CalExotics California Dreaming Santa Monica Starlet

14-10-2019

Sekstoy review: CalExotics California Dreaming Santa Monica Starlet

CalExotics California Dreaming Santa Monica Starlet, ik denk dat deze vibrator een prijs wint voor de langste naam. CalExotics is het merk, California Dreaming is de naam van deze serie en dit specifieke model heet Santa Monica Starlet. Wie verzint dat nou, hè? Ik kreeg de Santa Monica Starlet in ruil voor mijn review.

CalExotics

Calexotics california dreaming santa monica starlet Calexotics california dreaming santa monica starlet

Ik ben op zich niet zo’n fan van het merk CalExotics. Het bestaat al super lang, maar het is altijd een beetje afwachten of een toy van CalExotics nou wat is of niet. Ze hebben ontzettend veel toys, die trouwens lang niet allemaal bodysafe zijn, en verschillende submerken, zoals deze California Dreaming serie. Sommige toys zijn super goed, maar anderen ook helemaal niet. Zo hoorde ik vorige week toen ik op eroFame was van de Belgische blogger Miss Poppie dat zij een tweekleurige CalExotics sextoy heeft waarvan één kleur loslaat. De verf komt dus los van de sextoy zelf. Dan kan de toy van siliconen gemaakt zijn, maar zoiets is natuurlijk zeker niet bodysafe. Ik was opgelucht dat mijn Santa Monica Starlet gewoon maar één kleur had.

De verpakking en de inhoud

Calexotics california dreaming santa monica starlet Calexotics california dreaming santa monica starlet

De verpakking van deze duovibrator vind ik leuk. De look past bij de naam. Op de achterkant vind je alle informatie die je nodig hebt en op de zijkant krijg je weer het standaard praatje met foto van de directeur van CalExotics. Geen idee waarom ze dat toch maar blijven doen. In de doos vind je de Santa Monica Starlet zelf en een USB oplaadkabeltje.

De Santa Monica Starlet is gemaakt van siliconen en dus bodysafe (gebruik geen glijmiddel op siliconenbasis!), hij is ook waterproof en oplaadbaar.

Duovibrator met een kunstje

Calexotics california dreaming santa monica starlet Calexotics california dreaming santa monica starlet

Tegenwoordig zie je steeds meer duovibrators die iets speciaals kunnen. Vibratie op twee plekken lijkt dan ineens heel basic. Zo heeft deze CalExotics toy ook iets speciaals. Op het inwendige deel zit namelijk een pulserende plaat. Deze ronde plaat komt steeds een beetje naar buiten, als een soort plaatselijke stotende beweging. De Lovense Osci had ook zoiets, maar dan in het klein en daar lag de plaat juist wat dieper in de toy. Deze pulserende plaat ligt echt op de toy en stoot dus wat meer naar buiten. De clitorisstimulator van de Santa Monica Starlet vibreert. Het vibreren kan in tien standjes, waarvan drie steady. Het pulseren kan in drie snelheden.

De knopjes van de Santa Monica Starlet

Calexotics california dreaming santa monica starlet Calexotics california dreaming santa monica starlet

Onderop de toy zie je drie knopjes. Er staan verder geen tekentjes op de knopjes. Het bovenste knopje is het power knopje. Daar onder zit het knopje voor de pulserende plaat en de onderste knop is voor de vibraties van de clitorisstimulator.

De test 

Calexotics california dreaming santa monica starlet Calexotics california dreaming santa monica starlet

Toen ik de Santa Monica Starlet opgeladen had en voor het eerst aanzette, was ik onder de indruk van het pulseren van de top. Dat voelde op mijn hand echt goed en heftig. Ik pakte mijn Sliquid erbij en was klaar om te gaan testen.

Het bovenste deel van de toy is net wat dikker dan een gemiddelde duovibrator, maar wat verder naar onderen wordt ‘ie juist wat smaller. De clitorisstimulator is redelijk flexibel, maar dat lange, smalle puntje werkt voor mij niet zo goed. Ik had moeite om de vibrator goed op z’n plaats te krijgen, zodat mijn clitoris ook goed gestimuleerd werd. Op mijn vingers hadden de vibraties super heftig gevoeld, maar nu voelde ik dat effect niet zo goed, maar dat lag dus vooral aan dat de plaatsing niet zo goed was.

Mijn ervaring met de Santa Monica Starlet

Calexotics california dreaming santa monica starlet Calexotics california dreaming santa monica starlet

Het pulseren voelde echt geweldig. Super intens dat geklop tegen mijn G-spot, dit is echt een sensatie die voor mij super goed werkt. Voor mij werkt dit veel beter dan vibraties tegen mijn G-spot. Alleen was er wel een probleem met de pulseplaat. Hij stopte er soms mee, of werd ineens veel minder intens. Het lukte me maar niet om er achter te komen waar dit nou aan lag. Als ik de vibrator net wat verplaatste, hielp dat soms. Maar soms ook niet. Soms hield ik ‘m gewoon stil en toch stopte het pulseren dan ineens. Het was een beetje op goed geluk proberen wat heen en weer te bewegen in de hoop dat ‘ie het weer ging doen. Maar als ‘ie het dan deed, wow. Echt wow!

Ik denk dat het te maken heeft met de spierspanning van mijn bekkenbodemspieren. Want als ik ‘m in mijn hand hou, merk ik dat als ik wat harder knijp, hij (soms) ook stopt. Super jammer, want het gevoel is echt heerlijk!

Hij werkt niet mee

Calexotics california dreaming santa monica starlet Calexotics california dreaming santa monica starlet

Dit is typisch zo’n seksspeeltje met een hoop potentie. Een betere motor voor de pulseplaat en een betere vorm voor de clitorisstimulator en dit zou echt een enorm groot succes zijn voor mij. Nu was het af en toe heerlijk, zelfs als de clitorisstimulator niet helemaal meewerkte, maar dan ineens was dat heerlijke gevoel weer weg. Ik zou hier heel graag een 2.0 versie van zien. Of een ander merk die van dit concept wel een awesome toy maakt.

Wat trouwens ironisch is, het oplaadkabeltje werkte ook niet helemaal lekker. Hier had ik eigenlijk precies hetzelfde gedoe mee en was het een kwestie van een beetje trekken en duwen en dan hopen dat de lichtjes gingen knipperen als teken dat ‘ie opgeladen werd. Ook hier kon ik geen logica in vinden en was het gewoon maar wat proberen en ‘m dan heel voorzichtig neerleggen als het gelukt was.

Conclusie

Ja, de CalExotics California Dreaming Santa Monica Starlet. Het had zo mooi kunnen zijn. Oké, dat was het soms ook wel echt. Maar dan ook écht. Maar ik wil van een seksspeeltje wel dat ‘ie gewoon consistent presteert en dat was nu helaas niet het geval. Ik denk dat je andere duovibrators kunt kopen die véél beter en consequenter presteren.

Je kunt de CalExotics California Dreaming Santa Monica Starlet hier bestellen bij Bol, voor 49,95

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

2 Reacties

  1. Niet te opgelucht zijn dat ie van jou maar 1 kleur heeft, kan maar net de verkeerde zijn 😉

    Antwoord
    • Haha! Nou met één kleur ga ik er wel vanuit dat het goedkomt hoor. Maar de tweekleurige toys van dit merk laat ik wel even links liggen voorlopig.

      Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.