Bunt Wand Vibrator

25-09-2023

Bunt is een merk van You2Toys en het ziet er allemaal super kleurig uit. Ik hou daar van. Sextoys die meerdere kleurtjes hebben, echt, mij wel bellen! Ik kreeg deze kleurrijke wandvibrator van Orion.

Specs

Materiaal: siliconen met PU-coating en ABS (bodysafe)
Oplaadbaar: ja
Standjes: 10 standjes waarvan 3 steady
Waterproof: ja, IPX 7
Verkoopprijs: 59,95 euro, hier te koop bij Orion 
Is ’t wat? Hij ziet er niet alleen leuk uit, hij doet ’t ook goed.

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de bunt wand vibrator. De achterkant van de verpakking van de bunt wand vibrator en de algemene gebruiksaanwijzing.

Dit is dus een verpakking waar ik blij van word. Leuke kleurtjes, fris, duidelijk wat er in zit. Helemaal leuk! Er lijkt een soort hele grote letterprint op de verpakking te staan. Ik denk dat ik VE en NT zie, dus ik denk gelijk aan Love Bunt. Maar geen idee of dat ook de bedoeling is. Maakt ook niet uit, want het ziet er gewoon tof uit. Lekker iets anders dan die standaard witte verpakkingen.

Je ziet een foto van de wandvibrator op de voorkant van de doos en op de andere kanten vind je allerlei informatie over deze sextoy.

In de doos vind je natuurlijk de Bunt Wand Vibrator zelf, maar ook het USB-oplaadkabeltje en een algemene gebruiksaanwijzing. Je weet wel, zo’n gebruiksaanwijzing die voor elke vibrator geschikt is, met zinnen als: ‘Druk, draai of schuif de controle-eenheid voorzichtig om het vibratieniveau te wijzingen.’ Heb je precies niks aan dus. Maar gelukkig werkt de Bunt Wand Vibrator heel makkelijk, want hij heeft maar één knopje.

Mijn eerste indruk van de Bunt Wand Vibrator

De bunt wand vibrator en een lipstick. De bunt wand vibrator in mijn hand.

De Bunt Wand Vibrator is een kleine wand, met ook een kleine kop. Ik vind dat fijn. Sommige mensen vinden een grote kop fijner, omdat dat een groter gebied stimuleert, maar ik heb zelf dus de voorkeur voor een kleine kop.

Het handvat is blauw, het knopje en het randje geel en de kop roze. Ik vind deze kleurencombinatie helemaal tof. Sowieso een vibrator met meerdere kleuren, zo vaak zie je dat niet. Helaas. Want ik vind het zo tof!

De Bunt heeft één knopje, waarmee je ‘m aan en uitzet, maar ook door de standjes heen kan klikken.

De test van de Bunt Wand Vibrator

De bunt wand vibrator en een flesje sliquid sassy. De bunt wand vibrator in mijn hand, tegen de 3d clitoris.

Bij een seksspeeltje van siliconen, kan je beter geen siliconen glijmiddel gebruiken. Je toy kan daardoor stuk gaan. Waterbasisglijmiddel is wél een goed idee, want glijmiddel maakt spelen met sextoys makkelijker en lekkerder. Ik kies graag voor een glijmiddel zonder glycerine of parabenen, omdat die ingrediënten de vagina kunnen irriteren. Ik gebruik meestal Sliquid, Pjur Woman Nude of Baseks.

Na een paar seconden op het knopje drukken, gaat de Bunt aan. En de vibraties voelen gelijk goed! Ik was best wel verrast, want eerlijk gezegd had ik verwacht dat deze wandvibrator er vooral cute uit zou zien, maar niet dat ‘ie per se ook lekker zou zijn. Ik moest denken aan de PMV20 toys, die ook zulke leuke kleurtjes hadden, maar vooral ook heel lawaaiig waren en daardoor niet zo fijn. Maar niet deze Bunt Wand Vibrator. Hij maakt een bescheiden geluid en trilt best wel stevig.

Soms heb ik behoefte aan een schaal, van buzzy vibraties tot diep. Dat ik gewoon kan zeggen: deze Bunt Wand scoort ongeveer een 7 op de schaal van buzzy tot diep. De vibraties zijn zeker niet buzzy, maar redelijk diep. Zeker voor zo’n kleine vibrator.

De nek van de Bunt heeft een beetje flexibiliteit, maar niet zoveel. Voor mensen die hard duwen met een wandvibrator is dit goed om te weten. Mij maakt het nooit zoveel uit hoe flexibel de nek is. Ik vond vooral deze vibrator gewoon heel lekker. Het is echt een fijne, kleine wandvibrator. Ik kan er prima mee klaarkomen. De vibratiepatronen zijn er ook genoeg, zeven maar liefst. Er zitten best wat leuke tussen. Ik vond het standje waarbij hij even trilt en dan even niks doet, en dan weer even trilt heel lekker en stimulerend. Mijn clitoris reageert daar altijd heel goed op. Maar alleen om op te warmen of om te teasen, niet om mee klaar te komen.

Wat het met deze Bunt Wand Vibrator is, het is gewoon een prima ding. Qua prestaties doet ‘ie gewoon wat ‘ie moet doen. Hij heeft daar verder niks uitzonderlijks in. Maar hij valt natuurlijk wel op door z’n superleuke looks!

Conclusie

Als je op zoek bent naar een kleine wandvibrator die er superleuk uitziet en ook gewoon doet wat ‘ie moet doen, dan zit je zeker goed met deze Bunt Wand Vibrator. Hij werkt goed, de vibraties zijn ook goed, het geluid is normaal en hij ligt lekker in de hand. En ik vind de prijs ook heel redelijk. Ik word best wel blij van de Bunt.

Je kan de Bunt Wand Vibrator hier bestellen bij Orion voor 59,95 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.