Bondage opties – video

24-10-2021

Bondage, ik hou er van. Veel mensen vinden het ook wel spannend om hun partner eens vast te binden of zelf vastgebonden te worden. Maar wat gebruik je daar nou voor? Wat zijn de opties als je niet zo’n fan bent van handboeien of fluffy cuffs?

Van Loveware, die hele fijne winkel in België, kreeg ik laatst een paar leuke bondage dingetjes. In deze video laten Jay en ik ze zien en vertellen we je over de mogelijkheden.

Het Unicorn Bondage Touw kan je hier bestellen bij Loveware.

De vegan leather polsboeien kan je hier vinden bij Loveware.

De neopreen armboeien kan je hier bekijken bij Loveware.

Abonneren

Als je nog niet geabonneerd bent op ons YouTube kanaal, zou ik het heel tof vinden als je dat nu zou willen doen. Je kan dat doen door hier te klikken. Als je op het belletje klikt, krijg je ook een melding elke keer als er een nieuwe vlog is. Dan weet je zeker dat je niks mist.
Natuurlijk kan je ons ook volgen op Instagram. Het account van Tess vind je hier en het account van Jay vind je hier.

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je een sextoy gaat bestellen, of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

EASYtoys.nl

Loveware.be

BDSMstore.nl

Mister B

Christine le Duc

Erovibes.nl

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

MEO

Lovehoney

Tantus

SelfDelve

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.