Blush Wellness G Ball

07-03-2022

Wellness klinkt als zo’n fijn saunacomplex waar je heen kan. Of op z’n minst lekker in een ligbad zitten met een maskertje op en kaarsjes aan, ofzo. Maar bij Wellness denk ik toch niet gelijk aan een vibrator. Alhoewel zelfliefde en masturbatie misschien ook best gezien zou kunnen worden als een vorm van welless. Ik kreeg de Blush Wellness G Ball van Easytoys.

Specs

Materiaal: siliconen, dus helemaal bodysafe
Oplaadbaar: ja
Standjes: 10 standjes waarvan 5 steady
Waterproof: ja
Verkoopprijs: 67,99 euro, hier te koop bij Easytoys 
Is ’t wat? Ik ga toch liever naar de sauna dan.

De verpakking en de inhoud

De blush wellness g ball staat tegen de verpakking aan. De blush wellness g ball, het doosje waar het oplaadkabeltje in zat, het kabeltje en de qr code.

Bij een wellness product verwacht je ook niet een hele sexy verpakking. Wit en clean, dat past. En zo ziet de verpakking er ook uit. Op zich zien bijna alle sextoy verpakkingen er tegenwoordig zo uit, dus heel verrassend is het niet.

De doos is van hard karton en er in vind je natuurlijk de Blush Wellness G Ball zelf. Het USB-oplaadkabeltje zit in een apart doosje, wat wel een beetje een luxe gevoel geeft. Ook zit er een kaartje in de doos met QR code. Die kan je scannen voor de gebruiksaanwijzing. Super slim, zouden meer sextoymerken zo moeten doen!

Mijn eerste indruk van de Blush Wellness G Ball

De blush wellness g ball met daar voor een lipstick De blush wellness g ball in mijn hand

Dit is een vibrator die ik er gewoon wel goed uit vind zien. Het is niet een hele verrassende vorm en het design is ook niet super origineel, maar het ziet er uit als een goede G-spot vibrator.

Maar, wat je niet ziet, is dat deze vibrator iets speciaals heeft. In de kop heeft ‘ie namelijk een bewegend balletje. Dat balletje beweegt op en neer en zou zo je G-spot stimuleren. Of je clitoris, net hoe je ‘m gaat gebruiken, natuurlijk. Dit idee kende ik al van o.a. de Svakom Trysta, waar ik lang geleden een van mijn eerste reviews over schreef.

De test van de Blush Wellness G Ball

De blush wellness g ball op de doos. Blush wellness g ball, je ziet het balletje een heel klein beetje uitsteken.

Hoewel het lang geleden was dat ik de Trysta testte en ik ‘m daarna nooit meer gebruikt heb, weet ik nog wel heel goed dat ik niet onder de indruk was van dat bewegende balletje. Ik was benieuwd of nu, jaren later en een ander merk, mijn ervaring beter zou zijn.

Ik was ook best wel benieuwd naar de vorm van de G Ball, want over het algemeen vind ik dit een hele fijne vorm voor G-spot stimulatie. Dus ik probeerde ‘m eerst even uit zonder het balletje en de vibraties. Dat had ik niet verkeerd ingeschat. Ik kreeg redelijk makkelijk een G-spot orgasme door deze Blush Wellness G Ball als dildo te gebruiken. De vorm is daar goed voor, al zijn er wel andere dildo’s die ik daar nog beter voor geschikt vind.

De QR-code had ik niet gescand, dus ik had de gebruiksaanwijzing niet gelezen. Ik zeg altijd dat het handig is om dat wél eerst te doen, maar ik volg mijn eigen advies gewoon ook niet altijd op. En sowieso, deze G-spot vibrator heeft twee knopjes. Harder en zachter. Zo moeilijk is het niet. De vibraties en het bewegen van het balletje kan je niet los van elkaar instellen. Bij de eerste vijf standjes gaat dit allebei steady, zowel het bewegen van het balletje als de vibraties. Bij de volgende vijf standjes gaat dit in patronen, waarbij het balletje het ritme van de vibraties volgt. Dit is geen fluisterstille vibrator. De meeste sextoys waarbij er iets beweegt, maken ook wel geluid. Het geluid is wel aanwezig, dus als je daar gevoelig voor bent, is dit niet de sextoy voor jou. Zelf heb ik me niet heel erg aan het geluid gestoord.

Waar ik me wel aan stoorde, is het gebrek aan stimulatie. Het balletje steekt nauwelijks uit wanneer het beweegt. Op mijn hand voel ik dit al nauwelijks. In mijn vagina voel ik dit alleen als ik me echt heel erg op het gevoel concentreer en precies de juiste druk uitoefen op de Blush Wellness G Ball. En zelfs in deze ideale situatie is het dus echt minimaal qua stimulatie. Het doet mij eigenlijk gewoon precies niks. Ik vind het niet lekker, ik word er niet opgewonden van, ik kom er niet van klaar. En dat is best een slechte score voor een sextoy. Of een wellness toy.

Mijn G-spot is op zich heel makkelijk te pleasen, maar ik heb wel gemerkt dat bewegende toys (die dus zelf bewegen) dit toch eigenlijk nooit zo goed voor elkaar krijgen. Een goed gevormde dildo die ik zelf (of een ander persoon) beweeg, werkt véél beter voor mij. Elk lichaam is natuurlijk anders, dus misschien werken bewegende sextoys voor jouw G-spot wél heel goed. Maar zelfs dan nog denk ik dat deze Blush Wellness G Ball dat niet super goed zal doen. Omdat het balletje zo weinig uitsteekt, kan ‘ie gewoon ook niet zoveel impact maken. Ik begrijp dat het moeilijk is om zo’n sekstoy te maken, want je wilt ook niet dat het balletje te veel uitsteekt. Dan krijg je toestanden zoals bij de Nexus Femme Cadence waar een stukje van mijn vagina steeds tussen het balletje en de vibrator geknepen werd. Was ook niet fijn.

Conclusie

De Blush Wellness G Ball ziet er leuk uit en heeft een goede vorm, maar hij is het toch niet voor mij. Wanneer ik ‘m niet aanzet, kan ‘ie beter mijn G-spot stimuleren dan wanneer ik ‘m wel aanzet. Het balletje geeft bijna geen merkbare stimulatie. Je hoort ‘m wel, maar je voelt het bijna niet. Super jammer!

Je kan de Blush Wellness G Ball hier bestellen bij Easytoys voor 67,99 euro

Maar beter kan je gaan voor bijvoorbeeld de Pillowtalk Sassy, die is iets goedkoper en een veel betere G-spot vibrator! 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.