CalExotics Red Hot Ignite

08-02-2021

Een tijd geleden testte ik al een minivibrator uit de Red Hot serie, de Red Hot Spark. Een kleine, maar heftige vibrator. Van Euphoria, die deze maand hun vijf jarig jubileum viert (whoohoo! Check ook hun winacties!), kreeg ik de CalExotics Red Hot Ignite.

Specs

Materiaal: Siliconen (helemaal bodysafe dus)
Oplaadbaar: Ja
Standjes: 10 standjes, waarvan 3 steady
Waterproof: Ja
Verkoopprijs: 55,90 euro, hier te koop bij Euphoria
Is ’t wat? Deze vibrator is klein, maar heel fijn.

De verpakking en de inhoud

De  red hot ignite in de verpakking. Het is een vierkant doosje met rode zijkanten. De voorkant is doorzichtig plastic met een rood/zwarte foto van een sexy man en vrouw. De achterkant van de verpakking van de  red hot ignite. Het is rood met witte blokken tekst en een foto van de toy met daaromheen een oranje randje. Je ziet ook de zijkant van de doos, met tekst en een foto van de ceo.

Ja, dus, de jaren negentig belde en ze willen hun verpakking terug. De kleuren, het ‘sexy’ stelletje, het bericht plus foto van de CEO van CalExotics, ik weet niet eens waar ik moet beginnen. Deze verpakking, ik kan er veel over zeggen, maar hee, we zien allemaal dat dit niet meer kan, toch?

In de verpakking vind je de CalExotics Red Hot Ignite zelf natuurlijk, een hele beknopte gebruiksaanwijzing en het USB-oplaadkabeltje.

Mijn eerste indruk van de CalExotics Red Hot Ignite

De zijkant van de verpakking. Een stuk tekst van de ceo van calexotics met daaronder een foto van haar. De red hot ignite op de zeer compacte gebruiksaanwijzing waarin staat hoe je 'm aandoet en hoe je door de standjes klikt. En hoe lang 'ie opgeladen moet worden en hoe lang 'ie het dan doet.

Na zo’n verpakking moet ik me even weer herpakken, hoor. Maar de CalExotics Red Hot Ignite zelf ziet er dus wel echt leuk uit, vind ik. Hij is lekker klein en heeft een leuke, aparte vorm. De top van deze vibrator lijkt een beetje op een soort lepel. Of op een vulva. Net wat je er in ziet. Maar het ziet er wel tof uit en het maakt me ook gelijk nieuwsgierig naar hoe dat zal gaan voelen.

Het siliconen voelt lekker zacht en de top van de vibrator is flexibel. Onderop de vibrator zit één knopje waarmee je door de tien standen kan klikken.

De Test van de CalExotics Red Hot Ignite

De  red hot ignite ligt naast een lipstick en is net iets langer. De calexotics  red hot ignite ligt zodat je goed de top kan zien.

Met een beetje van mijn favoriete glijmiddel, Sliquid, kon ik beginnen met testen. Gelijk toen ik de Ignite aanzette, werd ik verrast door de krachtige vibraties. Zoals je vast wel weet ondertussen, hou ik van sextoys met krachtige en diepe vibraties. Als je benieuwd bent naar het verschil tussen diepe en buzzy vibraties, check dan even deze video waarin Jay en ik dat uitleggen.

Met de vibraties van de CalExotics Red Hot Ignite is echt niks mis. Dit zijn echt de vibraties waar ik blij van word. Bij zo’n kleine vibrator is het altijd even afwachten. Er kan tenslotte niet zo’n hele grote motor in zo’n klein apparaatje. Maar deze motor doet het prima.

De Ignite heeft natuurlijk een hele aparte vorm. Mijn clitoris is niet zo groot en steekt niet zo ver uit, dus ik vroeg me af of deze vorm wel zou werken voor mij. Maar dat ging helemaal goed. Het voelde eigenlijk echt heel erg lekker. Zeker met een beetje glijmiddel, want zo kon ik de top van de vibrator heen en weer laten glijden over mijn clitoris en schaamlippen. Het holle deel van de top raakt mijn clitoris en de twee zijkanten raken mijn schaamlippen. Ik heb zelf een voorkeur voor stimulatie van een wat kleiner gebied, dus meer pinpoint stimulatie dan de brede stimulatie van een kop van een grote wand vibrator. De Red Hot Ignite geeft niet echt pinpoint stimulatie, want daar is de kop net wat te breed voor, maar het is wel stimulatie van een vrij klein gebied. Dit voelt voor mij intenser en heftiger en dat vind ik het fijnst.

De verschillende standjes van de CalExotics Red Hot Ignite

De  red hot ignite naast een flesje sliquid. Je ziet zo ook goed de zijkant van de toy. De onderkant van de  red hot ignite, je ziet het powerknopje.

Ik vind vibrators met maar één knopje en wel veel standjes altijd een klein beetje irritant. Ik hou vooral van de steady standjes en als ik aan het masturberen ben. Als je één keer te veel klikt, kom je in de standjes met vibratiepatronen terecht. Je moet dan echt vaak doorklikken tot je weer terug bij de steady standjes bent. Of de vibrator uit en weer aan zetten. Maar ik begrijp ook wel dat bij zo’n kleine vibrator het misschien lastig is om plek te maken voor twee knopjes. Maar toch vind ik het altijd een beetje jammer.

De steady standjes voelen heel lekker. De vibraties zijn hard en best wel diep. Bij standje één en twee iets dieper dan bij standje drie, maar ook standje drie doet het heel goed voor mij, want die is natuurlijk ook extra krachtig.

Er zitten ook best wel wat leuke patronen bij. Ik kan zelf maar heel moeilijk klaarkomen met vibratiepatronen (daarom probeer ik het meestal niet eens), maar ik vind het soms wel lekker om even op te warmen of om mezelf te teasen. Zelf had ik liever drie patronen gezien en dan zeven steady standjes, maar nou ja, je kan niet alles hebben. En ik heb eigenlijk echt niet zoveel te klagen over deze Red Hot Ignite, want hij is gewoon lekker.

Conclusie

De CalExotics Red Hot Ignite is misschien klein, maar wel super effectief. De vibraties zijn echt goed, krachtig en best wel diep. De vorm is apart en lekker stimulerend. Het siliconen is bodysafe en voelt lekker zacht en flexibel aan. Hij heeft maar één knopje en wel tien standjes, dat is niet ideaal, maar dat is dan ook het enige nadeel. Dit is gewoon een hele fijne minivibrator.

Je kan de CalExotics Red Hot Ignite hier bestellen bij Euphoria voor 55,90 euro.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.