Vlog: Wat zijn nou bodysafe sextoys?

06-01-2019

Vlog: Wat zijn nou bodysafe sextoys?

Zoals ik vorig jaar in mijn vlog al had verteld, ga ik dit jaar niet alleen sextoy review vlogs opnemen, maar ga ik ook andere dingen filmen. En vandaag begin ik met een vlog over bodysafe sextoys. Ik heb al wat andere leuke onderwerpen op de agenda staan, maar als jullie nog een tof onderwerp weten waar ik Γ©cht over moet vloggen, laat het me gerust even weten in de reacties hier onder of via een privΓ© berichtje.

Een vlog over een ander onderwerp maken vond ik zelf ook best spannend, dus ik hoor graag wat je er van vind!

Hoe zit dat nou met bodysafe sextoys?

Mijn eerste nieuwe vlog gaat over bodysafe sextoys. Hoe zit dat nu precies, zijn er nog steeds seksspeeltjes die gemaakt zijn van onveilige materialen? Wat is nou eigenlijk een poreuze sextoy en wat is daar erg aan? Welke materialen zijn wel veilig? Is een veilige sekstoy altijd ook duur? In iets meer dan zeven minuten vertel ik je er alles over en daarna ben je helemaal op de hoogte van hoe het allemaal zit en kan je zelf beslissen wat je wel of niet in jouw lichaam wilt hebben.

Abonneren en linkjes

Als je nog niet geabonneerd bent op mijn YouTube kanaal, zou ik het echt enorm waarderen als je dat nog wilt doen. Je kan dat doen door hier te klikken.

Mijn artikel over bodysafe sextoys vind je hier en mijn artikel over materiaalkeuze bij seksspeeltjes vind je hier.

In onze eigen webshop, YayOrgasms, verkopen wij alleen maar echte bodysafe producten. Je vindt onze shop hier.

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je een seksspeeltje op afstand gaat bestellen, een andere sextoy of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

EASYtoys.nl

BDSMstore.nl

Christine le Duc

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Lovehoney

Tantus

SelfDelve

Yay Orgasms

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Share our Shit Saturday #1 - Naughty Business Report - […] legt in een vlog uit wat body safe sex toys zijn. “Hoe zit dat nu precies, zijn er nog…
  2. Vlog: Blush Aria Mi Vibe Bullet Kit en Nexus Doxy 3 Attachments | Tess Tesst - […] week heb je mijn vlog over bodysafe sextoys kunnen zien. Deze week heb ik gewoon weer een sextoy review…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.