CalExotics Lock-N-Play Wristband Remote Panty Teaser

09-04-2021

Dit is nog eens een lange naam voor een best wel klein speeltje: de CalExotics Lock-N-Play Wristband Remote Panty Teaser. Een klein vibratortje voor in je slipje, met daarbij een afstandsbediening die net lijkt op een horloge. Ik kreeg deze panty vibrator van Scala.

Specs

Materiaal: Siliconen (helemaal bodysafe dus)
Oplaadbaar: Ja
Standjes: 12 standjes, waarvan 3 steady
Waterproof: Ja
Verkoopprijs: 50,58 euro, hier te koop bij Bol.com
Is ’t wat? Ik ben niet super enthousiast.

De verpakking en de inhoud

Voorkant van de verpakking van de panty teaser. Het grootste deel van de verpakking is een doorkijkje zodat je de toy en de afstandsbediening ziet. De rest van de doos is wit, roze en blauw en heel simpel qua looks. De achterkant van de verpakking van de calexotics panty teaser. Het is blauw met veel tekst en een foto van de toy.

Deze verpakking is heel basic. Saai zou ik ook wel kunnen zeggen. Dit is ook geen hele luxe toy, dus dan vind ik het niet zo erg. Je ziet wel de toy al goed in de verpakking en op de doos vind je ook alle informatie die je nodig hebt. Dus op zich niks mis mee, maar ik krijg er nog niet gelijk een heel sexy gevoel bij.

In de verpakking vind je natuurlijk de Lock-N-Play Wristband Remote, oftewel de afstandsbediening die er uit ziet als een horloge en de Panty Teaser, het kleine vibratortje wat je in je slipje moet plaatsen. Ook zit er een dubbel oplaadkabeltje in de verpakking, waarmee je tegelijkertijd de afstandsbediening en de pantyvibrator kunt opladen. Normaal gesproken zou er ook nog een gebruiksaanwijzing in de verpakking zitten, maar die ontbrak bij mij. Niet heel erg, want ik ken de algemene gebruiksaanwijzingen van CalExotics en ik weet dat ik daar niets aan mis. Bovendien staat er al voldoende informatie op de verpakking en is het geen rocket science om deze vibrator te bedienen.

Mijn eerste indruk van de CalExotics Lock-N-Play Wristband Remote Panty Teaser

De afstandsbediening om mijn pols. Daar naast ligt de calexotics panty teaser De calexotics panty teaser naast een lipstick. Ze zijn beiden ongeveer even lang, de panty vibrator is net iets breder.

Ik heb natuurlijk al best wel wat op afstandbedienbare seksspeeltjes getest  maar dit is wel de eerste met zo’n aparte afstandsbediening. En ik vind dat leuk. Het maakt in principe natuurlijk helemaal niet uit of je een afstandsbediening hebt die je gewoon moet vasthouden, of eentje die je om je pols draagt. Maar toch val ik hier dan voor. Ik vind het leuk en ook nog handig. De afstandsbedieningen bij seksspeeltjes zijn vaak ook best klein en je kan ze dus makkelijk kwijt raken. Met zo’n horloge-afstandsbediening gebeurt dat denk ik minder snel. Het is ook lekker discreet als je deze sextoy bijvoorbeeld in het openbaar wilt gebruiken.

De pantyvibrator zelf heeft allemaal kleine ribbeltjes. Ik begrijp niet waarom sextoys dit nog hebben. Je merkt er bijna niks van, behalve met schoonmaken dan. Dit is altijd vervelend om schoon te maken. Terwijl je er dus geen extra plezier van hebt.

De pantyvibrator lijkt op een maandverbandje met vleugeltjes. Magnetische vleugeltjes dan wel. Die zouden om je slipje heen moeten vallen, en klikken dan vast aan het magneetje op de onderkant van de toy. Het ziet er heel smal uit, dus ik ben wel gelijk benieuwd of dit überhaupt gaat passen.

Afstandsbediening vs. app

De achterkant van de panty teaser. Je ziet het powerknopje en de twee flapjes die tegen het magneetje aan zitten. De lock-n-play wrist remote. Je ziet de twee knopjes, heel subtiel.

Op de onderkant van de pantyvibrator zit een power knopje en op de afstandsbediening ook. Wanneer je deze beide aanzet, zijn ze automatisch gekoppeld. Een afstandsbediening is misschien niet zo hip als een sextoy met app, maar het werkt wel echt véél makkelijker. Geen connectieproblemen, geen verbinding die halverwege ineens wegvalt, niks wat stoort. Het werkt gewoon. Super fijn!

Maar met een app kan je een sextoy zelfs vanuit een ander land bedienen. En met een afstandsbediening moet je toch wel binnen zo’n tien meter aanwezig zijn. Maar het bereik van een ouderwetsche afstandsbediening is wel echt goed. Bluetooth heeft veel moeite met door een lichaam heen gaan (onhandig bij inwendige toys of stevige bovenbenen die in de weg van de toy zitten), maar zo’n afstandsbediening heeft dat niet. Ook kan ‘ie door een muur heen en is er maar weinig wat ‘m tegen houdt. Ja, meer dan 10 meter afstand.

De test van de CalExotics Lock-N-Play Wristband Remote Panty Teaser

De calexotics lock-n-play wristband remote panty teaser op een slipje. Je ziet dat de panty vibrator smaller is dan het kruis van het slipje De panty taeaser met uitgevouwen vleugeltjes op het kruisje van het slipje. Je ziet dat ie uitgevouwen even breed is als het kruis van de slip.

Het koppelen ging dus als vanzelf. Maar toen bleek dat de Panty Teaser inderdaad te smal was voor mijn ondergoed. Of ik nu een string pakte of een normale onderbroek, mijn ondergoed is duidelijk niet skimpy genoeg. Een string waarvan ik vind dat ‘ie best wel een klein kruisje heeft, was zelfs al te breed. Wanneer ik de stof een beetje plooi of vouw, is de magneet niet meer sterk genoeg. De functie van de vleugeltjes en het magneetje werken bij mijn ondergoed dus niet. Een systeem met een los magneetje, zoals de We-Vibe Moxie, werkt duidelijk beter.

Maar goed, testen zonder magneetje lukt ook. Want ik kan de Panty Teaser ook gewoon los in mijn slipje doen. Ik had geen last van het verplaatsen van de toy, maar vanwege de lockdown ben ik ook nergens heen geweest en heb ik de sextoy alleen thuis getest. Ik heb er geen wandeling mee gemaakt.

De vibraties van de CalExotics Panty Teaser

De panty teaser op een zwarte string. De vleugeltjes van de calexotics panty teaser proberen om het geplooide kruisje van de string heen te vouwen, maar het lukt niet.

De vibraties van de CalExotics Panty Teaser zijn wel redelijk krachtig, maar ook wel een beetje buzzy. Hoe harder hij trilt, hoe meer buzzy het wordt. Mijn favoriete standje is dan ook niet, zoals normaal, steady standje drie, maar steady standje twee. Die heeft net iets meer diepte qua vibratie. Al vond ik sommige patronen ook wel fijn.

Omdat je een panty vibrator in je slipje draagt en in principe helemaal niet verplaatst, vind ik soms patronen dan fijner voelen. Met een normale vibrator beweeg ik nog wel een beetje heen en weer en dat geeft dan een wat afwisselender gevoel. Wanneer er geen beweging is en de vibratie is te lang steady, dan vind ik het niet meer zo fijn voelen.

Een nadeel vind ik wel dat het geluid van deze pantyvibrator niet heel subtiel is. Voor in huis is het prima te doen, het is dan niet storend. Maar een pantyvibrator is natuurlijk ook heel leuk om bijvoorbeeld in een restaurant te gebruiken, of in de bioscoop. Super spannend! Maar persoonlijk vind ik het geluid daar wel wat te hard voor. Ik zou het niet durven. Misschien tijdens een actiefilm, met veel lawaai, maar anders niet.

Hoe voelt de Panty Teaser?

Het magneetje van de panty teaser De dubbele oplaadkabel in de afstandsbediening en de panty teaser

Ik vond de Panty Teaser best oké. Ik kan met wat moeite wel klaarkomen van deze vibrator, maar het gaat niet vanzelf. Met een vibrator zet ik zelf druk op de juiste plekken en gaat het makkelijker. Wanneer de vibraties wat dieper waren geweest, was het ook makkelijker geweest. Maar het lukte wel, uiteindelijk. Ik vind een op afstand bedienbaar seksspeeltje als deze Panty Teaser wel veel fijner dan zo’n eitje met afstandsbediening. Ook al is de stimulatie door het gebrek aan druk niet ideaal, ik ervaar wel veel meer stimulatie van vibraties tegen mijn clitoris dan van zo’n eitje dat in mijn vagina trilt.

Het gebruik van de Lock-N-Play Wristband afstandsbediening ging heel goed. Met één knopje klik je door de standjes heen en het bereik is heel goed en hij reageert ook goed en snel.

Conclusie

Ik vind dit geen slechte sextoy, maar ik ben toch niet super enthousiast. De ribbels op de panty vibrator geven veel schoonmaak ongemak en voegen verder niks toe. De magneetjes werken niet, tenzij je een slipje met heel smal kruisje hebt. Het geluid is ook net even te hard om ‘m in het open baar te kunnen gebruiken. Maar de vibraties zijn wel goed genoeg om van klaar te kunnen komen, het bereik is echt heel goed en hij is makkelijk in gebruik. Dus verschillende plus- en minpunten, die er voor zorgen dat ik totaal maar matig enthousiast ben.

Je kan de CalExotics Lock-N-Play Wristband Remote Panty Teaser hier bestellen bij Bol.com voor 50,58 euro.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.