Broad City Yas Kween 10 Function Bullet

24-10-2017

Sextoy review by Tess: Broad City Yas Kween 10 Function Bullet

Yas kween 10 function bullet vibrator tess tesst

Toen ik bij Lovehoney de nieuwe Broad City toys zag, vond ik ze er gelijk super leuk uit zien. Ik had nog nooit van de tv serie Broad City gehoord, dus besloot dat eerst eens op te zoeken. Ik heb een paar afleveringen gekeken, en het is ook echt wel een grappige serie. Maar ook zonder de serie gezien te hebben, spraken de toys me dus al echt aan. Een mini vibrator met de tekst ‘Yas Kween’, dat is toch super cute! Jacqs van Lovehoney was zo lief om mij de Yas Kween 10 Function Bullet op te sturen in ruil voor mijn eerlijke review.

Zo cute

Yas kween 10 function bullet vibrator tess tesstDe verpakking van deze vibrator vind ik echt grappig. Natuurlijk staat het logo van de serie er op, met daaronder de tekst ‘som high class sh*t’. Ik vind het grappig. Ook vind je twee foto’s van de hoofdrolspelers uit de serie op de verpakking, en nog wat grappige tekstjes en korte uitleg over het product. De verpakking is basic, lekker compact en ziet er cute uit. Op de vibrator zelf staat aan één kant de tekst ‘Yas Kween’ en aan de andere kant ‘Broad City’. De kleurencombinatie van het felle roze met het geel vind ik echt heel leuk, lekker fris. Ik zou deze sextoy ook leuk vinden om kado te geven aan een vriendin.

Leuk prijsje

Yas kween 10 function bullet vibrator tess tesstDe Yas Kween Bullet is echt super vriendelijk geprijsd, voor 19,95 koop je ‘m al. Door de prijs had ik eerlijk gezegd wel een beetje twijfels of het wel wat zou zijn. De meeste toys die ik test, zijn toch een stuk duurder. Sowieso heb ik het idee dat toys de laatste jaren steeds maar duurder worden, maar vaak (niet altijd) heb je kwalitatief dan ook wel echt iets goeds. Maar goed, deze bullet vibrator is dus wel vriendelijk voor je portemonnee. Daardoor is hij ook niet oplaadbaar, maar moet er nog gewoon een batterij in. Er gaat 1 AAA batterij in. Je draait de onderkant er makkelijk af, en dan zie je een opgerold papiertje in de binnenkant van de vibrator. Volgens mij is dit om het trillen van de batterij tegen te gaan, maar dat weet ik niet zeker. In elk geval, lekker laten zitten dus, en gewoon de batterij er in schuiven. Lekker oldskool allemaal, maar het werkt prima.

Eén knopje, 10 standjes

Yas kween 10 function bullet vibrator tess tesstDe vibrator heeft één knopje. Het is zo makkelijk allemaal, vandaar dat de hele gebruiksaanwijzing ook gewoon aan de binnenkant van de verpakking staat, die zie je zodra je de vibrator er uit haalt. De manier waarop de batterij er in gedaan moet worden, en het knopje is het on/off knopje. Makkelijker kan niet. Met het on/off knopje kan je ook door de 10 standjes scrollen. Er zijn 3 steady vibratiestanden en dan nog 7 ritmes. Normaal vind ik het echt wel fijner als een toy meerdere knopjes heeft, maar deze toy is gewoon lekker basic en voor deze prijs moet je denk ik ook niet meer verwachten dan dit.

Het materiaal dat gebruikt is voor deze sextoy, is ABS plastic met een PU coating. Ik weet het niet 100% zeker, maar volgens mij is dat niet poreus. Omdat ik deze vibrator ook niet inwendig gebruik, vind ik het materiaal wat minder belangrijk dan toys die ik wel inwendig gebruik. Hij voelt in elk geval lekker aan, hard, maar het toplaagje geeft het toch net een iets zachter en lekker glad gevoel. Verder is deze sextoy ook waterproof, dat is altijd een handig extraatje vind ik.

Yas, Kween! 

Yas kween 10 function bullet vibrator tess tesstTot zo ver was ik helemaal tevreden, maar hoe was deze toy in het gebruik. Zoals gezegd verwachtte ik er niet zoveel van, want een goedkope toy die op een AAA batterij werkt, is meestal niet de beste toy. Maar deze Yas Kween bullet heeft me echt verrast. De vibraties waren veel krachtiger dan ik had verwacht. Het waren niet de aller diepste vibraties, het is geen We-Vibe Tango, maar ze waren ook zeker niet buzzy. De Yas Kween bullet heeft echt prima vibraties. Standje één is gelijk al vrij krachtig, ik hou er van!

Van de zeven vibratiepatronen waren er maar twee die ik lekker vond. Meestal kom je in elke toy wel bijna dezelfde vibratiepatronen tegen, maar hier kwam ik toch weer een paar nieuwe tegen. Ik vind het leuk als er wat nieuws geprobeerd wordt, in plaats van gewoon maar weer na-apen van bestaande toys, maar, nou ja, het pakt niet altijd goed uit. En van deze patronen werd ik dus zeker niet enthousiast. Sommigen waren ook gewoon niet krachtig genoeg, en anderen waren echt te onlogisch wat me meer irriteerde dan opwond. Maar het standaard aan-uit-aan-uit patroon vond ik wel weer lekker, en het patroon waarbij hij van zacht naar hard ging, steeds opnieuw, vond ik ook fijjn. Maar om klaar te komen, zocht ik natuurlijk weer mijn favoriete standje drie op.

Pinpoint stimulatie

Yas kween 10 function bullet vibrator tess tesstEn klaarkomen lukte ook echt gemakkelijk met deze bullet vibrator. Het taps toelopende puntje zorgt voor hele goede pinpoint stimulatie, dus ik kon de vibrator precies houden tegen het plekje wat ik het lekkerst vind, en daar zorgen voor gerichte stimulatie. De trillingen waren ook lekker stevig, dus klaarkomen was geen probleem.

Ik ben echt verrast door deze Broad City bullet. Ik dacht dat hij er alleen cute uit zou zien, maar hij functioneert echt prima en dat voor een hele leuke prijs.

Conclusie

Deze vibrator is echt een aanrader als je op zoek bent naar een leuke en betaalbare kleine toy of een leuk kadootje voor iemand. Voor beginners is dit zeker een leuke sextoy om mee te starten, maar voor iemand die misschien al wat toys in huis heeft, maar nog op zoek is naar een fijne, niet te dure bullet, is deze sextoy ook zeker geschikt.

Je kan de Yas Kween 10 Function Bullet hier bestellen bij Lovehoney voor 19,95.
Als je voor 40 euro besteld bij Lovehoney, wordt je pakketje gratis verzonden.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.