet gewoon even voorzichtig zijn, maar dan is ‘ie echt best wel lekker hoor! Gewoon even uitkijken voor het zwiepen 😉 Succes 😉

      Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.