Broad City Pegasus Pegging Kit

07-01-2018

Strap-on review by Tess: Broad City Pegasus Pegging Kit

Broad city pegasus pegging kit

Dit is de eerste strap-on die ik review en gelijk ook eentje die er super leuk uit ziet. Deze Broad City Pegasus Pegging Kit is echt heel cute. Ik heb eerder een andere toy uit de Broad City lijn gereviewd, de Yas Kween Bullet. Die zag er ook al zo leuk uit en werkte ook goed. Van Jacqs van Lovehoney kreeg ik nu deze strap-on opgestuurd in ruil voor mijn eerlijke review.

Mijn minvlog over de Broad City Pegging Kit zie je hier, voor mijn geschreven review moet je iets verder naar beneden scrollen.

[youtube]2NAaOo6ZJYU[/youtube]

Strap-on zoektocht

Broad city pegasus pegging kitIk vind het persoonlijk altijd wel lastig om een goede strap-on te vinden. Ik wil er één die goed blijft zitten maar toch niet knelt, met verwisselbare dildo en die er ook nog eens een beetje leuk uit ziet. Veel voorbinders zijn gewoon echt van slechte kwaliteit, dus als je een goede zoekt, kan dat best een zoektocht zijn.

Deze Pegasus set is officieel een pegging set. Pegging is eigenlijk dat een vrouw de man anaal penetreert, maar natuurlijk kan je ook deze voorbinddildo gebruiken zoals je wilt. Ik heb hem zelf uitgetest met een goede vriendin.

Leuke verpakking

Broad city pegasus pegging kitDe verpakking van de Broad City Pegging Kit vind ik echt heel leuk en grappig. De meeste mensen in Nederland zullen de serie Broad City niet kennen (het is wel echt een hele grappige serie) maar ook als je de serie niet kent, is de verpakking gewoon heel leuk. De voorkant van de doos is eigenlijk ook een deurtje, dus je kan gelijk ook in de verpakking kijken en zien hoe de spullen er in het echt uitzien.

Want er zitten dus meerdere items in de doos: een roze siliconen dildo, een bulletvibrator, een extra setje batterijen, de strap-on slip en een gebruiksaanwijzing. En dat maakt deze set ook zo leuk en multifunctioneel.

Dildo

Broad city pegasus pegging kitDe dildo is dus gemaakt van siliconen, waardoor hij niet poreus of giftig is en dus helemaal veilig voor jouw lichaam. De dildo is vrij smal, waardoor hij dus voor veel mensen voor anaal gebruik geschikt zal zijn. Door de kromming is hij ideaal om de prostaat of de G-spot te stimuleren. De dildo heeft aan de onderkant een platte basis (waardoor hij dus ook geschikt is voor anaal gebruik, hij kan niet zomaar naar binnen schieten) en die werkt gelijk als een zuignap. Dit werkt ook echt goed en stevig. Dan is hij ook nog hol van binnen, zodat je de bullet vibrator er in kan schuiven en je je dildo omtovert tot een vibrator.

Bullet

Broad city pegasus pegging kitDe bullet kan je ook gewoon los gebruiken. Hij werkt op een paar knoopcelbatterijen. Daar ben ik nooit zo dol op. De vibraties zijn vrij krachtig maar ook wel wat buzzy. Ik kan er wel van klaarkomen, maar het is zeker niet mijn favoriete type vibratie. Mijn vriendin vond de bullet wel weer erg lekker. De strap-on slip heeft ook twee vakjes waar je de bullet in kan doen: één ter hoogte van de clitoris en één net boven de dildo.

Peg like a Queen

Broad city pegasus pegging kitDe slip vind ik echt heel leuk en sexy, maar het moet wel je smaak zijn. Mijn vriendin vond ‘m niet zo mooi en vooral niet sexy. Het model lijkt op een mannenonderbroek, ik hou daar erg van. Vooral deze vind ik erg leuk met de gekleurde details en de tekst aan de achterkant: Peg like a Queen. Ik vind ‘m echt helemaal geweldig qua looks. De slip is gemaakt van katoen en voelt lekker zacht aan. De bovenkant is een elastieken band. De slip is er in maat S/M en L/XL.

De voorkant van de slip heeft een opening met een ring die een heel klein beetje elastisch is. Hier kan je dus de dildo in stoppen. Het kost even wat moeite hoor, maar het gaat wel. Je kan er dus ook andere dildo’s in doen, maar dildo’s die veel dikker zijn, gaat niet lukken.

De test

Broad city pegasus pegging kitToen mijn vriendin de strap-on slip aan had, vond ik dat echt heel sexy staan. Alleen omdat de slip natuurlijk elastisch is, zat de dildo niet heel stevig op zijn plaats en kon deze makkelijk omklappen. Tijdens het gebruik gebeurde het daardoor ook vaak dat de dildo uit mijn kutje floepte. Qua formaat vond ik de dildo persoonlijk ook te smal. Hij wist wel mijn G-spot te stimuleren, maar ik hou toch echt van iets dikkere dildo’s. Maar het gebeurde echt meerdere keren dat hij er uit floepte, dus dat was wel irritant. Voor degene die de voorbinder draagt, is dit ook lastig te voelen.

Het dragen van deze slip is wel erg comfortabel. Het is gewoon een slip die lekker zit en goed aansluit. Nergens bandjes die snijden of die versteld moeten worden, je trekt hem gewoon aan en het zit goed.

Broad city pegasus pegging kitDe combinatie van de slip met deze dildo werkte voor mij dus niet heel prettig. Ik denk dat met een iets grotere dildo misschien wat beter en lekkerder zou werken, maar dit zal gewoon nooit de aller stevigste voorbinddildo zijn die er is natuurlijk.

De dildo gewoon los gebruiken vond wel lekker. Als ik de dildo gewoon zelf vast heb, kan ik mezelf er precies zo mee stimuleren als ik lekker vind en dan raakt hij mijn G-spot dus ook erg lekker. Maar alsnog vind ik hem vrij dun. Wat logisch is, aangezien hij dus eigenlijk voor anaal gebruik bedoeld is.

Conclusie

Niet de ideale voorbinddildo dus, maar de Broad City Pegasus Pegging Kit is wel echt een leuke en sexy set. Door de verschillende items is deze set ook echt multifunctioneel. Dat de dildo van siliconen is vind ik echt een pré en de slip vind ik er echt leuk en sexy uitzien. Het zit allemaal comfortabel, maar voor een strap-on is het materiaal toch iets te flexibel naar mijn smaak.

Je kan de Broad City Pegasus Peggin Kit hier bestellen bij Lovehoney voor 79,95.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

6 Reacties

 1. Hoe paste de slip qua maat? Welke maat had je en paste je die zelf ook?

  Antwoord
  • Ik had de L/XL en voor mij is die net te klein. Ik paste er wel in, maar dat zat gewoon niet goed.

   Antwoord
  • Miss Marie, zou je mij willen peggen?

   Antwoord
   • Blondeman, dit is gewoon echt niet oké. Als je iemand zoekt om zoiets mee te doen, zijn er zat websites waar je een oproepje daarvoor kan zetten. Dit is daar niet de plek voor.

    Antwoord
 2. Meer van dit graag, nog altijd op zoek naar de perfecte strapon voor m’n man. Dit lijkt me niet de juiste helaas

  Antwoord
  • Er komen in elk geval nog 2 strap-on reviews aan en hopelijk daarna nog meer!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.