Bunt. Double Vibrator

04-12-2023

Ik hou zo van kleurrijke sextoys. De Bunt. serie heeft ook echt kleurtjes die ik leuk vind. Eerder schreef ik al over de Bunt. Wand vibrator en vandaag ga ik je vertellen over de Bunt. Double Vibrator.

Specs

Materiaal: siliconen en ABS met PU-coating (bodysafe)
Oplaadbaar: ja
Standjes: 10 standjes waarvan 3 steady
Waterproof: ja, IPX7
Verkoopprijs: 54,95 euro, hier te koop bij Orion 
Is ’t wat? Wat een leuk ding!

Goede prijs, cute, multifuctioneel

De Bunt. Double Vibrator heeft zulke lekkere kleurtjes. De verpakking ziet er ook zo lekker kleurig uit, maar is wel gemaakt van dat dunne karton wat vrij makkelijk scheurt. Ik had echt wel graag gewild dat hier een toffe, gekleurde bewaardoos bij zat, of een tof bewaarzakje ofzo. Maar dat is vooral omdat ik gewoon nog meer kleur wil. Want voor deze prijs, een sextoy rond de 50 euro is tegenwoordig best lastig te vinden, mag ik niet klagen.

De Bunt. Double Vibrator is zo’n multifunctionele vibrator. Hij heeft aan de bovenkant twee stevige maar heel flexibele flapjes, met elk een eigen motor. En dat maakt het leuk, want hier kan je van alles tussen plaatsen, en dan lekker van twee kanten trillen!

De vibraties in elk van die motoren zijn goed, maar niet geweldig. Maar twee motoren versterken elkaar. En als je van twee kanten vibraties voelt, dan voelt dat sowieso al veel sneller heel intens. Dus deze vibraties zijn echt meer dan goed genoeg voor deze vibrator.

De Bunt. Double Vibrator voor iedereen

Wat ik heel leuk vind aan de Bunt. Double Vibrator, is dat hij voor iedereen leuk kan zijn, ongeacht wat voor geslachtsdelen je hebt.

Zelf hou ik echt niet van vibratie bij mijn tepels, maar ik weet dat er genoeg mensen zijn die daar echt van kunnen genieten. Daar is deze Bunt. supergeschikt voor. Waar ik wél van hou, is vibratie bij mijn clitoris. En vibratie van twee kanten, whoah! Ik heb maar een kleine clitoris (althans, het deel wat uitsteekt, ik weet zeker dat ‘ie van binnen enorm is! (grapje)), dus het is wel even goed zoeken naar hoe ik de Bunt. moet plaatsen, maar als ‘ie dan goed zit, dan voelt het ook écht goed!

Volgens de productomschrijving kan je de Bunt. Double Vibrator ook inwendig gebruiken, zowel vaginaal als anaal. Anaal zou ik echt niet aanraden, want hij heeft geen brede basis en dat maakt ‘m dus niet geschikt voor anaal gebruik. Vaginaal heb ik het wel geprobeerd, maar ik vond het niet heel bijzonder. Het leuke en speciale van de Bunt. Double Vibrator is juist dat ‘ie aan twee kanten kan trillen, maar dat merk je niet meer als je ‘m ingebracht hebt.

De Bunt. Double Vibrator als penisvibrator

Maar wat ik eigenlijk het leukste vind van de Bunt., is om ‘m op een penis te gebruiken. Met lekker veel glijmiddel (wel op waterbasis, want deze toy is van siliconen en kan niet tegen elk soort siliconen glijmiddel) en ‘m dan om de penis heen vouwen en met de vibraties ‘m op en neer bewegen.

Je kan de Bunt. Double Vibrator zowel in een hoek van 90 graden houden ten opzichte van de penis, als ‘m in het verlengde van de penis houden en de flapjes over de eikel heen en weer laten schuiven. Dat geeft allebei weer een hele andere sensatie. En als ik het zo aanschouwde, gaf het allebei wel echt een amazing sensatie. Ik vond het bijna jammer dat ik zelf geen penis had. Sowieso, staand plassen lijkt me ook echt super chill! Maar, terug naar de Bunt. Die vibraties aan beide kanten van de penis voelen denk ik net zo intens als vibraties aan beide kanten van mijn clitoris. Wat een feestje!

Maar, hoe leuk is dat. Dat je een vibrator hebt, die zowel lekker is voor een vulva als voor een penis. Als je een stelletje bent, waarvan de één een vagina en de ander een penis heeft, dan kan je allebei en samen echt heel veel plezier hebben met deze toy, ik vind dat echt tof. Dit is nou zo’n koppelvibrator die ik echt leuk vind. Extra omdat het niet uitmaakt met wie je een stel bent en wat voor geslachtsdelen die persoon heeft. En dat maakt het voor mij een échte koppelvibrator. Yay! Extra leuk dat ‘ie ook heel betaalbaar is. Oh, en dat ‘ie zulke leuke kleurtjes heeft.

Conclusie

Ik vind de Bunt. Double Vibrator echt heel tof! Natuurlijk zijn er kleine verbeterpuntjes, maar dit is, zeker voor dit geld, écht een hele leuke toy. En leuk voor zowel mensen met een penis als mensen met een vulva. Yay! Een échte koppelvibrator. Met leuke kleurtjes.

Je kan de Bunt. Double Vibrator hier bestellen bij Orion voor 54,95 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.