Bodywand Dual Stim Vario

26-06-2023

Een pinpointstimulator én G-spot vibrator in één toy. Dat klinkt toch als best of both worlds voor mij. De Bodywand Dual Stim Vario heeft alles in zich om mij helemaal blij te maken. Maar werkt hij ook echt goed? Ik was heel benieuwd! Ik kreeg deze dubbele sextoy van Willie.

Specs

Materiaal: siliconen (bodysafe)
Oplaadbaar: ja
Standjes: pinpoint 10 standjes waarvan 3 steady, G-spot 7 standjes waarvan 3 steady
Waterproof: ja, geschikt voor onder de douche
Verkoopprijs: 98,95 euro, hier te koop bij Willie 
Is ’t wat? Oh ja!

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de bodywand dual stim vario. De achterkant van de verpakking en de inhoud.

Je ziet tegenwoordig vooral witte verpakkingen bij sextoys. Ik vind het maar saai. Maar als de sextoy wit is, vind ik een witte verpakking er dan wel weer goed bij passen. De Bodywand Dual Stim Vario is wit met gouden accenten, en dat is de doos ook. Dat vind ik dan wél weer leuk.

Op de achterkant van de verpakking vind je wat informatie over de Dual Stim Vario en je ziet ook al een foto van de inhoud van de verpakking.

In de verpakking vind je de Bodywand Dual Stim Vario zelf, een bewaarzakje, een USB-oplaadkabeltje en de gebruiksaanwijzing. Alles wat je nodig hebt, dus.

Mijn eerste indruk van de Bodywand Dual Stim Vario

De bodywand dual stim vario naast een lipstick. De bodywand dual stim vario in mijn hand.

Meestal vind ik witte sextoys een beetje zo’n medische uitstraling hebben. Maar dat heb ik bij de Bodywand Dual Stim Vario niet. Misschien door het gouden accent of door de vorm, ik weet het niet. Maar ik vind ‘m er best wel tof uitzien.

Pinpointvibrators kunnen er soms wel een beetje uitzien alsof ze je clitoris pijn gaan doen, met die hele smalle bovenkant. Maar dat idee heb ik bij deze Bodywand helemaal niet. De top van de pinpointvibrator is een bolletje en het steeltje voelt ook wat flexibel. Het ziet er voor mij helemaal niet eng uit.

Het handvat van de pinpointvibrator is niet alleen een handvat, maar ook een G-spot vibrator. Hij heeft een kromming, wat over het algemeen nodig is om je G-spot te raken. Ook heeft ie nog een extra dikke ribbel. Het is geen grote, of beter gezegd lange, vibrator, maar de G-spot zit ook niet zo diep.

Op de verpakking en in de gebruiksaanwijzing staat dat de pinpointvibrator zeven standjes heeft en de G-spot vibrator tien. Volgens mij is dat precies andersom.

De test van de Bodywand Dual Stim Vario

Debodywand dual stim vario naast een flesje sliquid sassy. De bodywand dual stim vario tegen een 3dprint van een clitoris.

Zoals je misschien weet, hou ik heel erg van pinpointstimulatie. Ik heb al een heleboel pinpointvibrators getest en over het algemeen word ik daar erg blij van. Ik heb nog nooit een sextoy van het merk Bodywand getest, dus dat maakte me wel extra benieuwd.

Ik gebruik eigenlijk altijd glijmiddel bij sextoys, maar bij zo’n pinpoint toy vind ik dat extra belangrijk. Het is zo’n gerichte en intense manier om mijn clitoris te stimuleren, als ik daar niet genoeg glijmiddel bij gebruik, word het al snel pijnlijk. Ik gebruikte een beetje Sliquid Sassy. Hierin zitten geen irriterende ingrediënten voor de vagina, wat je in veel andere glijmiddelen wel vindt, zoals glycerine en parabenen. Pjur Woman Nude is ook een fijn glijmiddel zonder glycerine en parabenen. Omdat de Bodywand Dual Stim Vario gemaakt is van siliconen, kan je er beter geen glijmiddel op siliconenbasis bij gebruiken, dat kan je sextoy aantasten.

De Bodywand Dual Stim Vario heeft twee knopjes, één voor de pinpointvibratie en één voor de G-spot vibratie. Als je de pinpointvibratie aanzet, zie je het steeltje en het bolletje gelijk al heen en weer bewegen.

De vibratie voelt best wel diep. Nu maakt dat voor pinpointstimulatie niet heel veel uit voor mij. Bij zulke gerichte stimulatie doet zelfs buzzy vibratie het wel voor me. Maar ik moet wel zeggen dat diepe vibratie tóch net wat lekkerder voelt.

De pinpointstimulatie van de Bodywand Dual Stim Vario voelt voor mij echt heel fijn. Het bolletje blijkt voor mij echt perfect te zijn. Het is een net wat groter bolletje dan de meeste pinpointvibrators hebben en dat maakt het gevoel ook wat, ja, ik zou bijna zeggen ronder. Maar dat klinkt een beetje gek.

Het is moeilijk om te omschrijven hoe pinpointstimulatie voelt. Het voelt voor mij echt heel intens en vooral heel lekker. En met dit bolletje voelt het ook wat liever en, ja, toch ronder. Bij een wat kleinere tip, of een wat hardere tip, kan het wel eens gebeuren dat het ineens toch net wat pijnlijk aanvoelt. Dat is bij deze Vario bij mij nooit het geval geweest. Het voelt altijd gewoon goed.

De Bodywand Dual Stim Vario als G-spot vibrator

De g-spot kant van de bodywand dual stim vario. De bodywand dual stim vario naast de zijkant van de doos.

Maar, dan was er nog wat te testen, deze vibrator heeft tenslotte twee functies. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet zoveel verwachtte van de G-spot vibrator, omdat sextoys met dubbele functie gewoon niet altijd goed werken. De pinpointvibrator werkte al zo goed, dat ik dacht dat dat het wel zo’n beetje zou zijn.

Maar, ik had ongelijk. Want deze G-spot vibrator is óók heel goed! De vibraties zijn ook lekker diep en krachtig. Ik vind het knap hoe ze in zo’n best kleine toy toch twee hele goede motoren verstopt krijgen! De vorm van de G-spot vibrator is voor mij ook heel goed. Mijn G-spot is zeker niet veeleisend, maar ik kan wel voelen dat dit gewoon echt wel een hele degelijke G-spot vibrator is. Goed qua vorm en goed qua vibraties. Ik word er blij van.

Conclusie

De Bodywand Dual Stim Vario is echt een hele toffe multifunctionele sextoy. De pinpointvibrator heeft goede, diepe vibraties en de tip heeft voor mij een perfecte vorm en flexibiliteit.
De G-spot vibrator is ook heel goed. Deze vibraties zijn ook krachtig en diep en de vorm is zeer geschikt voor G-spot stimulatie. Een multifunctionele toy die gewoon voor beide functies goed werkt, het kan dus toch!

Je kan de Bodywand Dual Stim Vario hier bestellen bij Willie voor 98,95 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.