BS Atelier Cápsula

25-03-2018

De BS Atelier Cápsula is een buttplug in een vorm die je niet zo snel zou verwachten.

Raquel van BS Atelier stuurde mij deze buttplug in ruil voor een eerlijke review.

BS Atelier Cápsula, pretty and practical

De Cápsula is heel anders dan een standaard buttplug, het valt ook meteen op. De plug, van medical grade silicone heeft een aparte vorm. Hierdoor voelt hij ook heel anders aan, of je hem nu in je vagina wilt gebruiken of liever anaal, zijn vorm en zijn volume zorgt voor een speciale ervaring.

Bs atelier cápsula

Wat zit er in de doos?

In tegenstelling tot andere makers van sextoys gebruikt BS Atelier geen dozen als omverpakking. In plaats daarvan wordt je speeltje in een stevige plastic zak verstuurt, deze kan je na het openmaken aan de bovenkant via de re-seal strips ook weer helemaal afsluiten. Je hebt dus geen last van veel te grote verpakkingen én je kan na gebruik en schoonmaken je toy keurig netjes (en hygiënisch)  weer opruimen zonder bang te zijn dat je door aanraking per ongeluk je toy zou slopen.

Viva España, olé!

Zoals jullie weten zijn tess en ik altijd heel erg blij als een bedrijf van Nederlandse bodem, zoals bijvoorbeeld VelV’or of Rianne S.

Hoewel BS Atelier niet Nederlands is, is het wel een Europees bedrijf, dat is niet minder cool. BS Atelier is namelijk gevestigd in Spanje.

Ik weet niet wat het is, maar dat deze toy ook van Europese bodem komt maakt het voor mij in ieder geval toch ook wel een beetje speciaal. Hoewel er natuurlijk ook wel heel bekende grote toy merken zijn, neem nu bijvoorbeeld Fun Factory dat is ontstaan in Duitsland.

Size does matter

Wat mij opviel op de website van BS Atelier is een handig overzicht van de groottes van hun seksspeeltjes in de zogenaamde size guide. Zoals je hier kan zien is het een duidelijk overzicht van hoe groot hetgeen je potentieel in je kutje of kontje gaat stoppen. Je kan dus ook zien hoe groot de Cápsula eigenlijk is.

Kleur je leven

Al mijn hele leven vind ik vleeschkleurige dildo’s en vibrators een beetje viezig. Eigenlijk vind ik dat ook van kunstkutjes (faux voorbipsen ook wel), het is allemaal net niet, en daarom eigenlijk heel erg iew.

Bij BS Atelier hebben ze gelukkig (tenzij je het echt echt echt echt echt echt echt wilt) geen vleeskleur in de aanbieding. Hun standaard assortiment is heel kleurrijk. Ze hebben allerlei soorten combinaties. Ik persoonlijk hou van zwart, en grijs en dus heb ik mijn Cápsula in die kleur combo gekregen.

Mocht je echter dol zijn op meer gekleurde opties, je kijkt je ogen uit.

En als er niet iets bijzit van je gading kan je ook gewoon een custom versie van hun dildo’s laten maken. Je krijgt de keuze uit een ruim assortiment kleuren, dus ik denk dat je zo maar een dildo kan laten maken die qua kleur in ieder geval helemaal bij je past.

Bs atelier cápsula buttplug

De Cápsula in gebruik

Hoewel op de website van BS Atelier alleen het “vagina scenario” staat omschreven, heb ik helaas geen vagina (nee echt, vind ik oprecht jammer), en ben ik dus voor de anale optie gegaan.

Het inbrengen van de Cápsula is niet per se makkelijk, dat komt door de combinatie van de vorm en het glijmiddel. Maar na wat stoeien ging de Cápsule vrij gemakkelijk naar binnen, en ja dat ligt aan de toy en niet aan mijn anus.

De Cápsula vult goed maar raakte helaas nét niet mijn prostaat. Het gevulde gevoel is erg lekker, maar dat was voor mij dan ook alles. Ik kan mij echter wel voorstellen dat de extra vulling bij een vrouw tijdens de seks echt een extra dimensie met zich meebrengt.

Na gebruik is de Cápsula door het mooie gladde materiaal doodeenvoudig schoon te maken.
Zoals al eerder genoemd is hij daarna makkelijk op te bergen in zijn eigen plastic zak.

Conclusie

De BS Atelier Cápsula is een mooie, goed gemaakte buttplug die echt de moeite waard is. Zowel voor een extra dimensie tijdens de seks, als gewoon als een mooi stukje “sex toy art”, want zo goed zit deze toy in elkaar. De plug is ook redelijk geprijsd, je kan je er dus eigenlijk ook geen buil aan vallen.

 

Je kan de BS Atelier Cápsula kopen via de website van BS Atelier voor € 40,99

 

 

 

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.