CalExotics French Kiss Casanova – review

21-08-2020

Seksspeeltjes met tongetjes zijn best in momenteel. De CalExotics French Kiss Casanova is zo’n speeltje met tongetje, maar hij heeft ook nog een vibrerend eitje. More is more, toch? Ik kreeg deze interessant uitziende sextoy van de groothandel Scala in ruil voor mijn review.

Specs

Materiaal: Siliconen, dus bodysafe
Oplaadbaar: Ja, met USB-kabeltje
Standjes: Beide toys hebben 12 standjes, waarvan 3 steady
Waterproof: Ja
Verkoopprijs: 66,26 euro, hier te koop bij Bol.com
Is ’t wat? Oohh jaaa!

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de calexotics french kiss casanova De achterkant van de verpakking van de calexotics french kiss casanova

Ik ben niet zo’n fan van deze verpakking. Het oogt een beetje goedkoop en wat ouderwets. Ik ben nog steeds verbaasd over de foto van de CEO van CalExotics op de verpakking. Dit doen ze al heel lang en ik begrijp het niet. De achterkant van de verpakking is vrij druk, maar je vindt er wel alle informatie die je nodig hebt. En meer. De precieze afmetingen staan er bijvoorbeeld ook op. Geen idee waarom je dat zou willen weten als je de toy al in de doos ziet, maar goed, je zal er maar on verlegen zitten.

In de verpakking vind je de CalExotics French Kiss Casanova, het oplaadkabeltje, een papiertje met info over de travellock en een algemene gebruiksaanwijzing. Ik schreef eerder al over de gebruiksaanwijzingen van CalExotics, dus ik zal er nu niet verder over uitweiden, maar ik hoop wel dat ze binnenkort hun gebruiksaanwijzingen eens gaan herzien. Gelukkig is het geen rocket science om deze French Kiss Casanova te bedienen en staat alle relevante info al op de doos.

Mijn eerste indruk van de CalExotics French Kiss Casanova

De calexotics french kiss casanova, het oplaadkabeltje, het papiertje met travellock info en de algemene gebruiksaanwijzing De calexotics french kiss casanova en een lipstick, die ongeveer even groot is als beide kanten van de toys

Over het algemeen mag ik zelf kiezen welke toys ik wil hebben voor een review. Super fijn natuurlijk! Nu heb ik deze French Kiss Casanova ook zelf uitgekozen, maar ik moet bekennen dat ik de productomschrijving niet gelezen had. Ik dacht dat het eitje een pompje was, en dat het ander deel van de toy, met het tongetje, vacuüm gezogen kon worden. Met dat slangetje er tussen was dat ook niet heel vreemd gedacht. Maar ik was dus wel even verbaasd toen ik de Casanova uit de verpakking haalde en merkte dat het eitje geen pompje was. In de eerste instantie was ik best een beetje teleurgesteld, maar gelukkig verdween dat gevoel bij het testen al snel.

Twee delen, twee knopjes

Close-up van de knopjes van de calexotics french kiss casanova Beide delen van de toy in mijn hand

Deze toy bestaat dus uit twee delen. Een trileitje aan de ene kant van het slangetje en een soort mondje met tongetje en ribbels aan de andere kant. Beide delen kunnen vibreren en hebben een eigen knopje. Je hebt per deel dus wel maar één knopje om door twaalf standjes heen te klikken. En dit seksspeeltje heeft ook zo’n memory chip, dus hij onthoudt waar je bent gebleven en wanneer je ‘m weer aanzet, gaat hij daar verder. Dat vind ik echt de slechtste uitvinding in de sextoy business. Ik wil nooit beginnen waar ik ben geëindigd. En wanneer een seksspeeltje maar één knopje heeft, wil ik ‘m uitzetten en weer aan zetten om snel weer bij steady standje één te komen.

De Test van de CalExotics French Kiss Casanova

Je ziet het mondje met de ribbels en het tongetje van de calexotics french kiss casanova De calexotics french kiss casanova van boven, je ziet het tongetje iets uit het mondje uitsteken.

Ik had mijn flesje Pjur Woman Nude bij de hand, want bij bewegende toys is het extra belangrijk om fijn glijmiddel te gebruiken. Ik bekeek het mondje van deze sextoy nog eens goed en eigenlijk vond ik het er best freaky uitzien. Een beetje eng misschien zelfs wel. Ik werd er in elk geval niet instant opgewonden van. Het leven van een sextoytester gaat niet altijd over rozen 😉. Of nou ja, eigenllijk wel. Want zodra ik het mondje tegen mijn clitoris aanduwde, was ik wel instant opgewonden. Dit voelt echt zó lekker!

Dit vind ik toch wel echt een van de leukere dingen van mijn werk. Een sextoy waar ik niet zoveel van verwacht die me dan zo verrast. Want dat deed de CalExotics French Kiss Casanova echt wel. En dan komt nu het moeilijke deel van mijn werk, want ik vind het bij dit seksspeeltje best wel lastig om uit te leggen wat er gebeurt en hoe het voelt.

De tong en het ei

Close-up van de calexotics french kiss casanova Het tril-ei

Het tongetje beweegt heen en weer, maar zodra het ergens tegenaan drukt, zit er nog maar weinig beweging in. Ik kan niet zo goed merken of hij nou wel of niet beweegt over mijn clitoris, maar het voelt zo lekker en zo intens.

De buitenkant, wat je misschien zou kunnen omschrijven als de lippen van de toy, trillen tegen mijn schaamlippen en dat tongetje zorgt voor pinpointstimulatie bij mijn clitoris. Deze combinatie is zó intens. Ik voelde me helemaal overrompeld.

Ik bedacht me dat er natuurlijk ook nog een trileitje was, dus die bracht ik in mijn vagina in. Ik ben niet zo’n fan van trileitjes, maar dit was wel nog nét even wat extra’s, wat het geheel nog lekkerder maakte. Vooral als ik het trileitje in een vibratiepatroon liet vibreren, vond ik het lekker. Bij het tongetje vond ik ook meerdere patronen héél erg lekker, en dat terwijl ik niet zo’n vibratiepatronen-fan ben. Maar dit was gewoon allemaal zo lekker!

Je zou het eitje trouwens ook anaal in kunnen brengen. Hij kan niet verdwijnen want aan de andere kant van het slangetje zit de andere toy. Het voelt allemaal stevig genoeg, dus ik ga er vanuit dat dit een veilige optie is.

Ik ben echt heel enthousiast over deze CalExotics French Kiss Casanova. Hij ziet er best weird uit, maar deze sextoy voelt echt anders dan andere toys die ik heb gebruikt. Dat vind ik sowieso leuk, maar in dit geval voelt ‘ie ook écht heel lekker en intens. Het is wel aan te raden om echt genoeg glijmiddel te gebruiken (waterbasis glijmiddel, siliconen glijmiddel kan je sekstoy aantasten). Toen ik ‘m een keer zonder glijmiddel gebruikte, voelde het echt té intens, en dat zeg ik niet snel.

Het schoonmaken van de CalExotics French Kiss Casanova

Calexotics french kiss casanova en een flesje pjur woman nude Het slangetje tussen de twee toys

Zo enthousiast als ik ben over het gebruik van deze Casanova, zo irritant vind ik het schoonmaken. Aan de onderkant van het eitje zit een randje. Je raadt het al: in dit randje gaat allerlei viezigheid zitten, wat je er na gebruik dus met veel moeite weer uit mag halen. Met een oude tandenborstel of een niet te scherpe tandenstoker. Daar heeft niemand toch zin in? Op het andere deel bij de knopjes en het CE keurmerk heb je ook even een tandenborstel nodig. Maar dat is op zich nog wel te doen.

Ik moet wel zeggen dat deze sextoy mij zoveel lekkere orgasmes gaf, dat ik mezelf wel over de schoonmaakellende heen kon zetten. Het was het wel waard.

Conclusie

Deze CalExotics French Kiss Casanova ziet er echt raar uit, maar wow, wat is ‘ie lekker! De ene kant geeft mijn clitoris pinpoint stimulatie terwijl ‘ie ook tegen mijn schaamlippen trilt en de andere kant stimuleert mijn vagina. Het is echt allemaal lekker en super intens, ik hou er van!
Wat minder is, zijn de knopjes. Slechts één knopje per deel met maar liefst twaalf standjes en irritante memory functie. Ook het schoonmaken is vervelend. Maar deze vibrator is zó lekker, dat dat eigenlijk niet uitmaakt.

De CalExotics French Kiss Casanova is hier te koop bij Bol.com voor 66,26 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

4 Reacties

 1. Dat ziet er leuk uit, zou de French Kiss Charmer dan hetzelfde zijn maar enkel het tong-gedeelte?
  Ik heb net de Toyjoy Diva gekocht, vergelijkbaar of beter?

  Antwoord
  • Ik denk dat die Charmer hetzelfde is, zonder ei, maar dat weet ik niet zeker. Soms voelen toys uit één serie toch anders. Dus zolang ik die niet getest heb, kan ik dat niet met zekerheid zeggen.
   Deze geeft wel echt een heel ander gevoel dan de ToyJoy Diva. Ik vind deze echt lekkerder.

   Antwoord
 2. Ohh wauw wat leuk dat deze je zo heeft verrast. Ik zou hem op basis van de foto’s niet kopen, maar nu gaat hij op mijn lijstje

  Antwoord
  • Hij ziet er echt niet zo aantrekkelijk uit, hè? Was wel echt een leuke verrassing <3

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.